Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

sanzi si la mine se scoala de 5-8 ori pe noapte. In ultima vreme numai cu miriieli si adoarme repede la loc cu un pic leganat, sau ceai, suzeta, schimbare de pozitie. Eu cred ca e de la gaze, il supara inca - mai elimina gaze noaptea si dupa aia 30 min sigur e linistit...
Am avut nu demult nopti de-a rindul cu plinsete serioase, au trecut. Cred ca erau de la schimbarea alimentatiei - in perioada cu introducerea diverselor noutati alimentare s-au manifestat.
In fine, in general starile astea cred ca trec de la sine, dar daca esti ingrijorata mai bine consulti un medic, sa fii linistita.
Cit despre dinti... eu nu pun nimic pe seama cresterii lor pina nu vad cu ochii mei coltul iesit! Adta pt ca la Vladimir imi ziceau doctorii d epe la 5 luni ca uite ii ies dintii, si ca e agitat de la dinti, dar primul dinte i-a iesit dupa 1 an :)) asa ca eu pina nu vad nu cred!
Hai, curaj, ca uite ce repee au trecut primele luni dupa nastere... trec si astea repede, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Andra, merci, sper sa treaca! Am uitat sa iti spun de dovleac . I-am dat copt si nu i-a placut, a mancat o lingurita si atat, l-am combinat cu iaurt, tot nu i-a placut, dar am vazut ca il accepta fiert, i-am dat intr-o zi cu cereale, iar maine vreau sa il combin cu gutuie, tot fiarta. Oricum, o ajut si eu, imi pun la copt cate o feliuta, ca la cat mananca ea, ii ajunge dovleacul ala 3 ani si pe mine ma atrage .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Vladi, Andra pentru incurajari. Si ea s-a trezit mereu, cel putin o data sau de doua ori pe noapte. Pana acum nu ma ingrijoram pentru ca de cate ori se trezea adormea repede la loc, cu suzeta sau san. De doua nopti, insa, nu mai accepta suzeta deloc, la unele treziri nu accepta nici sanul, tipa fara sa o pot linisti. Iar cand primeste sanul ar vrea sa il tina pe post de suzeta, nu il mai lasa dupa 2-3 minute, cum facea inainte, iar eu nu pot sa dorm asa, am un stress ca o sufoc in somn. Azi noapte ma gandeam ca are afte prin gurita, ca o dor urechile, ca o doare in gat etc, iar eu nu duc copilul la doctor, crezand ca ii ies dintii. Cred ca de oboseala imi treceau toate grozaviile prin cap.
Gata, pe toata lumea, fug la somn, ca nu se stie cat apuc sa dorm! O noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

CASTELANA, de azi dimineata tot vreau sa te intreb:
- cum arata tablourile sotului pt puzzle. Nu ne poti pune o poza, ceva, te rog, sa vada si ochii mei, sa vad daca se potrivesc pt ale noastre si cam cat costa.
Mersi

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

buna,
alexandra ramele sunt tip Ikea, adica azi se gasesc f ieftine la ei.

http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/30151016

http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/20151012

nu am poze cu ale sotului, de fapt nu avem aici cu noi puzzele.
costa relativ putin 12-18 euro, parca le mai spune in Italia si "cornici giornaliere"
te pup

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

neata fetele,

haideti lao cafea, asa la final de capitol..apoi una la inceput de capitol

Ieri nu am intrat ca "mi-a furat" sotu' laptopu' si s-a dus laBorsa cu bussiness-uri...Cand e sarbatoare, el nu munceste..darse plimba!

Eu inca recuperez,ca sunt abia la pagina 14

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Silvia, esti foarte delicata cu aprecierile vis-a vis de look-ul meu de 42 de saptamani de sarcina..de fapt parca eram balena ucigasa. Caciulita de set este cea din poza de cover de pe picasa.Dar dupa cumamvazut in poze,petru are capusoru mai mare ca a lui Codrin..deci am nevoie musai de masura!

Gabi,sanatate multa ratustei Joy..draga deea..sper sa-i treaca repede!

Ella pai Geo si-a propus sa ne ajunga si sa ne si intreaca cu dintisorii??? Pai 6 are si Codrin de la 6 luni..si de atunci..nika..inafara de plansete noaptea,biensur!

Oana no comment la filmuletz. Eric clar nu se lasa intrecut de noruca ta Maria de Oanka .

Honey tu, o manutza de femeie te pui la spalatul si intinsul covoarelor??? Pai ti s-a urat cu binele??
Pupaturi la Maya somnoroasa..Uite asda va creste mare si ii intrece pe toti iepurasii de pe-aici!!

Cu antibioticele, sunt de acord sa nu le luam la semne minore de raceala sau la febra sub 39DAR sunt de parere ca 1 data pe an, organismul trebuie "sterilizat" de microbii pe care ii duce in spate fara tratamente..
Eu am patoit-o anul trecut cu Lucas,cand a avut un sptreptococ dus pe picioare, organismul a luptat cu el,iar cand a facut febra catevazile la rand,l-am dus la analize ca nu avea nika in gat sau la plaman, si microbul coborase de gat si se instalase un fel de reumatism general dat de infectii netratate M-a trecut atunci poe 14 zile de un anumit antibiotic,cu mentiunea ca daca nu scade ASLO trecem 6 luni pe moldamin!
Pana laurma am scapat fara Moldamin.Asa ca , o data pe an,ii voi administra la o raceala minora,5 zile de antibiotic(pt gat).

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anca multumim de cafea

niki sa vezi ce probleme am eu la ora asta:))) mi.am adus aminte ca si tu trebuia sa pleci in vacanta, n.ai mai fost sau de sarbatori era vorba?

asteropi ce.o face?

gabi, briza cum sunteti?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Anca,multumim de cafeluta.Ma duc sa o fac si pe a 2-a acum ca sunt chiauna.
Roxi,nu am mai plecat in vacanta ca nu am rezolvat nimic aici in Rodos cu actele.Trebuie sa tragem o fuga la Atena si cum sotul e ocupat...las' ca nu-mi arde asa tare sa-mi vad socriiiii
Maria mi se trezeste de nshpe ori pe noapte si tipa cat poate.O tinem asa de vreo luna.Aseara(mai bine zis dimineata pe la 3)am vazut ca a mai dat un dintisor.Oare sa fi fost asta cauza si de azi sa am copilul de alta daca cu somn de la 22 la 8 dimineata?!.Neeaa..prea frumos sa fie adevarat.
Am invatat si noi mersul in 4 labute sa ne ridicam singura in fundulet,mananca foarte bine si fructe si legume..de lapte nu mai zic.Gata..am si laudat-o putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

Brrr babyangel m-ai speriat cu moldaminele. Cand eram mica mi-au facut o schema din aia de si acuma ma doare piciorul cand imi aduc aminte! si ce urlam si o pocneam pe aia... ca eram si mare ca turcu:)) ma duc sa ii fac exudat lui Joy cand ies azi afara. Ai bagat frica in mine!

Vroiam sa va impartasesc ultima descoperire de masa favorita a fetei mele: lapte praf (120 ml) cu vreo 8 biscuiti, vreo 7 migdale rasnite si vreo 5-6 stafide. Date prin blender si servite:) nu am razbit aseara sa ii dau ca urla dupa lingurita:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Sanzi si stef isi potoleste setea tot cu tzatzi. Dar ai dreptate, o sa incerc sa ma calmez. oricum nu am de ales, el dicteaza.
Si legat de ce s-a discutat azi-noapte, eu simt ca daca mai fac un copil, imi va intra in vacanta permanenta si ultimii neuroni care au mai ramas pe baricade .

Mergi la inceput