Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***
Raspunsuri - Pagina 7

Monnvas spune:
Monnvas spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui denisamada Buhuhu! Denisa-Madalina  fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute | 
Buhubu in ... ca m-ai speriat (ca asa e bancul)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Adee spune:
Adee spune:
 Cu intarziere  urez si eu La multi ani !!!!!!! pt
 urez si eu La multi ani !!!!!!! pt ILINCA
 ILINCA 
 OLGA & CRISTI
 OLGA & CRISTI 
 purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
 purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009  
poze

Monnvas spune:
Monnvas spune:
 Vazut pitic cantand la "tete" mare  (=pian)
 (=pian)
(dixi)
CRISTIAN (7.03.2009) 
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

denisamada spune:
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Vazut pitic cantand la "tete" mare  (=pian) (dixi) | 
Aha!

Denisa-Madalina
 fericita de
 fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

inapreda spune:
inapreda spune:
 Hola,
Azi dau cafeaua ca-s bine dispusa: pozele cu Adelake mi-au inseninat ziua!!

Linga, am un fel de chec, montignac de-i drept, da nu-i rau (cu mortadella, usturoi si cascaval) 

Gina lu' Ian 
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata.  - Tom Stoppard
Ian

inapreda spune:
inapreda spune:
 Monnvas, Novus, Cami: nu am uitat de baticuri dar saptamina trecuta de la job o zbugheam direct acasa (sor, mea nu poate sta mai mult de 15 ca tre' sa-l ia pe Mark de la gradi + ca mi-era un dooooooooooor de Ian!) Sper sa gasesc un ragaz saptamina asta si fac livrarile 
Gina lu' Ian 
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata.  - Tom Stoppard
Ian

inapreda spune:
inapreda spune:
 Mireal, Simonapro, Dyana,  pentru sustinere.
 pentru sustinere. 
Eu cred ca sint doar super-obosita, surmenata, mai exact. Nu cred ca am nevoie de psiholog pentru ca si 1000 de sedinte de as face, n-am cum sa traiesc fericita printre haine imprastiate, cu copil nefericit si cu burta goala  Putin deranjata la raftul de sus cred ca sint pentru ca intr-o zi i-am zis lui Jambo sa ma duca la spital. De ce?- m-a intrebat. Si i-am raspuns, ofticata ca nu intelege nimic: sa ma interneze 2 zile si sa dorm
 Putin deranjata la raftul de sus cred ca sint pentru ca intr-o zi i-am zis lui Jambo sa ma duca la spital. De ce?- m-a intrebat. Si i-am raspuns, ofticata ca nu intelege nimic: sa ma interneze 2 zile si sa dorm 
 Dar tot de la oboseala mi se trage, cred. Si faptul ca nu mai pot jongla cu "realiatea post-partum"
 Dar tot de la oboseala mi se trage, cred. Si faptul ca nu mai pot jongla cu "realiatea post-partum"  tot de la epuizare mi se trage. Dar nu-l pot duce pe Ian la mama (cum imi sugereaza) ca sa dorm. In fine, sper sa ma adun, sa ma organizez in asa fel incit sa mai si dorm ca sa nu mai fiu asa sclifosita.
 tot de la epuizare mi se trage. Dar nu-l pot duce pe Ian la mama (cum imi sugereaza) ca sa dorm. In fine, sper sa ma adun, sa ma organizez in asa fel incit sa mai si dorm ca sa nu mai fiu asa sclifosita.
Gina lu' Ian 
Ian

Anaan spune:
Anaan spune:
 Buna dimineata!
Mi-e soooomn, Andrei s-a trezit la 7.30 , ar trebui sa ma avertizeze cumva cand are de gand sa faca de-astea, sa ma culc si eu mai devreme
, ar trebui sa ma avertizeze cumva cand are de gand sa faca de-astea, sa ma culc si eu mai devreme . Acum se ocupa cu demontarea imprimantei, ca e obligatoriu sa vedem ce are inauntru
. Acum se ocupa cu demontarea imprimantei, ca e obligatoriu sa vedem ce are inauntru ...iar eu n-am energie sa ma opun operatiunii, asa ca vom vedea in curand!
...iar eu n-am energie sa ma opun operatiunii, asa ca vom vedea in curand!
Ina, vin tantile bistritene la facut unghiile?
Revazut Adelakele

!
!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

inapreda spune:
inapreda spune:
 Gianina, pup micutza balerina sa se faca bine repede. Imi pare rau ca o darati dintr-una intr-alta 
Gina lu' Ian 
Ian

inapreda spune:
inapreda spune:
 Ei, Anutzo, te-ai invatat boieroaica: 7.30 e ora decenta de trezire din punctul meu de vedere. Ia serveste o cafea sa vezi cum te pui pe picioare 
In ceea ce priveste noua-mi indeletnicire, sint inca la faza de "facut mina" si prestez gratuit pe prieteni/amici/cunostinte pina cind consider ca sint Mama Perfectiunii  Sper sa ating maretul obiectiv pina la sfirsitul saptaminii.
 Sper sa ating maretul obiectiv pina la sfirsitul saptaminii.
| citat din mesajul lui Anaan Buna dimineata! Mi-e soooomn, Andrei s-a trezit la 7.30  , ar trebui sa ma avertizeze cumva cand are de gand sa faca de-astea, sa ma culc si eu mai devreme  . Acum se ocupa cu demontarea imprimantei, ca e obligatoriu sa vedem ce are inauntru  ...iar eu n-am energie sa ma opun operatiunii, asa ca vom vedea in curand! Ina, vin tantile bistritene la facut unghiile? Revazut Adelakele    ! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) | 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian