Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna! Nu am reusit deloc sa intru, iar acum am citit tot odata si nu am retinut mai nimic.
Mara m-a terminat zilele astea, ziua se agita continuu, tipa, nu-i convine nimic, vrea sa stea doar cu mine, nu-i vrea nici pe tati, nici pe buni, noaptea plange la fiecare doua ore, sper sa treaca perioada asta, ca nu mai pot!
Gaby, LA MULTI ANI pentru ieri, sa fii sanatoasa si iubita! LA MULTE LUNITE lui JOY, sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii!
LA MULTI ANI, ANDIRA! Multe bucurii alaturi de familia ta! Felicitari pentru dintisorul lui Iris si multa sanatate tuturor printeselor tale!
Am retinut ca Ramy si Ate au nepotei, sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Vladi, felicitari pentru botez si multa rabdare cu socrii, chiar sunt o pacoste la casa omului!
Roxana, in poza 18 eu sunt intre carucioare, multumesc de compliment, esti tu prea draguta.
Multa sanatate tuturor mamicilor si iepurasilor bolnaviori! Jeni, tu cum mai esti?
Nu am vazut nici o poza, sper sa recuperez acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

VLADI, ma faci sa nu ma mai plang de soacra-mea...Cel putin ea ma deranjeaza cateva ore la cateva saptamani...Pana azi n-a mai fost la noi de aproape 2 luni, desi sta in oras cu noi...
Te admir ca suporti, eu cred ca le ziceam demult cateva, indiferent daca s-ar fi suparat sotulSincer, toata stima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

BABYANGEL pai chiar sper sa va distrati ca asta cu socrii are si o parte comica, evident
daca tot ma suportati sa ma pling de ei macar sa fie de ris :))
sa stii ca am vrut sa vad pozele din link da' eu nu am parola noua, nu mi-a trimis-o nimeni :)

RAMY
da, e mai naspa la mine, ca vin cel putin o data pe luna si stau cel putin 3-4 zile
acum e lata rau, soacra-mea a venit deja de vreo 10 zile ca am fost si eu si sotul f ocupati cu evenimentele clientilor nostri
a fost relativ cuminte - sau macar s-a straduit, ca era singura
dar a venit joi si socru-meu, pt botezul de simbata
iar eu credeam ca pleaca duminica, normal
or, duminica dimineata m-a anuntat senin ca trebuie sa tea pina pe 2 noiembrie ca are atunci o intilnire si nu mai vrea sa faca inca un dus-intors de la Iasi :((
altfel, nu e nimic de admirat la mine, ca ii iau destul de des peste picior si fac in asa fel incit sa se simta si ei prost, nu numai eu
da' dupa aia imi pare rau, ma gindesc ca s-au prostit cu virsta (nu erau chiar asa inainte, ba pe vremuri chiar erau ok), si cu bautura (caci beau din ce in ce mai mult, nu se imbata, dar le mor incet neuronii)... si ca nu isi propun sa-mi faca rau, pur si simplu asta e situatia
si a doua zi dupa ce le fac cite una incerc sao dreg, sint mai draguta cu ei samd..,

e de-a soarecele si pisica mai degraba :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Ileana, multumesc de compliment! M-ai facut sa zambesc cu cucu-bau al tau!
Vladi, uite o de la mine, ca sa mai uiti de "socrii" tai "buni"!
Sanzi, multe rabdare cu pitica ta, dar si multa odihna! Sa dea Domnul sa treaca cat mai repede aceasta perioada dificila!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Dragele mele,

va multumesc pt urarile de sanatate adresate lui Robin si pt cele de la multi ani adresate mamei mele . Intorc si eu urarile sarbatoritelor de azi:

La Multi ANi Andira , sa ai parte de ulta sanatate si fericire alaturi de familia ta minunata!
La multe lunite Ioana ; sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
ATE felicitari pt nepotel, sa creasca mare, sanatos si voinic. Chiar ca zici ca a trecut o vesnicie de vand fluturam si noi majoretele pe aici...

Ami felicitari pt iepurica plimbareata, auzi la ea ce harnica e!
Child felicitari pt plimbaretul tau sa il filmezi sa il vedem si noi sa stii ca si in Belgia tarcul de joaca se numeste "parc" . Multumesc de intrebare, suntem mai bine azi, pana la urma a avut dreptate nenea doctorul, a trecut azi febra de tot, toata ziua aa avut intre 37,2 si 37,7 dupa ce ajunsesem si la 39,6 cu el ieri. am dat numai paracetamol supozitor. Azi l-am tinut acasa preventiv, maine il duc la cresa, sper sa fie bine si sa nu apara complicatii. Nu am mai intrat pe mess ca daca a fost cu asa febra a fost tare marait, numa in brate l-am tinut zilele astea, mi-e si frica maine la cresa cum o sa se comporte.

