Bronsita...dar fara antibiotic?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Plantusin, Prospan, Sirop de patlagina - cam astea sunt cele din plante care au dat rezultate la noi.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Fetelor, multumesc pentru sfaturi. Astazi l-am dus la gradi unde si-a sarbatorit ziua, a fost frumos, dar el inca tuseste si vad ca acum are si nasul infundat cu mucisori. Ce sa mai spun ca aproape toti copiii de la el din grupa tuseau de mama focului si stranutau. In plus in clasa lor este frig, nu au dat inca caldura!!!
Astazi pe langa siropul de tuse Humex, bobitele de echinaceea homeopate am sa-i mai dau si oscillococcinum, o doza. In nas nu ma lasa sa-i pun nimic, nici spray, nici picaturi...
Of, sper sa-i treaca, numai cu acest tratament...
Va pup pe toate.

Zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna,
ai grija cu nasucul, mucisorii care nu sunt suflati/scoti pot duce la otite. eu, personal, as insista macar cu apa de mare si apoi sa ii scot cu batista bebelusului.
la multi ani puiului!
sanatate multa.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

10 zile pe luna Imunorezistan junior cate 3 ml/3ori pe zi

zilnic:
-dimineata:25 pic. de Extract din muguri de coacaz negru
-pranz:25 pic. de Extract din mladite de maces
-seara:25 pic. de Extract din muguri de mesteacan pufos
saptamnal, alternativ(in aceeasi zi)
- o jumatate de tub de oscilococcinum
- echinaceea de 6 sau de 10, cate 5 granule
- influenzinum 15CH, cate 5 granule
(adica o duminica dau oscilo, urmatoarea echinaceea, apoi din nou oscillo, apoi influenzinum si tot asa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

scuze de off topic....madaluta bine ai revenit.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Si noi am trecut prin faza asta si am primit Humex si Ketof( care cica e pt alergii dar e si un bun antiinflamator)si pe langa asta sirop de plante Coughend.Asta e f rau la gust dar Andrei al meu il ia cu ceai.Si i-am mai dat ceai de salvie cu musetel si tei cu miere.Si eu i-am mai pus ser in nas si l-am curatat si am cumparat nazomer cu propolis, tot pt nas.Dupa o sapt nu mai avem secretii.
Sunt tare bucuroasa ca nu a fost nevoie de antibiotice.
Multa sanatate.

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Azi noapte baietelul meu s-a trezit si a inceput sa planga foarte tare, spunand ca-l doare urechea stanga. Plangea de durere dar nu vroia sa-l ajut cu nimic. Pana la urma l-am dus la urgente, de-acolo ne-au trimis la ORL, si au pus diagnosticul de otita congestiva. Ne-a prescris antibiotic Ceclor, picaturi pentru ureche Otocalm si ceva picaturi de nas. Pana la urma, tot la antibiotic am ajuns. Oare de ce a facut otita? Pana acum nu a mai avut. In curent nu a stat, numai daca s-a tras din gat, ca inca tusea (dupa o saptamana de sirop, vitamina C, echinaceea si homeopat Aconitum).
Doamne, ce se-ntampla cu virozele in ziua de azi? Sunt asa de agresive ca nu scapam de antibiotice?
A, mai vroiam sa spun, ca azi noapte in timp ce plangea, copilul a mai spus ca-l doare capul, si a aratat la ceafa. M-am speriat ingrozitor, m-am gandit la altele....dar vad ca este otita de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zina

Azi noapte baietelul meu s-a trezit si a inceput sa planga foarte tare, spunand ca-l doare urechea stanga. Plangea de durere dar nu vroia sa-l ajut cu nimic. Pana la urma l-am dus la urgente, de-acolo ne-au trimis la ORL, si au pus diagnosticul de otita congestiva. Ne-a prescris antibiotic Ceclor, picaturi pentru ureche Otocalm si ceva picaturi de nas. Pana la urma, tot la antibiotic am ajuns. Oare de ce a facut otita? Pana acum nu a mai avut. In curent nu a stat, numai daca s-a tras din gat, ca inca tusea (dupa o saptamana de sirop, vitamina C, echinaceea si homeopat Aconitum).
Doamne, ce se-ntampla cu virozele in ziua de azi? Sunt asa de agresive ca nu scapam de antibiotice?
A, mai vroiam sa spun, ca azi noapte in timp ce plangea, copilul a mai spus ca-l doare capul, si a aratat la ceafa. M-am speriat ingrozitor, m-am gandit la altele....dar vad ca este otita de vina.

Otita nu se face de la curent. A facut-o de la mucozitatile din nas (pe care tu ai zis ca nu te lasa sa i-l sufli/stergi). Ti s-a spus la un moment dat aici ca e importat sa ii cureti nasul. Asta era motivul, ca sa nu se duca secretiile la urechiuse. Sanatate multa!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura, i-am extras mucozitatile din nas de vreo 3-4 ori/zi cu batista bebelusului (care uneori se umplea). Nu ma lasa sa-i pun picaturi. Nu mai stiu ce sa zic. Acum nu ma lasa sa-i pun picaturile in urechi...

Zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Laura are dreptate.Otita nu are nici o legatura cu virgula curentul, doar cu mucozitatile necuratate.
Luca a avut reactii de otita, tratate cu succes, cu Sinupret(15 pic/3 ori/zi minim 10 zile) si ceva homeopate. Cam atat!

SANATATE la pui!

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput