Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

buna seara!!!
Multumesc pt sfaturi vladi, hoenybaby, ella!
Deocamdata se prezinta binisor, nu a mai facut febra..roade de zor toate jucariile, iar degetele de la maini nu le mai suge...le roade de-a dreptul si pe alea.
Dar si cand or incepe sa iasa dintisorii...sa te tii!!! O sa-mi faca sfarcurile varza!!!!
Ella deja 6 dintisori???? woooow super tare!! Chiar asa tu cum stai cu sfarcurile?Nu le roade?
Fata da ce soacra buna ai!! Tot mereu iti face bunatati si tu tot cu nasul pe sus esti!
Roxana mai avem si elefanti si iepuri!

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 7 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

ami multumesc pt raspunsul cu crapul. i-am dat pana la urma si eu crap si l-a papat rapid.

Vladi sa fii tare ca alta solutie nu ai. intr-un final vei scapa de ei. sunt alaturi de tine

ina de multa vreme voiam sa iti zic, cum ca scumpul tau bebe seamana leit cu un bebe de pe cutia de ceai baby drink. ma gandeam ca el a pozat pt firma respectiva. e un bebe adorabil

azi am facut mariei balonase de sapun si a fost haz mare in casa. se agita sa prinda baloanele si cand voiam sa ma opresc ma tragea de maneca sa mai fac. tare scumpi sunt strunfii astia mici

oanaiacovita ne-am delectat cu filmuletul cu Eric in picioruse. f vorbaret si hazliu, maria avea ochii cat cepele privindu-l. in curand isi ia zborul si eric cu mersul. o caruta cu flori si pupici si pt voi . te-am felicitat si aici pt sterilet?? conteaza f mult sa te simti ok cu el

honeybaby si la noi are succes mare banana, chiar daca nu e recomandata asa repede bebeilor. daca pun jumatate de banana in feeder, o topeste in 5 min, cu toate ca arata ca un monstrulet dupa ce termina, si isi linge si degetele chiar. pupam si maya ghidusa

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

dayanara tare de tot ivan cum a papat 5 banane, una dupa alta (recunosc ca si eu mananc mai multe odata, dar la 4 m-am oprit de frica sa am probleme cu constipatia). nastrusnic tare e si ivan, dar are cu cine semana

ellanik am fost cu gandul la voi duminica. auzisem de nebunia de la mall si ma gandeam ca sigur apareti in ziare cu zambetul de aur al lui Geo.

scuze pt greselile de mai sus, am recitit un mesaj si am observat cateva, sunt franta de oboseala.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Multumim frumos de aprecierile filmuletului.

Deci va conversati pe la telefoane, ai????

Ello ai de tzitzili tale cu 6 dinti ai lui Geo.

Roxi ai de capul meu cat papa Silvana.

Ate sanatate multa iedutului drag mie.

Jeni intoarcem pupicii!!!

Oanka pupici la Maria nastrusnica.

Am pus si noi cateva pozici

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fete!

Am intrat nitel, n-am apucat sa citesc tot din urma si nici nu stau prea mult ca mi-e somn.

ANDIRA LA MULTI ANI FERICITI SI LINISTITI!!!

Am citit iarasi discutii contradictorii pe tema rosului in gat si-a febrei.
Bebeii tipa si-si solicita vocea si gatul mai mult decat un adult deaceea frecvent au iritatie in gat si se vede rosu la un consult. Nu dai pentru asta antibiotic.
Fireste, ca puteti da sau chiar o faceti deja, dar e o aiureala. In plus, simpla angina se trateaza cu albastru de metilen si tantum verde nu cu antibiotice. Da, daca apar pustule cu puroi se da antibiotic sau daca e insotita de febra mare, dar tratata de la inceput nu se intampla nimic. Ca sa dai neaparat antibiotic ar trebui facut un exudat faringian insotit de-o antibiograma. Acolo vezi daca e simpla iritatie, ceva viral sau ce bacterie misuna si la ce e sensibila.

Apoi, eruptia dentara. Asta da optional copilului sugar o stare subfebrila, nu febrila, adica nu se ajunge la 39-40 de grade la o eruptie dentara. Nici pentru aste anu primeste antibiotic.

Puseele febrile la un copil pot aparea inclusiv fara un aparent motiv, nu dai imediat antibiotic. O regula dupa care se tine cont cand copilul este febril este tratarea simptomatica timp de 3 zile si daca febra nu scade sau chiar creste atunci se incepe cu antibiotic.
Nimeni nu contesta eficacitatea lor, dar nu este normal abuzul. Nu pentru orice simptom se da antibiotic si nu din prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Meniu azi:

- dimineata: banana+para+piersica+cereale
- pranz orez cu legume si carne de vita
- seara: iaurt cu cereale

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Revin la subiectul meu cu medicamentele.

Am un medic de familie care imi da antibiotic si pentru o durere de deget. Nu sta la discutii.
Pe langa asta, Dami a luat de 9 ori antibiotic in decursul unui an scolar, ceea ce e complet anormal. Sa stau sa insir reactiile secundare care s-au produs ma lungesc fara sens acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Eu am promis ca intru sa va scriu dar nu am cand. Joy e mucoasa, a facut febra, are rosu in gat, tuseste si isi roade degetele tot cat poate! deci cu somnul nics, ziua cu treaba si cu ea dupa mine, la dentist... alea alea! Ne tratam cu homeopate, fara antibiotic ca nu e cazul si rabdare ...

Andira te rog primeste tarziu un sincer la multi ani cu bucurii si sanatate pt toti!

Va pup pe toate si promit sa revin cand mi se aranjeaza programul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna seara fete dragi,
si la noi continua odiseea dintisorilor, maraiala maxima, vrea numai in brate. am profitat de vremea frumoasa si am stat afara mult. noptile sunt cu treziri dese, ziua se joaca ce se joaca apoi cere in brate. nu sta singur nici o clipa. se ridica si merge in jurul patutului, e tare mandru parca toata lumea e a lui. a avut si cateva tentative sa dea drumul mainilor si a cazut rapid in fundulet. nu s-a speriat deloc, tot el radea desi eu ma cam ingalbenisem, il si vedeam cu ditamai cucuiul.
Multumim tuturor pentru urarile de duminica!

anca ce scumpa erai in poza cu burtica, tin pumnii sa scapi de toate kilogramele!
roxana am vazut pozele cu silvana si ivan! ce frumos, mai vreau si eu un fratior pentru petru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Oana e dulce tare Eric si vesel de nu se poate. ochisorii frumosi.
Si un special ptr Joy sa se faca bine repede.

Mergi la inceput