Of mai Vladi ce de ai de tras cu socrii astia! cand am citit cu harmalaia, vorbitul tare si aerul de atot-stiutori parca i-am vazut pe ai mei. dar macar astia ai mei sunt la 2000 de km si o data la 2 ani cand vin ii suport (sa zicem ). ceea ce ma deranjeaza foarte tare din povestea ta (iarta-ma ca ma bag unde nu imi fierbe oala) e ca sotul tau nu stie/vrea sa puna piciorul in prag. de fapt de ce ma deranjeaza e ca asa e si al meu, pt el parintii sunt familia si mai nou copilul, eu sunt si eu pe acolo pe locul 10... si de fiecare data cand am avut ciocniri si chiar jigniri din partea lor el se facea ca nu aude in loc sa ii puna la punt (respectuos sau cum o vrea el). Cica sa fiu eu mai desteapta decat ei, in traducere taci si fa-te ca nu auzi dar la mine nu prea merge asta. Daca ai fost destul de barbat sa te insori si sa faci copii atunci protejeaza-ti familia nene ca nu mai ai 15 ani. Hai curaj mamica buna si scuze ca imi dau cu parerea, mai mult sa imi zic si eu of-ul si sa iti zic ca te inteleg perfect!
Sa iti traiasca micul crestin si sa fiti cu totii sanatosi!

Irene ma bucur sa te citesc si sa aud ca te-ai recuperat, pune mana si mananca acuma ca nu mai ai nici o scuza

va pup pe toate si o noapte cat mai linistita!!!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

VLADI, ai PM.

ATE, te-am facut cu nepotica, eram in gand cu nepotica mea si asa ti-am scris si tie...Sorry

INA, ma bucur tare ca Robin e mai bine, sper sa-si revina de tot cat mai repede.

Am vazut pozici noi, am lasat comentariile acolo,ca sa nu uit.
Dar nu ma pot abtine, Bluekidoo, Ami...- emoticon ca-si baga unghia in gat!

Va pup pe toate, ma duc la ca imediat se trezeste fii-mea si ma ia de fresh...
Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Doaaamne..mare mai e gradina ta!

VLADI - citeam, radeam si ma minunam de cata rabdare poti avea! mare pacoste cazu pe capul tau cu asa socri!

Eu una nu as fi rezistat fara sa le "scap" cu zgimot ceva in fata usii cand au somnul mai dulce...sa scap pampersul lui Floricica pe rochia de oras a soacrei sau..eventual sa le arat usa si sa le dau avant cu un sut in dos! Teoretic cel putin asa mi-as dori sa le fac! practic insa stiu ca e mai greu caci trebuie sa actionam cu diplomatie si sange rece...

Mari figuri mai sunt! si tu, draga de tine, rezisti eroic!

Eu n-am povesti cu socrii mei caci ne vedem din an in pasti si oricum sunt f de treaba si ma iubesc ca pe propria fiica. Atat doar ca ma amuz inca ,cand imi aduc aminte cum l-am intrebat pe sot daca el crede ca tatal lui ar manca din salamul meu cu biscuiti (cand au venit in vizita acum 2 luni) si mi-a zis ca nuuu...ca e atent la silueta (fiind si antrenor de atletism) .si eu am pus totusi salamul de biscuiti pe masa si nu va spun...ca nu reuseam sa-l mai opresc! asa de mult i-a placut!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Ina, multumesc, sunt sanatoasa acum si chiar mananc bine, ca sa ma mai ingras si eu putin! Imi pare bine ca Robinut este bine, Doamne ajuta!
Si uite o si tie, dar bine ca socrii sunt departe de tine! Imi pare foarte rau ca sotul nu te susutine, pt ca meriti din plin, esti o persoana minunata!
Nafi, felicitari pt socrii tai minunati! S-o tina tot asa!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alexandra mancate-ar mama. Am gasit si aici lipiciul. daca nu-l gaesc in librarii il comand

Vladi cata rabdare....
Am trimis parola

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

INA draga, cum sa ma supar de comentariile tale? Pai eu de aia scriu pe sleau ce e prin casa mea, ca nu mi-e rusine deloc, si ar fi culmea sa ma supar de vreun comentariu :)

in general, fetelor, sa stiti ca eu nu-s genul mimosa sensibila deloc si chiar prefer comentariile la obiect in locul nesfirsitelor politeturi precaute care se practica pe-aici de multe ori (banuiesc ca e normal pe un forum, dar pe mine ma plictisesc politeturile si dulcegariile, si am scuza ca n-am mai citit in viata mea alt forum cu atentie :))

INA ma bucur enorm ca a trecut febra mare, eu ti-am zis ca nu as avea curaj sa stau si sa ma uit la copil cum are febra mare si sa nu dau medicamente mai serioase... mi-e frica rau de febra, poate si pt ca eu mai mult de 38-38,5 nu fac, iar cind aud de temperaturi spre 40 eu intru in panica clar!
sanatate multa!

Cit despre sotii-copii... Eu una ma enervez ca am un copil intirziat drept barbat, din partea caruia nu simt nici o protectie, dar e si o parte buna: barbatii-copii sint extraordinari de buni la joaca cu copiii! barbatul meu e de-a dreptul talentat si Vladimir adora sa se joace cu el - si e pe merit :)

Daca se intreaba cineva cum m-am pricopsit cu un barbat-copil care nu e capabil sa-mi ofere protectie... ei bine, n-am observat decit dupa f multi ani asta, dupa ce l-am nascut pe Vladimir, pt ca nu am avut niciodata pina atunci nevoie de sprijin asa ca, pur si simplu, nu am observat ca la greu nu am pe cine sa ma bazez, nici macar un umar pe care sa pling nu-i acolo, ca fuge de probleme ca de necuratul :))

ma umfla si pe mine risul, zau, cind citesc ca n-am observat 13 ani chestia asta, pare ridicol, dar e adevarat :))

Mergi la inceput