Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***
Raspunsuri - Pagina 10
denisamada spune:

LA MULTI ANI, ARIS! 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean azi va dau de baut..aniversam si noi 8 ani de casatorie battui pe muchie:)) |
La multi ani! 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
| citat din mesajul lui inapreda O la la! Dar ati prins avans, nu gluma! Bravo!! ![]() ![]() Ian maninca singur, aproape dintotdeauna, dar...cu mina Cu olitza inca nu i-am facut cunostinta. Are putin peste 12 kg. Gata, e pe mine, tre' sa plec ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian |
Hmmm, nu stiu daca chiar am prins avans, da e din ce in ce mai interesata sa faca tot ca mami
petrean spune:
Chatonel te bagam in seama si dc nu ma faceai mama eroina![]()
chestia cu intinsul hainelor..cu ajutatul o fac si ai mei..si la final se aplauda..eu am 3 ajutoare, sac sac:))))
Comorile noastre
chatonel spune:
| citat din mesajul lui denisamada Citesc si ma minunez ce soti vrednici... Ia sa-mi bat si io cocoshul sa faca oua! Dar de maine, ca azi e dupa garda...Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
hihihi, ia vezi, ce zicea povestea cu cucosu? cica batut aduce galbini, nu se oo
chatonel spune:
| citat din mesajul lui petrean Chatonel te bagam in seama si dc nu ma faceai mama eroina chestia cu intinsul hainelor..cu ajutatul o fac si ai mei..si la final se aplauda..eu am 3 ajutoare, sac sac:)))) Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
:)) pai ... tot nu spusesi ce mai faci, ce mai fac flacaii tai etc.
petrean spune:
Andrei cu gradinita..e ocupat marea parte din zi, iar teroristii...cam ce fac toti copiii*2 :)))
incerc mereu sa mediez conflictele dintre ei, bataile, certurile..si sa mai spun?

Comorile noastre
chatonel spune:
:)) teroristi zici??? io cred ca ei se distreaza cel mai bine dintre ghioceii nostri, nu au timp sa se plictiseasca... plus ca il au pe andrei exemplu
petrean spune:
| citat din mesajul lui chatonel :)) teroristi zici??? io cred ca ei se distreaza cel mai bine dintre ghioceii nostri, nu au timp sa se plictiseasca... plus ca il au pe andrei exemplu ![]() Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
dar "distractia"mea.cine-o stie??
Comorile noastre
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui petrean azi va dau de baut..aniversam si noi 8 ani de casatorie battui pe muchie:)) |
LA MULTI ANI INAINTE!!! sa fiti fericiti si sanatosi si sa va vad "jucand" ca socrii mari la 3 nunti superbe!!!!
ce dai buuuuun??????
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Ia sa-mi bat si io cocoshul sa faca oua!
Izia, 23 mars 2009