Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 10
sensibila spune:
OanaI a primit: 11 litri vin. Felicitari pentru Eric ! Superb !
ami_84 – felicitari pt mersul de-a buselea al Irinei
liliana_28 - daca nu ai cum sa lasi bebelul cu cineva cunoscut o baby sitter poate fi Solutia pt cineva care poate s ail lase, eu nu cred ca as putea . Dar eu am o gramada de prieteni care vor sa le-o las pe Gia dar nu vreau eu.
wapi – felicitari pt statul in funduletz
Si noi stam in funduletz de sambata.
La multe lunici iepuraselor : Daria Marcela de Marsy_baby, Maria Alexandra de Ioana_fota !
La multi ani tuturor sfintilor sarbatoriti azi !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
honeybaby spune:
Roxi - foarte precoce Ivan la 4 luni
Oana - dulce Eric. Maya in picioare doar danseaza , adica face genoflexiuni. O sa-l pun pe sot s-o filmeze.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa :)))))
de 4 ani am vrut sa zic :)) of doamne
alex ii dai supa si pe urma imediat fructele?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Maya se in picioare doar danseaza , adica care genoflexiuni. O las pun pe sot s-o filmeze. Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
esti de coma...m-am distrat de numa
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
oanaiacovita spune:
Si eu am ras de Ivan cel de 4 luni.
Denisa, chiar sa pui filmulet cu Maya ca mie tare draga imi e.
Erina
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
honeybaby spune:
Iar am limbarita si nu mai plec de la PC
Roxi - ce sticla ? Vreau si eu ...
Maya bea apa cu lingurita, asa de mult o iubeste incat bea si apa cu ea, numai sa-i las ei la sfarsit lingurita.
Liguritele si pixurile sunt cele mai misto jucarii.
Si cu cana se joaca, rontaie ciocul ala moale, daca cumva trage din greseala apa o scuipa repede sa nu rugineasca.
De bibe nu mai zic, daca nu are ceva alb in el nici nu-l baga in gura, doar trage cu manuta de tetina sa vada cat de elastica e.
Am plecat la treaba
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
LAlexandra spune:
da, Roxi, i le dau dupa supica-(adica mai mult pireu de legume si carne). Cateodata iii mai dau si cate o lingurita intre supica, ca se plictiseste de acelasi gust, dar in principiu, dupa mancarica, asa mi-a recomandat aici...asa ii dau, ca nu ma deranjeaza si vad ca el e ok.
De asta zic ca acum vreau sa vad cum sa continuam diversificarea, ca initial ne-a dat sa ii dam la ora 12 si apoi la ora 20 ( si la fiecare alt tip de carne )
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Iar am limbarita si nu mai plec de la PC Roxi - ce sticla ? Vreau si eu ... Maya bea apa cu lingurita, asa de mult o iubeste incat bea si apa cu ea, numai sa-i las ei la sfarsit lingurita. Liguritele si pixurile sunt cele mai misto jucarii. Si cu cana se joaca, rontaie ciocul ala moale, daca cumva trage din greseala apa o scuipa repede sa nu rugineasca. De bibe nu mai zic, daca nu are ceva alb in el nici nu-l baga in gura, doar trage cu manuta de tetina sa vada cat de elastica e. Am plecat la treaba Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Denisa parca l-ai descris pe Eric. Identic face la toate cele spuse de tine.
dayanara spune:
alex ah ok, mi se parea mult, adica silvana dupa legume sigur nu mi.ar mai accepta altceva, dar e bine ca vrea asa si poate, iti ramane loc de lapte o gramada
denisa, oana asa face si silvana, trage de tetina de la biberon etc
denisa tre sa fie si acolo, cred, sticlute de apa plata, cu cioc, gen cum sunt acolo sucurile teddy parca, dar mai mic
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
oanaiacovita spune:
Roxi tu ai mai fost inscrisa si la Alta Odisee? CU Ivan?