Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***
Raspunsuri - Pagina 6

novus spune:
novus spune:
 Fug la  ca maine am de studiat oferte
 ca maine am de studiat oferte  !!
 !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09) 

denisamada spune:
denisamada spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Gianina34 denisamada - eu sunt proaspata posesoare a noii skoda octavia(pe care am si proaspat zgariat-o si domnul sot nu a vazut-o inca) ce te intereseaza? stii care-i primul lucru care-mi vine in minte? porbagajul - eu asta am cautat -un porbagaj URIAS; asa si este dar acum stau si ma gandesc ca daca eram mai mica de statura (am 173 cm) nu stiu cum m-as fi descurcat cu inchisul ca trebuie sa ma intind sa trag de capota in jos | 
Pai ma intereseaza " de ce da", adik... esti multumita de ea? Si noi tot un portbagaj urias cautam.
 O sa ne trebuiasca un dispozitiv (prelungitor) sa inkidem capota, ca noi suntem mici cu totii.
 O sa ne trebuiasca un dispozitiv (prelungitor) sa inkidem capota, ca noi suntem mici cu totii. 

Denisa-Madalina
 fericita de
 fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

simplyana_m spune:
simplyana_m spune:
 La mine inca nu e maine, e 23:16, asa ca:

La multi ani, ILINCA!
La multi ani, ILINCA!
 La multi ani, MAGDY!
La multi ani, MAGDY!
 La multi ani, OLGA + CRISTI!
La multi ani, OLGA + CRISTI!
Sper ca ati avut o zi frumoasa si calda ca voi!

http://www.lucamic.blogspot.com/

denisamada spune:
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Monnvas acu serbarea e un moment mai deosebit si eu cred ca putem lucra un pic la programul piticilor chiar dac o sa fie mai greu si o sa iasa cu somn mai putin sau culcat mai devreme. La 18 e cam tarziu ca petrecerea tine 3 ore si pana la 21 e cam mult. Eu zic ca pt Craciun nu-i bai daca strici un pic programul inginerului. Stiu ca iti va fi tie fff greu da gandeste-te ce super va fi pt ei (sper). | 
Ne inscriem si noi, numai sa mai fim in Bucuresti atunci.

Denisa-Madalina
 fericita de
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Madi, o singura obectie: fara -t in coada  (nah, sa-mi fac si io meseria, nu?) | 
Huh?
 Ce am facut?
 Ce am facut? 
Denisa-Madalina
 fericita de

denisamada spune:
denisamada spune:
| citat din mesajul lui dyana27 ne bagam si noi la serbare cu mos Craciuun!!! cu toate ca stiu ca mutzu meu o sa fie speriat de moarte de nenea MOS..... poate-l imbunez eu cumva atunci   | 
Si noi ne gandeam ca acum ar putea sa se sperie de Mosh, desi Adela e destul de sociabila... de vreo 2 saptamani Costin se tot gandeste ce-o sa-i mai placa piticului la serbarea de Craciun (corporatist
 ). O sa fie incantat cand o auzi ca mai vine un mosh.
). O sa fie incantat cand o auzi ca mai vine un mosh. 
Denisa-Madalina
 fericita de

denisamada spune:
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Facut salata Olgai, mancat salata Olgai ( nu toata, mai avem si maine  )! Concluzia: buuuuuuna de tot!  Multumim, Olga, pentru fericirea papilelor noastre gustative!  | 
M-ati zapacit cu salata asta.
 Tre'sa-mi procur o sfecla rosie si sa o pun in practica.
 Tre'sa-mi procur o sfecla rosie si sa o pun in practica. 
Denisa-Madalina
 fericita de

denisamada spune:
denisamada spune:
| citat din mesajul lui mireal Gianina, cum masori umiditatea, ca eu dimineata ma trezesc cu gura uscata si cateodata parca ma doare si gatul. | 
Cu un higrometru. Ca tot veni vorba de el, sa-l pun si eu pe pozitie, ca tot in cutie a ramas de cand ne-am mutat...

Denisa-Madalina
 fericita de

denisamada spune:
denisamada spune:
 Buhuhu!
Denisa-Madalina  fericita de
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute 

denisamada spune:
denisamada spune:
 Daca tot sunt la buhuhu, omu' e pe baricade pt bunastarea natiunii si a venit vorba de mosh, ma bagai sa vaz pozele de la Craciunul trecut. 
Primul meu Craciun
Mosh Craciun corporate
Denisa-Madalina  fericita de
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute