Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui petrean
azi va dau de baut..aniversam si noi 8 ani de casatorie battui pe muchie:))

LA MULTI ANI INAINTE!!! sa fiti fericiti si sanatosi si sa va vad "jucand" ca socrii mari la 3 nunti superbe!!!!
ce dai buuuuun??????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

ce vrei tu bun?eu iti dau orice:)))

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

eu am facut o maaare prostie; sa nu dati cu oua... ca tot ca zic; m-am ingrasat cateva kile, mai mult de stres fac eu tampenii din astea (adica mananc mult cand sunt depresiva... nu sunt din categoria care sa zica: vaaai!!! da' nu mananc nimic si ma ingras!!! nu nene,, eu cand ma ingras mananc- nu mult, nici pe departe cat surioara care baga de 3 ori mai mult, dar na'- fiecare cu metabolismul lui!!!!), asa ca am zis ma intorc la monti; ei, de fiecare data cand am vrut sa slabesc eu am inceput cu o cura fixa de 2 saptamani, destul de naspa, dar cu rezultate foarte faine! primele 2 zile am fost zombi, cel putin dupa ce sugea mutzu eu nu ma puteam ridica din pat, eram complet slabita si ma pocneau niste dureri de cap de vedeam stele verzi; dar daca am avzut ca laptic... totusi e, am continuat; alte 2 zile.. a fost asa si asa, m-am tinut pe linia de echilibru, cu greu, cu rugaminti de la surioara si cristi sa termin, ca mie de obicei imi pria super bine si acuma arat ca dracu'... eu nimic; eeiiii, si azi dimi da-i cu rau rau rau.... pana cand am mancat niste peste... si mi-a pus capac; rar mi-a fost atat de rau dupa vreo mancare; imi e si frica sa-i zic lu' cristi, da' sigur ma vede el cand vine.... ca am o culoare stravezie spre mov; o sa ma dea afara pe usa cu curele mele
sincer sunt uimita, mi s-a schimbat complet "modul de functionare", pentru ca eu eram mare fan cura asta, daca puneam ceva pe mine si nu-mi convenea, imediat bagam 2 saptamani, cam la un an asa, si eram fresh, imi era super bine, nu mi-a fost vreodata rau...... iar acuma m-am tavalit de rau din prima zi (trebuia sa-mi dau seama si sa trec eu direct la monti al meu iubit).
cred ca si alaptatul asta, (mai ales in ultima perioada cu canini si tura 2 de masele) isi cere drepturile lui la papica
asa ca de acum ma fac fata cumnite, lucrez la cantitati, ore, tipuri de alimente, si promit sa bag si eliptica la greu, macar sa ridic suncile mai sus daca nu pleaca de la mine

MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

mai..eu ma vait ca sunt prea slaba..si mi-e rau din cauza asta(bine+oboseala.stres...si toate gramada)si tu dyana ca esti prea grasa?hai..da si la mine, ca le primesc cu drag:)

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

am atatea de spus si nu stiu cu ce sa incep... am apucat sa citesc din urma si as avea cate un raspuns pt fiecare dar nu mi-am gasit nicicum cuvintele...intr-o noapte, o sa scriu o postare luuuunga in care va voi povesti de toate, promit. pana atunci, va pup si...sunt pe-aici, bantui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

zilele trecute a avut curea o propunere interesanta: sa se specifica pe prima pagina cine cu cine e cuscra... ca tot mai descopar incuscreli mereu. ce zice-ti?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
Nu mai am chef de nimic, nici rabdare cu Stefan care este un Terminator, strica tot in cale, mi-a scos si plinta de la parchet, se chinuie iar la prize sa le scoata, le-a prins sotul in ciment , se urca pe campea- apoi scauneleul lui - apoi dulap - apoi chiveta (imi pare rau ca nu l-am filmat, noi ne uitam ca prostii la el sa vedem ce face)... nu stiu cum o sa ma descurc singura cu el... nu vrea jucarii si pace , doar daca stau eu pe covor cu el, dar cand mama naibii sa le fac pe restul ??? Vorba Innei am intrat si eu intr=o stare de nevroza .

mda ma inscriu si eu pe lista "stare nevroza"
dar bine zicea mai demult, "ca cine vede praful n-are decat sa il stearga"

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani, Aris!!!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI ARISICA!!! Te asteptam cu drag pe-aici

LA MULTI ANI PETREAN + SOT!!! Sa fiti fericiti multi, multi ani!!!

MUltumesc pentru urarile de ieri. Noi ieri nu am petrecut cine stie ce...am fost la chinezesc si apoi la film, dar a fost cam plictisitor (Cristi a si adormit la un moment dat )

Astazi nu l-am dus pe David la scoala caci l-a apucat tusea de dimineata, asa ca i-am facut repede aerosoli si acum este mult mai bine. Ii mai fac si diseara. Ma oftic ca nu mai aungem la serbarea toamnei Era diseara. Ei, asta este...macar sa se faca bine repede.

Ina si eu te inteleg perfect prin ce treci. Si la mine situatia este asemanatoare. Cristi nu face absolut nimic, caci asa l-a invatat maica-sa. De cand sunt cu el nu stiu daca a spalat in total 10 farfurii Am incvercat si eu sa-l schimb, dar este tare greu. Abia l-am invatat sa stranga dupa el dupa ce se barbiereste Eu ultima vreme nu mai tineam pasul deloc, deloc cu ordinea in casa si eram tare deprimata din aceasta cauza. Bine zicea Ela: "daca este haos in casa, nu este ordine in viata mea" Exact asa simt si eu. Ela tare norocoasa esti Astazi a fost o zi stresanta, pentru ca nu l-am dus pe David la gradinita si iarasi este casa vraiste desi de dimineata tot fac una alta, dar nici un rezultat concret

Fug sa fac ceva de mancare!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citesc si ma minunez ce soti vrednici... Ia sa-mi bat si io cocoshul sa faca oua! Dar de maine, ca azi e dupa garda...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

bate-l si pe al meuuuuu!!!!!! ti-l dau cu draga inima sa-i dai sa-i sara penele!!!!
sa nu fiu complet rea.... adica spalatul rufelor+ intins+ strans = numai ale lui ; la fel gunoiul e numai al lui; mai scapa la vase din cand in cand..... si cam atat
curatenia clar e a mea, compleeeet!!!! si aranjatul dezordinii la fel!!
eu sincera sa fiu nu ma mai stresez asa de tare de cum arata casa; eu zic ca arata: a casa cu copil fericit!!! adica eu pun paturile pe canapele/fotolii el se baga instant si face cucubau dupa ele si ajung in aceeasi stare mototolita-jurghiunita... dupa care sunt prea 'crete" ca sa mai arate bine puse la locul lor; am haine insirate prin diverse colturi, prosoape colorate pe care le taraste mutzu din bucatarie/ dulap/ baie sa se joace cu ele; plus ca sincer si cu mana pe inima, cantitatea de jucarii este muuuuult prea mare ca sa poata fi "tinuta in frau" sa nu evadeze/escaladeze toata casa; la noi stransul jucariilor este ceva de genul: eu duc 2 jucarii la loc, mutzu fura una si fuge, eu alte 2, el mai fura alta... si tot asa, reusim intr-un final sa facem loc cat sa mai si calcam printre ele
cand vin musafirii.... se face o maaaaare stiva de jucarii langa geam, care rezista 10 minute, pana cand ajung la locul lor, cat sa ai "senzatii tari" cand calci pe ele sau iti intra fix unde te doare cand te asezi pe canapea
curatenie este, asta nu pot sa zic; adica aspirator zilnic, praf am extrem de putin, mai ales ca e cristi alergic si abia l-am scapat de rinita care l-a chinuit ani de zile; spalat pe jos- aici eu nu iubesc mopul- la mine carpa alba de bumbac face treaba, si eu in 4 labute, sa vad clar daca ramane curata (dar nu foarte des, ca nu are de unde sa se faca mizerie, atat timp cat nu se intra incaltat nicaieri);
si cam la 2 saptamani imi plateste surioara o tanti care face casa luna putin spus; sta cam 10 ore cand vine, dar nu ramane coltisor nesters, nespalat, sau vreo urma de fir de praf pe dulapuri, tocuri usi, etc. si nu vrea decat un milion; si pe langa asta se mai si joaca cu mutzu intr-o veselie, iar asta micu a iubit-o instantaneu din prima clipa si trage extrem de rau la ea

MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

diana, cum a scapat cristi de rinita?ca si eu si copiii ne chinuim...de luni bune:((((

Comorile noastre

Mergi la inceput