Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello

Eu am clar o problema , o lipsa de ceva vitamine ( sotul sustine ca e lipsa de sex) ca as dormi toata ziua. Am dosrmit de la 12 pana azi la 10 si tot mor de somn. Maya a dormit de la 22.30 pana 11.

Miruna - eu stiu ca se recomanda peste alb dupa 8 luni. Mai multe nu stiu ca nu am studiat.
Ficat nici atat nu stiu

Laxativ - mai e si pepenele pe langa para si pruna.

Stati asa ca pana la ora asta nu i-am dat lui Honey sa pape
revin.........

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dana si eu zic la fel ca alex, incearca in fiecare zi, pana la urma va accepta, se va obisnui, de fapt stii tu ca ai experienta!

meniul de ieri
mango+banana+para+cereale

dovleac+dovlecel+morcov+cartof+avocado
(din legume a mancat f f putin)

azi
mar+piersica+cereale a mancat tot pana la ultima picatura :))

voi la ce intervale aveti mesele de lapte si mancare? eu am impresia ca.i dau sa manance toata ziua! si asta nu are frana, cum spuneam mai demult mananca pana vomita si sigur e pt ca e satula nu de la altceva,ori tre sa ma apuc sa masor cantitatea...de exemplu azi a mancat aproape 200 grame, da azi a iesit f putin in comparatie cu alte dati, cand pun mai multe fructe, inseamna ca.i dau e mult habar n.am

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!

Am fost la medic la vaccin, , noi eram mai speriati decat Albert, el doar dupa intepatura a plans o secunda, dupa aia a ras.
Manca-l-ar mama pe el de barbatel curajos!

Pana la 1 an am scapat!

Are 8700 g, 71,5 cm, nu a luat prea mult in ultima luna, doar vreo 200g, dar, per ansamblu e perfect!

CASTELANA si noi ne luptam cu constipatia, cu toate prunele si perele date zilnic.
Sa nu-i fiebi fructele, da-i-le asa, ca altfel nu rezolva constipatia.
Am observat ca de cand ii dau mai multa apa sa bea, e mai ok.
Si noi am apelat o data la micro-clisma, cand nu a facut 2 zile, ca il durea burtica tare, a fost foarte eficient, de atunci face singur, dar greut, il vad ca se incordeaza tare, dragutul.

VLADI ce-mi place cum povestesti, chiar ai talent!
Pacat ca descrii chestii care nu-ti fac tie placere.

Mi s-a stricat telefonul mobil, de vreo 2 zile tot citesc forumuri de specialitate, ca nu stiu ce sa-mi iau.
Ma bate gandul la un htc, este foarte laudat, dar parca e prea destept pentru mine!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

CASTELANA vroiam sa-ti mai spun ca monti merge foarte bine cu alaptatul, daca te bate gandul.
Eu sunt experta in teorie, cu practica stau mai greu

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele, ma refer la mesaje care contin si intrebari. Normal ca fiecare scrie cum vrea si ce vrea.

Vladi eu iti citesc mesajele asa stufoase cum sunt ele, mai ales pentru informatiile utile si de asemenea cand e vorba de scori, sa mai rad si eu.

Denisa tare sotul tau.

Roxi noi papam lapte la 8.30, fructe la 10.30, iar lapte la 12.30, legume la 15.30, mancarica iar la 18.00 si lapte seara la 21.30.(asta intr-o zi ideala, mai iesim din ritm cateodata).

Child pupici la ALbert sa nu faca reactii la vaccin si bravo pt grasun. Multumesc de ideea cu pusul in picioare in tarc. A avut succes si la noi. La telefoane nu ma bag ca eu sunt fan doar Nokia.

Aici e filmuletul(contine si cuvinte dar si binecunoscuta cazatura la final ):

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

Erina multumesc frumos am reusit...am trimis...off calc.asta

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Stanucel dupa aceea am vazut ca deja aveai album cu Adelina si fratiorul si unul cu filmulete.

Astept e Andra (multumiri pentru comentariile frumoase la poze) si pe alte fete care au doar poze la semnatura si nu pe contul comun. Cind citesc nu ma uit la semnatura si nu as vrea sa imi scape ultimile poze cu frumosii.

Oana am vazut luna a sapte-a cu Eric.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

oana l-am vazut pe ericut, dar se tine foarte bine pt varsta lui , nu e doar vorbaret

child felicitari pt grasunel, silvana sa stii ca a luat tot vreo 250 de grame de la 6 luni pana acum, azi am fost sa.i fac programare lui ivan la vaccinul de 4 luni si am cantarit.o si are 8.350, pe cantarul unde am cantarit.o la 6 luni, ca eu dupa ala ma iau , nu.l misca nimeni niciodata din loc si e foarte performant, poza aia am afcut.o eu de kiki miki, dar stiam ca nu a luat asa mult

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vladi eu stiu ca fructele nu se dau seara pt ca stomacul incetineste procesul de absorbtie iar ele stau prea mult in stomac si fermenteaza si asa se produc gaze si dureri de burtica. floricica si asa se lupta el cu gazele.
Eu i-as da fructele in asa fel incat pana seara sa nu mai ramana in burtica.

Dana- parca tu ziceai ca papa am 100-150 ml ?
Asa papa si Maya dar mie mi se paraa ca mananca f bine. Cel puin cand mananca o banana , o piersica si jumatate de mar plus 2 linguri de cereale eu zic ca-i destul chiar daca iese decat 160 ml . Am incercat eu sa mananc aceasi combinatie si cantitate si m-am saturat.
La noi au mare succes bananele chiar daca nu stiu indicate pt varsta ei. Orice fruct dulce pt ea e bun.

child - pt bebelusi se recomanda falosea verde pt continutul ridicat de fier.

Roxana- pune in ceva gradat, o canuta , un bibe orice ca sa sti cam ii dai.
Eu pun intr-un recipient de la avent 200ml maxim si ii dau cat vrea

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

denisa da o sa masor in canuta de la dr brown :))) ca oricum apa nu bea din ea, bea din sticla cu gura din aia speciala pt copii
dar azi am vazut ca.s 200 de grame, pt ca marul i l.am pus de la borcan de milupa pe care scria 100 gr + 2 piersici pasate de mine din care a iesit tot cam cat mar + cereale
si eu cred ca e super bine 150 pt varsta lor , asa ca voi masura si eu
stiu ca ma repet , dar imi aduc aminte de la ivan ca dormeam foarte mult si ma trezeam obosita, pana sa.mi gaseasca tiroida, cu tratament mi.am revenit

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ciuda mi-e ca nu pot vedea filmulete...merg tare greu

Roxi, la noi e asa: masa dimineata la 9 - laptic, la ora 12 supica si fructe, la ora 15-16 laptic, la ora 20 mancarica-supica, pe la ora 22 laptic de somn, iar apoi noaptea...cam la 2 si la 6 laptic...rar se trezeste doar o data noaptea pt mancare...mai incerc eu sa i le raresc astea de noapte, dar nu prea reusesc, plus ca se trezeste de alte 10 ori pe noapte...cin stie pt ce
Joi mergem la pediatra si atunci o sa vad ce program ne mai face cu mancarea.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput