Bazar umanitar *** 50 ***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Laura25 a sosit salopeta? E ok?

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Am gasit avizul aseara in cutia postala, dar nu am apucat sa ajung la posta. Eu sunt sigura ca e ok

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Doresc de asemenea sa anunt ca, dupa cum am vorbit si convenit cu Simo -mama lui Siluan- maine sau cel tarziu poimaine voi ajunge la banca si voi transfera intreaga suma de bani stransa in conturile lor personale. Cu ceea ce s-a strans de pe acest forum si, intai de toate, cu ajutorul lui Dumnezeu, se pare ca au reusit sa stranga suma de bani necesara pentru operatie
Prin urmare, cat de curand contul meu bancar va fi inchis, asa incat rog oprirea platilor de la bazar. Va voi tine la curent cu ceea ce am facut, punand evident la dispozitie si extrasul de cont final. Si multumim din suflet tuturor!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Cine a castigat produse destinate lui Siluan, le poate plati pana la inchiderea contului, apoi vor fi rugate sa stabileasca cu donatorii catre ce caz sa redirectioneze banii.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Kid ,eu am luat un nebulizator ptr Ionela modelul acesta-www.promed.ro/aparat_de_aerosoli_cu_piston_norditalia-p309.html" target="_blank">http://www.promed.ro/aparat_de_aerosoli_cu_piston_norditalia-p309.htmlsi sunt f multumita de el.

L-am luat de la O famacie de aici de la noi si am dat 170 lei pe el

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

So, incerc sa fug acum in pauza de masa cu pachete la posta pentru: Monnvas, nrl, marrybehappy, madyrizi, alexandrina, euaana, kid, flavia_ramona, twinwings, galliciana, tonic, ellax, ellinia

Cred ca voi luata drept Mos Craciun nene, am 2 plase d'alea de rafie de carrefour, doldora de pachetele, cred ca ma duc aici la posta din port, poate negociez sa le las si sa vin peste 2 ore sa le platesc

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Kid ,eu am luat un nebulizator ptr Ionela modelul acesta-www.promed.ro/aparat_de_aerosoli_cu_piston_norditalia-p309.html" target="_blank">http://www.promed.ro/aparat_de_aerosoli_cu_piston_norditalia-p309.htmlsi sunt f multumita de el.

L-am luat de la O famacie de aici de la noi si am dat 170 lei pe el

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Are si masca pt adulti?

boticelina Succes

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Da Kid,are si masca ptr adulti si mai are inclusa si o piesa nazala ptr adulti

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Moni, mersi. O sa urmaresc la posta saptamana viitoare.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

kid - cauta pe net la farmacia tei ca sunt mai multe modele, iar Omron-ul e la 230 ron.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Am primit coletele de la Ancadragoman si Ducky, multumesc,. Dia, multumesc frumos pt bonusuri, sunt grozave . De-abia astept sa vina vara sa port bluza chinezeasca.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Am sa mai pun o tura de lucruri acum, pe bazar. Mai vin multe maine, cand se usuca ce e proaspat spalat.
Am doua plasute pline cu hainute de copii (undeva pana in 12 luni), de casa dar patate pe ici-colo si nu le pot pune la bazar. Cine le doreste, va rog dati-mi PM si va trimit. Plus mai am vreo 5-6 tricouri de vara pentru baietei 4-5 ani tot asa, patate ici-colo. Sunt stare buna, dar n-au iesit petele cu al meu detergent. Daca doriti...
Stau pe tusa cu trimisul ca sunt pe 0 pana pe weekend. Dar am sa pregatesc totul sa le pot pune undeva pe luni-marti. Pana atunci, spor la bazarit, fetelor !!!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Al meu blog

Mergi la inceput