Nov-dec2010 - HAI ANA!!!HAI CRISIS!!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Ana_o, iti tin pumnii sa fie totul bine si David sanatos!

Cat despre cezariana, chiar nu conteaza, David e copilul tau indiferent pe ce "usa" iese.

Recuperare usoara!

Crisis81, nastere usoara si sa vina iubi repede sa fie alaturi de voi!

Letzy81, ce putin mai ai si tu; ce putin mai am si eu si daca ma credeti inca nu mi-am facut bagajul; sunt toate pregatite in dulap, dar nu le-am pus in valiza.

Danait, am fost si eu ieri la eco si mi-a spus ca s-a diminuat lichidul; bine, eu beau f multa apa, dar am observat ca acum se duce in picioare si maini . Eu zic sa ai incredre in dr tau, altfel nu cred ca te-ar fi trimis si la o a doua opinie.

Bebelu86, miercuri seara aflu la ce ora voi fi joi in spital; probabil dimineata, dupa vizita.Oricum mi s-a zis de miercuri spre joi noapte ora 12 sa nu mai mananc, beau sau sa iau no-spa.Te sun cum aflu.

Sashenka, cum e Iustin? Cred ca te-ai speriat f tare, bine ca nu s-a inecat.

Ieri am fost la shopping si am mai luat cateceva de la IKEA (niste cutiute, o lenjerie ptr copii, inca un sac de dormit), mi-am luat si mie sutiene de alaptat, 2 biberoane mici ptr bebe.

Astazi trebuie sa ma duc sa platesc telefonul si mai dau o raita pe la magazine....as putea sa-l platesc on-line, dar care mai e farmecul?

Dr meu a zis ieri ca e totul ok si nu crede ca s-ar grabi asta mica, asa ca profit . Inainte de nastere imi va face si perfuzii cu antibiotic din cauza streptococului.Am repetat ieri analiza dar rezultatele sunt gata abia intr-o saptamana.

Andreea, mami de baiat si 38+ cu

AMR 3 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Am uitat sa schimb semnatura!

Andreea, mami de baiat si 38+ cu

AMR 2 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

neata si noi.
mare agitatie pe aici !!!

BAFTA fetelor care nasc, mai mult sau mai putin programate ! ne gandim la voi si asteptam vesti cu sufletul la gura!

FELICITARI proaspetelor mamici, bebei sanatosi si norocosi!

Vorba Alinei..asta e odisee de octombrie...
mai ramanem pentru decembrie cateva... sa vedeti atunci galerie!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neatza fetelor,

Nu imi vine sa cred ca naste si Cris azi!!! Am asa emotii... imi amintesc primul ei mesaj pe odisee in care ne spunea povestea ei. Am admirat-o si iubit-o din prima secunda. Si acum naste... Doamne ajuta sa fie totul bine.
Am primit si eu mesaj de la Ana ca acum o pregatesc. Haideti fetelor sa scoatem motatele ca azi e zi mare. Nasc fetele noastre dragi!!!!!!
Haide Ana!!Haide Cris!!
Fetelor mult curaj. Doamne ajuta sa fie totul bine. Azi e zi mare de sarbatoare si Domnul va fi alaturi de voi!!

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ana
Cris

Nasteri usoare!!!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Hai Anaaa!!!
Hai Crisss!!!
Curaj fetelor! Doamne ajuta sa decurga totul bine! Sa fie bebeii sanatosi si sa curga lapticuuul!!

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Raportez o noapte horror. Contractii mega puternice din 2 in 2 ore. Bafta fetelor!N-am citit nimic din acest capitol. Sper ca azi sa mai ma lase contractiile,sa-mi duc la indeplinire tot ce imi propusesem pt aceasta sapt. Momentan vreau sa-mi incarc bateriile de la aparatul foto.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Raportez o noapte horror. Contractii mega puternice din 2 in 2 ore. Bafta fetelor!N-am citit nimic din acest capitol. Sper ca azi sa mai ma lase contractiile,sa-mi duc la indeplinire tot ce imi propusesem pt aceasta sapt. Momentan vreau sa-mi incarc bateriile de la aparatul foto.

37+
38 ecografic

...eu mi-am pus bagajul la usa...pe mine m-au luat contractiile acum...ufff..am bagat un no-spa

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Sa zic si eu buna dimineata la burtici si mamici
Felicitari pt comori ALINA, SIEMA SI ADIPAPAZI
Am fost si eu la control aseara dar n-am mai apucat sa scriu pt ca m-a luat somnul citind ce s-a scris ieri. Colul e inca beton deci nu cred ca nasc inainte de termen ci chiar o sa-l depasescDumnealui are 3360 g, lichid mai am suficient, placenta grad 2 spre 3. Asa ca o sa bag gimnastica, smotru, plimbari lungi si dese
Sashenka sper ca e totul in regula cu Sasha
Danait nu iti pierde speranta! Sa vezi ca o sa vina bebe si n-o sa mai fie nevoie de nici o cezariana Si chiar daca se ajunge acolo nu e nici o tragedie,e importat sa fiti amandoi sanatosi.
Miruna sunt alaturi de tine, sa speram ca nu ies sagetatori
Corina presimt ca o sa-mi fie si mie dor de burtica, mai ales ca am avut o sarcina fara probleme si acum totul e mult mai usor, bebe e in siguranta, n-am nici o grija. Dar gandul ca voi putea purta si eu haine de om normal, shoppingul de inoire a garderobei ma invioreaza
Va pupez cum zice sugubina si va urez o zi excelenta!

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

eu n-am mai apucat nici sa citesc decat asa cu juma de ochi ce s-a mai scris. de cateva zile tusesc f rau. iar de vreo 2 zile de cand a trebuit sa si ies pe aerul asta rece pe-afara, tusesc asa de rau ca deja ma doare burta nasol si mai toti mushchii aia care si asa sunt intinsi ca vai de mama lor de la sarcina. oare poate sa faca ceva rau tusea asta? ca maine iar trebuie sa ies pe drumuri.

HAI ANA! HAI CRIS!

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 38

Mergi la inceput