Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
BDana spune:
Stefimic steriletul este o metoda contraceptiva ce poate fi folosita fara probleme in timpul alaptarii.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
uitati ce am gasit-este din 20 Martie2010 inainte de nastere
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/CodrinDeBabyangel?locked=true#5532055181892568130
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
vladimirescu spune:
ANDIRA, LA MULTI ANI !!!
Sa traiesti, sa infloresti, sa fii sanatoasa si sa te umpli de nepoti si stranepoti!
andra_s spune:
La multi ani ANDIRA!!! Iti doresc o viata plina de fericire, impliniri
si multa sanatate alaturi de pisicile tale si de dl motan !!!
La multe lunite si iepurasilor sarbatoriti ieri si azi, sa fie sanatosi, voiosi, voinici!
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irene26/irene26.jpg)
irene26 spune:
Fetele, multumesc de informatii in legatura cu steriletul!
Andira, multa odihna tie si sa-i treaca durerile de gingii Iris-ului tau!
Anca, m-ai terminat cu poza din inainte de a naste! Eu eram tot slabanoaga chiar si inainte de nastere, cu toate ca fetita a fost grasuta bine.
Ramy, m-ai facut sa zambesc cu "soacra" ta!
Liliana, mai bine ca locuiesti separat de soacra!
Deci, topicul de azi a fost "soacra"!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
vladimirescu spune:
mai, fetelor, socrii astia s-au mutat cu totul la mine in ultimul an, zau... mai precis din februarie cind ne-am mutat in casa noua si au vazut ca acum e confort fain si ca e misto - cind stateam in chirie veneau mai rar si stateau putin, ca stateau la hotel, na...
nu doar ca urca in masina pt cea mai neinsemnata treaba pe care si-o gaseste socrul la Bucuresti, dar daca tot vin, mai repede de 4 zile nici nu pleaca, ca-si fac oamenii program cultural, se duc la teatru, muzee... frumos din partea lor, dar au teatru si-n Iasi, zau!
of-ul meu cel mare e ca sint f dusmanosi cu mine - nu stiu ce i-a apucat, la primul copil nu s-au bagat in cresterea lui, m-au respectat ca mama, dar la al doilea ma constroleaza tot timpul cit ia in greutate, ca de ce a racit, ca ce prostie de tratament ii dau si ca sa nu mai alaptez, ca infometez copilul intentionat, pt ca dupa 3-4 luni laptele de mama e apa chioara... Mentionez ca socrul e doctor, dar nu pediatru, recita si el ce a invatat acum 50 de ani (pe bune 50 ani) la cursul scurt de pediatrie...
sint extrem de galagiosi, ca o familie de italieni din filmele vechi. au niste trimbite in loc de voce, ma jur, si nu vorbesc altfel decit la volum maxim. Se striga unul pe altul ca pe tarla intre parter si etajul 2, iar eu cica sa sorm la etajul 1...
dimineata daca aveam o pusca incarcata sigur o foloseam!
am avut o noapte nasoala, aproape nu am dormit ca a miriit Floricica intr-una. La 7 l-a luat bona si am zis ca dorm si eu. Am dormit, intr-adevar, pina la 9, cind s-au trezit ei si a inceput harmalaia, strigate, risete, obiecte trintite etc. Eu cica dormeam, dar ma trezeam din 15 in 15 minute, ca vedeam pe ceas, ca iar bubuia o voce pe culoar la etajul meu.
as intelege ca nu se pot abtine si nu-s obisnuiti sa vorbeasca calm si normal, dar mi-a sarit tandara cind l-am auzit pe barbatu-meu "sstt... doarme mami" si soacra-mea a raspuns cu tignalul ei: dar e ora 10! azi nopate ce-a facut, n-a dormit?
ma scoate din minti ca se strimba cind ma pling ca nu am dormit si se rasteste sa nu ma mai pling atita ca lasa ca toate femeile au nascut si au crescut copii.
ea personal i-a nascut pe ai ei, a alaptat pina la 3 luni si i-a dat lui maica-sa sa-i creasca, ca era tare petrecareata de felul ei si nu se putea distra cu copii asa mici...
iar acum ii vine sa-i bat, dorm amindoi de rup patul
la 7 seara vin de prin oras si beau mai bine de 1 sticla d evin, cu aperitiv wiskey inainte, evident
dupa aia asculta jurnalul de stiri cu volumul la maxim, apoi la 10 s-au bagat in pat si dorm, ca-s obositi
se trezesc la 9 dimineata
iar la 2 se culca iar pina la 3.30 - 4, ca iar au obosit
pai sa nu-i omori ca-mi tin mie socoteala la orele de somn???
