Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
castelanaC spune:
Buna dimineata!
dau cafea ca-s chioara de somn, si sa stiti ca am dormit de la 10 aseara pana la 7,45 cand l-am auzit pe castelan mic vorbind.
Nici pe sotul meu nu l-am auzit aseara cand a venit, a avut o cina simandicoasa, as dormi pe rupte!
citesc si ma minunez ce patimiti cu socri/soacrele.
eu una nu ma plang, stam si asa departe, ne vedem de cateva ori pe an, cand mergem acasa nu locuim impreuna cu ei, dar sambata si duminica e musai sa fim acolo toti in par, la 1,30 fix trebuie sa le intre pasta-n gura ca e jale ( deci trebuie sa fim mai devreme sa luam aperitivul, sa vb ceva etc). eu nu am nimic de comentat, ba chiar imi place, norocul e ca sotul meu ii "gestioneaza" bine, ca sa zic asa. cred ca ar fi foarte invadanti, de asta-i si tine la distanta, asa sunt natia asta a lor sa stie si sa vb de toate alea. Dar noi avem o conventie, fiecare cu mama sa, nu ne bagam in discutii, regula a facut-o sotul meu, mie mi-a placut de minune.
acum decat cu mama...nimic nu ma impinge sa o sun macar mai des.
ei ma iubesc, ma respecta foarte mult, au fost foarte fericiti cand le-am comnicat ca ne casatorim, apoi la copil, dar eu de ea nu m-am apropiat asa mult, nu am un motiv.
Vladi, draga mea statuie sa-ti faca sotul asta al tau, la cate inghiti, pe banii tai vb aia! Sa stii ca mie imi placeau mult iesenii, boemi, cu teatre ( chiar asa ce teatru minunat au acolo, imi amintesc cum era lumea de eleganta, cu blanuri si barbatii in frac, nici vb la Bucuresti de asa ceva) si asa vorbareti, exact cum ii descrii tu.
mai rau cand nu-si dau seama ca exagereaza, strica si deranjeaza! putere si hai ca mai ai o saptamana si scapi, pana la mos nicolae probabil... te pup si ai grija de tine!
m-ai facut sa rad cu fam de italieni, daaaaaaa astia vorbesc tare de parca-s surzi, eu plec obosita de la socrii, vb toti odata si cu tv-ul deschis tare si el ca-s partidele si fiecare este suporter al altei echipe, evident. eu ma distrez deocamdata ca ne intalnim rarElla, ce faci draga? Soacra? ca tot nu avem subiecte hot si noua ne plac ce naiba... mai fumeaza? inchide-o din greseala pe balcon, ce tampenii am in cap si eu...nu ma zice la Roxana ca si ea o iubeste pe soacrata ta! pup coltisorii lui Geo!
Michelle tu lipseai sa ne zici de iubitul tau socru care nu-l las nici sa doarma, il pomenesc macar de l-ar apuca sughitul! Tu enjoy acolo si plimba-te la greu!
Ina pup Robinel cumintel si care se simte mai bine!
Jeniiiiiiiiiii, unde esti!???? cum te simti? Sarah? te pup si sper ca nu intri ca te plimbi sau esti ocupata cu ceva frumos, nu de sanatate! te pup si sa citim de bine despre tine!
Roxi azi i-am dat avocado, ca tot mi-ai amintit ieri, l-am combinat cu para si pruna fierte( e un pic constipat!) azi cumpar si papaya( ca tot vb ieri ce mana cereasca este)
Liliana28
Miria, tu unde umbli??? uzi plantatia, ingrasi porcii de la Niki(te pup)sau iti faci costum de alba ca zapada ( sa stii ca ai o figura exact pentru personajul asta, acum ca ma gandesc mai bine). ce face Dami?te pup
Andira, cum sa nu te uram draga mea!!!! frumos cadoul de la Iris cu dintisorul, chiar daca a "costa" o noapte alba!
Ioanaa28, ce-ti fac baietii frumosi cu cuminti?
