Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
ellanik spune:
Miria esti belea si nu-ti sta bine ofuscata.Nu ti-a zis nimeni nimic.In semn de protest v-oi scrie nu-mai aiurea.pam pam!!!Trimite-tti-m-a l-a culcar-e
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miria_cristina spune:
ELLA -
Nu-s, fata, jur ca nu-s!
Asa oi parea in scris.
Si uite ca sa vezi ca pot, na
Socrii batrani ai lui Vladimirescu i-au mancat ficatii.
vladimirescu spune:
ella jur ca mi-am trezit copilul de tare ce am ris! Esti absolut geniala, am zis!
miria iarta-ma te rog daca te-am suparat cu ceva. Am vrut sa ma distrez un pic, atit. Si de regula sint f serioasa pe aici pt ca felul meu de a ma distra e de a tachina pe cineva, sa intep si dupa aia sa rasucesc si mai tare cutitul in rana. Da' pentru asta trebuie sa cunosti bine persoanele si sa te asiguri ca tin bine la tavaleala. De aia m-am luat de Ella, ca mi s-a parut ca ea e rezistenta :))
FETELOR, iertare ca v-am poluat asa tare-n seara asta cu prostii, nu mai fac!!
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina ELLA - ![]() ![]() ![]() Nu-s, fata, jur ca nu-s! ![]() Asa oi parea in scris. Si uite ca sa vezi ca pot, na Socrii batrani ai lui Vladimirescu i-au mancat ficatii. ![]() Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) ![]() ![]() "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Jur ca asta e Nominativ si de-aia se poate.Sau nu???Sigur m-am tampit!!!
Vladi fata ma bucuram daca trezeai babornitzele.dar copilul...
![](pupic.gif)
Mamica de
![](baietel.gif)
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
![](rugaciune.gif)
miria_cristina spune:
Da' de ce sa nu mai faci, VLADIMIRESCU? Fa in continuare daca e singura modalitate de-a te simti bine. Firea omului nu se dezminte, stii vorba aia: "semeni vant, culegi furtuna". Daca iti place sa treneze nitica sicana involuntar o vei arunca. Ciudat mod de a te simti bine descrii tu acolo.
Cum am jucat in hora fara pistol la tampla nu vad de ce iti ceri scuze.
miria_cristina spune:
ELLANIKO - Eu iti aratai ca stiu sa pun corect doi "i", fata, nu sa-i pun la genitiv sau dativ.
Sa mor de nu ma apuc de declinari la 1.00 noaptea.
Maine imi da VLADIMIRESCU teza la romana.
sanzi spune:
Buna! Am supravietuit si azi, desi azi-noapte Mara a dormit ca pe ace si s-a trezit de vreo 7 ori, urland cat putea de tare. Sper sa fie de la dinti, dar daca in doua zile nu apare nimic si tot asa nervoasa e, cred ca merg la doctor cu ea, o fi avand altceva si eu nu imi dau seama... Acum a adormit la 23.45, in conditiile in care de obicei la 21.30 era adormita. Noroc cu voi ca m-ati inveselit in seara asta cu lectia de gramatica rezultata din discutia despre socrii lui Vladi (la Acuzativ si articulat corespunzator
).
Vladi, si eu am observat ca m-am prostit de cand am nascut, cred ca din cauza ca stau acasa si vorbesc cu un bebe toata ziua . Sau sa spun ca am mintea odihnita? Sper sa imi revin pana ma intorc la servici, ca nu ma vad bine...
Ella, mi-a placut cum ai povestit experienta ta de la Disney, stiu ca ai luptat mult pentru Geo, multe , ai un copil dulce de tot!
Briza, Gaby, multa sanatate puiutilor vostri!
andra_s spune:
User-ul OanaI a primit: 8 litri vin, 19 bucati ou
User-ul OanaI a primit: 14 bucati paine
Am tras chiulul cateva zile si sunt restanta cu meniul pe vreo 4 zile Sa stiti ca nu am memorie de elefant sa il stiu asa bine, dar scriu la mesajul asta de ... duminica . Am sters o mare parte din rspunsuri ca nu mai erau de actualitate, am vazut poze si am lasat acolo cateva comentarii, deci meniul:
- sambata : - compot mar+para+scortisoara
- cartof+morcov+dovlecel+dovleac placintar+galbenus
- iaurt cu biscuiti
- duminica: - mar+suc portocala+bicuiti_branzica
- ciulama cu pui si putina supa de pui cu taitei
- gris cu LP+vanilie+scortisoara
- luni: - para+suc portocala+branzica
- pilaf cu morcov, albitura, patrunjel frunze si carnita
de pui si putina supa de pui cu taitei
- fidea cu LP+vanilie
- astazi: - compot mere+suc grapefruit+iaurt
- am umblat hai-hui, a lins un borcanel
- iaurt cu cereale
Pishti mananca mai mult cantitativ la pranz, cam 180 ml, felul 1 si 2, uneori poate chiar 200 ml, asa ca i-am mai redus nr de mese.
Vladi felicitari pt increstinarea lui Floricica!
cat despre scumpii tai socrii ... schimba yala ... si nu da dublura la chei nici chiar sotului
Ami, Child, Ileana felcitari pt progresele iepurasilor, imi inchipui ce mandre sunteti de ei
Andira frumos cadou ai primit!
Sanzi dintzocii sunt de vina pt agitatia Marei, o sa treaca, uite Ianis s-a mai linistit, mai chitaie noaptea, dar "timid" asa, si ii trece repejor, mai ales cu panaceul universal - tzitzi - imediat adoarme la loc, hai rabdare
Oana ce bine se sustine Ericutu' in picioare Ianis nu da semne ca ar stii cu se mananca ridcatul in picioare, offf ... prematurul meu
Alexandra nu-i tarziu ora 20 pt mancarica/supica?
Ella te , dar nu degeaba
am pepene galben si nu stiam cu ce sa-l combin, deci cu portocala, daca nu manaca maine Ianisu' te fac sa sughiti
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
sanzi spune:
Dana, si eu ma ingrijoram, uneori, cand citeam cat mananca alti copii, in conditiile in care Mara nu depaseste 50 ml la nici o masa. In rest, numai san. De la o vreme refuza si biberonul, nu ii mai pot da nici ceai sau apa, asa ca si de sete tot la doamnele tzitzi apeleaza... Oricum, eu m-am linistit pentru ca ia bine in greutate, are 9 kg la 8 luni, e vesela, sanatoasa. In plus, a invatat sa manance din lingurita, nu mai da pe ea ca inainte, stie sa inghita, accepta sa guste macar 2-3 lingurite din orice ii dau, eu zic ca asta e important. Inteleg ca si Stefan e foarte bine dezvoltat, eu zic sa stai linistita, oricum e foarte bine ca mananca legumele si carnita, sigur va accepta si fructele, probabil nu le-a prins gustul inca.
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanzi Sper sa fie de la dinti, dar daca in doua zile nu apare nimic si tot asa nervoasa e, cred ca merg la doctor cu ea, Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010) |
ce sa catzi la doctor? pai ianis mi-a "cantat" noaptea in ureche vreo luna inainte de a iesi dintzocul ...
![](alcool.gif)
te-am incurajat de tot
![](icon_smile_big.gif)
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica
![](buggy.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)