Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
oanaiacovita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stanucel
aha....am inteles voi incerca si eu azi...dar aseara?adica pana la ce ora ii dai mamaliguta? adica ultima masa cu mancarica? mersi mult FILMULETE POZE mamica carmen de Adelina 16.04.2010 |
La ora 18.00 a fost masa cu mamaliguta. Ultima masa la noi e la 21.30 si e laptic.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
oanaiacovita spune:
Erina, pup si eu mamica frumusica.
carmickey spune:
oanaiacovita am inteles...multumesc frumos....mii de
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
ami_84 spune:
Neata!
Am recuperat din capitolul trecut:
Oana multumesc pentru ce mi-ai trimis!
Oanka interbai de crap. Eu din asta i-am dat ca e pestele care il mancam noi. Stiu ca e mai gras, dar atata timp cat nu facem exces, eu zic ca e ok.
Stefi am vazut pozici cu Ioana. Am lasat acolo comentariile. Imi pare rau ca ai patimit atata cu copii. Multa sanatate!
Roxana am vazut si pozele puse de tine. Am lasat acolo niste comenturi. Oricum, ultima unde iti zambesc amndoi, imi place ff mult. Iti umple sufletul de bucurie.
Vladimirescu sa ii fie de bine increstinarea lui Floricica!
Erina cred ca o sa va distrati de minune da Halloween. Imi place ca o sa va costumati si tu si tati. Faceti party acasa?
Briza sanatate multa lui Eric? Cum mai este?
Sensibila mamica care merge in club? Felicitari!
Lindal o sa ne intalnim, numai ca nu stiu cand, mai ales ca astia au anunatat ca se raceste tare afara. O sa mai vb.
OanaI multumesc de compliment!
Roxana sa pui poze cu Ivan cu costumul lui de schelet de Halloween. Cum de si l-a ales pe asat si nu a vrut vampir, ceva?
Miruna si Irina suspina cand o iau din leagan in parc! Multa sanatate voinicului Daniel!
Denisa multumesc si tie. Da eu am slabit f mult dupa ce nu am mai alaptat, dar nu ca am vrut eu neaparat ci m-am cam dezorganizat in privinta meselor, pe care le respectam. AM mai putine decat injainte sa raman insarcinata, dar sa stii ca nu-s mandra de asta!
Child felicitari pentru ALbert care da ture de patut! Eu cred ca e mai bine ca vrea direct in picioruse, va merge mai repede!
Din capitolul asta:
Niki multumesc! Schimbare eu nu prea vad dacat ca am slabit.
Stanucel, Alexandra, Briza, Liliana, Irene, Rebiana, Ina multumesc pentru complimentele facute puiutului meu!
Wapi felicitari pentru Mihai care s-a ridicat singur in fundulet!
Ramy nu ai de ce sa "iti bagi unghia in gat". Atata timp cat avem soti, copii care ne iubesc, e mai mult decat perfect.
Despre mine, desi am de acum 26 de ani, par mult mai tanara. Cred ca si din cauza ca sunt mai slaba.. majoritatea se uita lung, intrebator cand le spun ca Irina e copilul meu. Si nu va spun ca intre mine si sot e diferenta mare de varsta, care e observabila.
Am mai vizionat ieri pozici si am lasat acolo cateva comentarii.
Vroiam sa va mai scriu ca i-am cumparat Irinei taiteti de la pasta d'oro, care sunt din porumb, sa ii fac cu lapte. Nu contin, nici sare/ou/gluten. Va mai amintiti ca au facut ei o campanie la tv..
Meniul de ieri si de azi:
- cereale / iaurt cu banana;
- supa crema cu morcov, ardei gras si un iaurtel / peste cu orez;
- dovleac si mar copt / mamaliguta cu branzica si un pic de unt.
Irina (8 martie 2010)
"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"
stefimic spune:
LA MULTE LUNITE: DARIA-MARCELA si MARIA-ALEXANDRA, sa cresteti mari si sanatoase.
OANA am adaugat si eu ceva produse, cam greu ca nu ma prindeam ce trebuie sa fac, deh neuronii mei sunt cam lipsa.
AMI multam.
VLADI ai fost mortala, mai vreau sa aud trasnai, dar nu mai vreau sa le traiesti tu, dar asta-i viata, eu cu ai mei nu prea mai avem taine si e mai bine asa.
RAMY sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
stefimic spune:
WAPI felicitari pentru micul iepuras ridicator, cred ca este printre primii, parca mai era ERIC al OANEI.
CHILD si voua pentru iepurasul mergaret.
fetelor voi ce ziceti de branzica fagaras?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
miruna79 spune:
Neata si de la noi.
Meniul de azi
dim: suc de la jumate de portocala cu jumate mar ras si jumate de para amestecat cu branzica de vaci
Pranz: pilaf de orez cu ardei si carnita de vita ( e ca si cum i-as da ardei umplut)
Seara : iaurt cu cereale
Nu mai tin minte cine intreba de suc de portocale al meu il papa fara nici o problema nu va spun ca nu ma lasa pe mine sa mananc portocala ca vrea sa suga si el..
Cred ca iaurtul il cam deranjeaza un pic am observat ca vomita un pic la 2 ore dupa ce il papa bine ala era danone si nu facut de mine.
Tot asteptam dintisorii care nu mai ies poate seamana cu mine mie mi a iesit primu dinte la 11 luni..
Briza ai PM
Fetelor repet si eu intrebarile cum preparati ficatei si pestele si ce fel de peste dati la bebei?
Imi trimite cineva parola sa vad cum au crescut iepurasi??
o zi buna tuturor
dayanara spune:
mama sunt pe fuga, am profitat ca doarme si dupa o plimbare m.am pus de.am facut curat
nici cafeaua n.am baut.o
ami
ivan a vrut dovleac dar nu am gasit, pe urma batman, batman aveau ,dar cand ii va vedea pe toti costumati in tema de halloween sigur ii va parea rau asa ca i.am luat schelet, nu.l prea vrea dar asta e :)) si asa am stat 1 ora prin magazine dupa costume
castelana culmea ca nici noi nu am avut problema asta, de cand s.a nascut de cateva ori a fost constipata in rest face de 4-5 ori pe zi, si ieri a facut dar foarte tare, azi s.a scremut cum spui tu, si nimic in pampers
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Erina spune:
Stanucel, la Picasa al doilea tab de deasupra pozelor e SHARE, dai pe el si introduci adresa de e-mail unde vrei sa trimiti invitatia.
Ami, Daria vrea ca tati sa fie costumat in print. Acum sa vedem daca ii fac o coroana, desi nu cred ca si-o va pune ca e genul foarte serios. I-am spus Dariei ca el oricum e un print, sa vedem daca se consoleaza cu asta. El va veni sa faca poze. Petrecerea e organizata de clubul (locul de joaca) unde a fost Daria toata vara si unde si-a serbat aniversarea de 3 ani.
Woww esti cu 10 ani mai tinara ca mine si chiar ca arati mai putin de 26. Cit despre slaba muncesc si eu la asta...
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
oanaiacovita spune:
Miruna eu ficatelul il fac in sos de rosii, iar peste i-am dat pastrav fiert separat.
Fetele, daca aveti o intrebare si arde, bolduiti, scrieti cu rosu!
Eu recunosc ca citesc cu greutate mesajele nebolduite sau evidentiate cumva. Nu va suparati, dar cateodata nu am rabdare.