Nov-dec2010 - HAI ANA!!!HAI CRISIS!!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Dana, nimic. Am smotruit intensiv ieri si niciun semn, doar ca seara eram anchilozata din cauza problemelor la coloana . Nu esti o mama nepotrivita, altele sumt mamele nepotrivite. Corpul reactioneaza altfel, pune alte probleme, atata tot. De ce nu faci o baie calda calda, stiu ca poate functiona... Ma apuc sa caut metodele de declansare a nasterii si postez rezultatele

Anya, lasa ca nici cu dopul pierdut nu am rezolvat nimic. L-am pierdut, o zi jumate si gata, acum sunt ca tine .

Va invit in Herastrau la saltele si elastice sa topaim in grup Ce bine am arata, cu burtile cat casa, sarind pe saltele doar doar se va produce minunea

Ratusca, eu nu am masina, al meu o ia cu totul Daca aveam crezi ca nu eram la Ikea deja... Tot merg, nu gasesc nimic, dar insist, numai sa nu stau in casa.

Beatrice, eu am o problema cu pupatul sarcina asta. Am devenit un mic arici in anumite perioade dar zau daca inteleg de ce. Bietii soti, nici nu inteleg prin ce trecem si ii mai si supunem toanelor noastre . Aseara i-am zis ca numai cand va avea burta disproportionata fata de corp ca mine, coloana lovita in doua accidente si dureri de simfiza sa isi permita sa spuna cand e bine sa nasc . Eu nu stiu cum sa nasc mai repede si el imi spune ca nasc de ziua lui...

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

HAI ANA SI CRISS

iustin a dormit bine...eu ca iepurasul cu ochii pe el.

andreea chiar vroiam sa intreb de tine ptr ca nu mai stiam exact cand este ziua cea mare, stii tu neuronul gravid e in vacanta la mine

madalina nu mai fii suparata, eu sunt convisa ca totul va fii bine pana la urma. sa stii ca si eu intre 3 controale a avut diferente de luat in greutate. in 2 sapt a luat aproape 700 g si in urmatoarele 2 sapt a luat numai 200. si sincer cred ca si aparatele astea dau erori . stai linistita ca si bebelina va fi linistita si ma "manca" mai mult.

eu ce pot sa mai spun...m-am trezit ca niciodata foarte umflata, simt ca imi crapa pielea pe maini...este adevarat ca aseara am bagat pastrama de oaie cu mamaliguta si cu mujdei .
ma doare burta ca la ciclu si vreau sa ma duc sa mananc ceva si sa iau un no-spa ptr ca tre sa ma apuc iar de impachetat si despachetat, mutat toale si alte lucruri.

va pup si o sa intru mai tarziu sa vad daca aveti vesti despre fetele care nasc

Mami Andreea 36+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 4 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Dana, Sashenka, multam mult de incurajari, sper din tot sufletul sa isi revina si sa creasca mai mult in greutate! Sunt putin in priza pana la urmatorul control,care e peste 2 saptamani, dar trebuie sa raman zen!!!

Sashenka, spor la treburi, ai grija sa iei pauze des!

Madalina34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

@ymadelain

la prima sarcina, exact la 34 de saptamani mi-au spus ca are 1,700 kg, la fel eram agitata...am nascut la 40 de sapt un baietel de 3 kg.

Deci nu te mai stresa degeaaba :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui zguby77

@ymadelain

la prima sarcina, exact la 34 de saptamani mi-au spus ca are 1,700 kg, la fel eram agitata...am nascut la 40 de sapt un baietel de 3 kg.

Deci nu te mai stresa degeaaba :)

Multumesc mult de sfat! Acum chiar incep sa ma mai relaxez!

Madalina34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ma macina o intrebare in legatura cu ramasul asta in urma... Deci al meu teoretic ar fi tb sa fie in saptamana 38. Ecografic ieri de abia intrase in 37, avea 36s1z. Teoretic dupa varsta lui de pana acum, plamanii ar tb sa fie dezvoltati ok. Dar daca a ramas in urma cu dimensiunile, oare si plamanii au ramas in urma?? Adica daca nasc acum, intr-o saptamana, o sa fie probleme ceva? Sau poate seamana cu mine bebe, si e doar mai scundut, si nu seamana cu taica-su cel de 1.92?

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Andreeacc, cum a fost ieri la Elias? Sunt tare curioasa..

E 11 fara 8 min... Ma gandesc la Ana non stop.. Am emotii de parca nasc eu Abia astept vesti..

Are cineva tel lui Cris?

Uoffffffff ce ti-e si cu stress ul asta

Ana, 38+ Matei

AMR 1 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

E 11 fara 8 min... Ma gandesc la Ana non stop.. Am emotii de parca nasc eu Abia astept vesti..

Are cineva tel lui Cris?

Ana, 38+ Matei

AMR 1 s

Eu zic ca deja ar fi trebuit sa se nasca bebe David, nu? Si eu stau si astept vesti

Cris nu si-o fi trecut in tabelul ala cu nr de telefon numarul? Mie nu mi se incarca documentul respectiv, nu stiu de ce

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Are cineva tel lui Cris?

Ana, 38+ Matei

AMR 1 s

Eu zic ca deja ar fi trebuit sa se nasca bebe David, nu? Si eu stau si astept vesti

Cris nu si-o fi trecut in tabelul ala cu nr de telefon numarul? Mie nu mi se incarca documentul respectiv, nu stiu de ce

s38 Lucas Petru

este in tabelul de pe gmail

Mami Andreea 36+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 4 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

I am dat sms..

Ana, 38+ Matei

AMR 1 s

Mergi la inceput