Child, fata te tot citesc la cap monti, m-as apuca si nu stiu de unde...mai si alaptez, de fapr al meu numai asta bea, apa, suc, ceai nu vrea, s-a mai si constipat, trebuie sa-i fac piureul mai lung cred!eu mai am 8 kile de dat jos, poate dupa ce ma mut si canmd ne intoarcem ( la inc lui dec ) ma apuc de un program mai fix cu meniuri "studiate" te pup si bafta
Babyangel, tu esti frumu oricum, ajunge sa zambasti, iti sta bine oricum si lasa ca slabesti tu!
Irene nu nu citi mesajele astea cu diete, tu sa mananci! oricum nu te vei ingrasa, dar macar asa sa ne "gadili" asteptarile sa ne promiti ca bagi la greu meniuri savuroase!
sanzi, nu te mai poza, ne faci sange rau, esti frumu, slaba, ai si nume pitoresc!
Bluekido. tu... la fel, esti ca sora mai mare a copilei tale. tare sunteti frumusele. sa nu-ti faci probleme daca stradaniile tale cu invatatul jocurile ti se par fara rezultat. E inca mica, dar de acum cand va jucati, tu explica-i mereu acelasi lucru depre o jucarie: de ex unde sunt ochii, si ii arati numai ochii (nu faci deocamdata pomelnicul gura, nas...) apoi cand pleaca tati, mereu faceti pa si faceti miscarea mainii, si tot asa, sa fie ca un joc. Frazele sunt simple si foarte exacte cand va jucati, fara prea multe cuvinte, tonalitatea la fel, onomatopeele i le fac mereu cand mancam, cand ne jucam si ne gadilam in pat, inebuneste cand aude de catel, ca stie ca-l musc, la pisica scoale si el vocalize, la soricel rade cu lacrimi. Cel putin seara inainte de baie ne jucam, il mai bosolesc, de fapt il mai masez ca dupa baie nu mai are rabdare, vrea papa si somnic, asa ca ne distram inainte! pup mamica frumisica
oana cu alimentara, vezi ca ai lume la rand de azi noapte, tu dormi la greu! User-ul OanaI a primit: 11 litri vin, 9 kilograme carne, 16 bucati paine, 19 bucati ou, sa stii ca votez zilnic, parol! daca astia nu-ti dau nimic eu i-as intreba unde-s voturile noastre?
BDana, cum se inteleg baietii tai, cum l-a "perceput" cel mare pe new-entry?
briza mi-a placut cu franta, mai bine azi faci cartofi frantuzesti, asa impaci si calatoria si bucataria. a fost gluma sa stii, dar ce harnica esti!
aaaaaaaaa, fetelor cu puzzel, sotul meu are inramate, le-a pus in rame tip ikea, acelea fara margine, se vede doar geamulcare are niste clipuri doar, vad ca stau de ani de zile si e foarte fain asa.
ate, cum e nepotelul? cand le da drumul acasa?
mai aveam ceva de zis dar am uitat...
fetele va pup nu stiu daca mai am timp azi sa scriu
va las flori proaspete sa aveti casele parfumate si imi este dor de mirosul gutuilorrrrrrrrrrrr!!!!
castelana mami fericita
carmickey spune:
buna dim....dau cafea fiebinte haideti trezirea...
la multe lunite tuturor sarbatoritilor azi,multa sanatate si voiosie,fara nas infundat si alte alea...
vladimirescu te inteleg dar esti putin haioasa...ai multa rabdare...
eu nu am soacra....nu stiu ce este aia o soacra...
noi am dormit mai bine azi-noapte,s-a trezit o singura data,a baut ceai,iar dimineata la 08.00 a papat un biberon cu lapte si a adormit...acum doarme papusa mea cu gandul sa o lase pe mami la calc.sa transmita la multe lunite la toti prieteni ei de aici pe forum...
User-ul OanaI a primit: 8 litri vin, 19 bucati paine, 5 kilograme carne, 24 bucati ou
wow, ce darnica am fost azi...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
dayanara spune:
ileana ce frumos a inceput sa se joace kira cucu bau :)
child poate ai scris bine, oi fi citit eu gresit parc :)) oricum e ceva sa dea roata prin tarc singurel
castelana eu i.am dat papaya des zilele trecute si e constipata, dar eu puneam mereu si o banana si de la ea mi se trage
da asa zi.i ellei de soacra poate apare :)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara castelana eu i.am dat papaya des zilele trecute si e constipata, dar eu puneam mereu si o banana si de la ea mi se trage da asa zi.i ellei de soacra poate apare :) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
buna,
si al meu este constipat, de asta am fost azi sa-i iau dovlecei, il astept sa se trezeasca ( e extenuat cand merge la cumparaturi ca se hlizeste cu toate fetele pe acolo) sa ii dau combinat cu avocado.
sper sa faca sa il vad ca il deranjeaza cand se screme si de 2 zile nimic in pampers nu am gasit.
papaya nu avea, asa ca am luat mango, probabil vineri il va manca, maine tot para cu pruna serveste.
tu ce-i dai cand e constipata?
noi nu ne-am mai confruntat cu asta, sper sa scapam repede.
castelana mami fericita
oanaiacovita spune:
Neata!
LML iepuricilor de 26: 26: Daria Marcela (de marsy_baby), Maria Alexandra (de Ioana_fota)!
Am ras de posturile lui Vladi si fara sa vreau mi-au adus aminte de "alti musafiri" bine cunoscuti pe aici.
Meniu ieri:
- dimineata: banana cu para si cereale
- pranz: ou cu legume(cartof dulce, broccoli, dovlecel si ceapa la fiert si un pic pusa si la pisat)
- aseara: branzica cu mamaliga si iaurt(cam cah, dar a luat cateva lingurite)
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
carmickey spune:
citesc ca dati la copii mamaliga...adica mamaliga normala? asa cum facem pentru noi adulti? iaurt cu mamaliga? de care iaurt?
FILMULETE
POZE
oanaiacovita spune:
Stancuel, da. Eu am facut aseara mamliga pt noi si am luat doua linguri si i-am amestecat cu branzica si iaurt Muller.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
carmickey spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Stancuel, da. Eu am facut aseara mamliga pt noi si am luat doua linguri si i-am amestecat cu branzica si iaurt Muller. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
aha....am inteles voi incerca si eu azi...dar aseara?adica pana la ce ora ii dai mamaliguta? adica ultima masa cu mancarica?
mersi mult
FILMULETE
POZE
Erina spune:
Buna dimineata!
Oana ai primit ceva piine, oua si vin.
Super meniul lui Eric. Noi am ramas tot la doua mese. Ieri asa: piersica+avocado+ cereale si pui+legume.
Vladi, m-am amuzat, ai talent de povestitoare.
Salut toate mamicile, sa aveti o zi relaxanta.
Astazi e sarbatoare asa ca abia astept sa intru pe contul comun sa vad ceva poze. Mamicile care albume la vedere, la semnatura, trimiteti va rog o invitatie la album pe emailul de gmail asa apar in dreapta si le vizitez odata cu celelalte poze si las comments de acolo.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
carmickey spune:
citat din mesajul lui Erina Buna dimineata! Oana ai primit ceva piine, oua si vin. Super meniul lui Eric. Noi am ramas tot la doua mese. Ieri asa: piersica+avocado+ cereale si pui+legume. Vladi, m-am amuzat, ai talent de povestitoare. Salut toate mamicile, sa aveti o zi relaxanta. Astazi e sarbatoare asa ca abia astept sa intru pe contul comun sa vad ceva poze. Mamicile care albume la vedere, la semnatura, trimiteti va rog o invitatie la album pe emailul de gmail asa apar in dreapta si le vizitez odata cu celelalte poze si las comments de acolo. ------------------------------- mamica Dariei si a lui David L'amor che move il sole e l'altre stelle. Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno. |
eee vrei cam mult...eu nu stiu cum sa trimit o invitatie pe gmail...
nu stiu chiar nu stiu sunt :))
FILMULETE
POZE