of, iertare de atitea cuvinte!
sper ca nici nu le cititi, dar mie imi face bine sa ma pling la voi, ca nu am la cine aici :(
iliraluca spune:
Buna seara,
am vazut si eu lipiciul de puzzle. Ma duc sa caut si eu, Alexandra, bine ca ai facut lumina si la noi. Nici nu stiam ca exista. Am terminat puzzle cu Monalisa si l-am inramat. Pun maine poze. Denisa, transportul a fost spectacol, venit sotul cu soferul de la firma cu un carton mai subtire, s-au chinuit juma de ora sa il bage pe dedesupt si l-au pus pe jos intr-o duba!! Senzatie!!
In rest, azi ne laudam cu ridicatul de pe spate in fundulet si ca face cucu bau cu mami Eu zic cucu, isi trage prosopul pe fata, cand zic bau si-l ia. Am filmat-o ca ma gandeam ca nu mai face si cand vine tati dar a mai facut si live.
Din cele mai putin bune, a dormit toata ziua jumatate de ora. M-a innebunit cu somnul dar nu ma mai plang ca macar doarme noaptea.
Irene, mi-a ramas in cap programul facut soacrei, foarte tare, ai un sot de milioane. Bravo voua!!
vladimirescu spune:
cit despre boacane, nimic spectaculos inca, din alea cum v-am mai zis - 1 sau 2 obiecte stricate pe zi, m-am obisnuit
stricat un castron din inox
a prajit citiva cartofi cu ceapa (ca ce gateste menajera mea nu le e pe plac, ca e prea dietetic pt ei - la ei daca nu pluteste grasime in mincare si ceapa nu e maro de prajita, mincarea e fada!)
din dulapul cu oale nu a gasit altceva mai bun d einhatat la prajit decit castronul de inox (parte dintr-o cratita din aia la care poti face bain marine)
avea destule de laes acolo, vreo 4 cratite de inox, 3 de teflon si inca 3 tigai diverse
dar ei i-a placut castronul
pai bine, femeie, daca nu are nici torti si nici vreo coada sau miner, nu-ti da prin cap ca ala e castron, nu cratita?? cine a mai vazut cratita fara nici un miner??
evident a zis ca de ce fac pe nebuna, ca e din inox, nu a patit nimic
i-am scos o cratita din inox si i-am arata fundul ca ala nu e din inox si scrie mare cu litere de-o schioapa: no flame on body! adica, femeie, nu are voie flacara sa ajunga pe inox, ca nu mai e inox!
mai, si macar de-as avea cratite din piata, nu m-as oftica asa... dar am numai zepter si Bugatti, ca toanta de mine se straduieste sa gateasca sanatos si eficient...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
Vladi eu m-am distrat copios la povestile cu filmele vechi italiene, sau castronul distrus,dar zau ca nu e de gluma,sima gandesc la starea de iritatie care trebuie sa o ai cand sunt in zona
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
vladimirescu spune:
ah, inca una si gata, ma opresc
v-am zis ca am organizat un eveniment de fitze
asa de fitze ca a trebuit sa am caviar adevarat, l-am adus de la Paris de la Prunier - vreo 3 borcanele numai, ca e 350 eur / borcanul...
in fine, a ramas de la catering 1/2 borcan si l-am luat acasa, cu gind ca fac si eu o fitza, il pun pe masa la botezul lui Floricica... aveam si suport din ala din cristal pt gheata si caviar (un cadou primit demult si nefolosit vreodata, ca nu am cumparat caviar nicioadata :)... fitze maxime, ce mai
dar n-a mai ajuns caviarul pe masa ca a doua zi dimineata s-a sculat soacra-mea si a turnat aproape toate icrele in omleta lor de mic dejun
era sa mor cind am descoperit asta pe la prinz, si soacra-mea a zis ca ce ma fandosesc atita, ca asa au mincat ei la nu stiu ce hotel de 3 stele la breakfast, omleta cu icre negre...
femeie!! alea nu erau caviar, erau icre vopsite, in cel mai bun caz de stiuca, desi la 3 stele ma indoiesc ca erau si alea...
poate ziceti ca sint rea
da, sint, recunosc
dar credeti-ma ca si voi ati fi - poti ierta niste trasnai din astea izolate, dar cind sint 1-2 pe zi, si vin des si stau mult, te duci cu capul, zau...