Bazar umanitar *** 50 ***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Buna fetelor, albinutzelor!

Reapar dupa ce am absentat cam mult.
Leditia, cand poti, imi confirmi si mie o plata de 10 ron? Plata e pentru asta si asta

In rest, bine sanatosi, cu un nou membru al familiei pe drum si cu dorinta arzatoare de a-mi gasi ceva de munca acasa, ca simt ca o iau razna.
Va

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 19+ cu

confirm plata-10 ron'ii vazusem de ieri,era singura plata care-mi aparea ieri si nu stiam de la cine si pt ce:)))
pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Confirmat.
Felicitari pentru sarcina, multa sanatate si bafta

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Citat:
citat din mesajul lui kid

Am si eu o rugaminte pentru cine are aparat de aerosoli, sa-mi recomande si mie o marca, am gasit cateva modele pe net, cam 150-200 lei, insa nu stiu la ce caracteristici sa ma uit, vreau sa fie cat de cat bun.

Eu am OMRON, fff bun!
Cureaua alba o aveam si eu in vizor , crezi ca-mi vine?

Flori, mami de
Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)

Mersi de raspuns. Este modelul C28? Care costa in jur de 250 lei? Face zgomot? Dureaza mult o sedinta de aerosoli?
Eu zic ca ti-ar veni foarte bine cureaua, caci esti mult mai subtirica decat mine, plus ca eu am mai pus ceva in ultima vreme si nici n-am chef de cure sau miscare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

kid,imi pare rau ca ti-e mica cureaua..e f faina pt rochite sau camasi din alea lungi..insa am scris acolo cati cm are..ca ma mai intrebase cineva.
Poti s-o pui la bazar pt David si nu o mai platesti...sau o trimiti inapoi,cum doresti.

POZE CU NOI
de David Christian

Eu am intrebat de lungime Insa n-am luat in calcul ca trebuie si inchisa Imi vine, insa este aproape fixa, cred ca o voi pastra caci este foarte frumoasa. Banutii ii voi depune abia saptamana viitoare, sper ca este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am vb juma minut cu DODO , ca am sefii aici, sunt ok, au fost la doc, situatia e ok, da ea detalii.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Citat:

Am si eu o rugaminte pentru cine are aparat de aerosoli, sa-mi recomande si mie o marca, am gasit cateva modele pe net, cam 150-200 lei, insa nu stiu la ce caracteristici sa ma uit, vreau sa fie cat de cat bun.

Eu am OMRON, fff bun!
Cureaua alba o aveam si eu in vizor , crezi ca-mi vine?

Flori, mami de
Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)

Mersi de raspuns. Este modelul C28? Care costa in jur de 250 lei? Face zgomot? Dureaza mult o sedinta de aerosoli?
Eu zic ca ti-ar veni foarte bine cureaua, caci esti mult mai subtirica decat mine, plus ca eu am mai pus ceva in ultima vreme si nici n-am chef de cure sau miscare.

Da, acela este modelul. Nu stiu cat costa ca l-am luat acum un an. 5ml solutie dureaza cam 10 min, cred.Zgomotul nu-i deranjant, nu mai tare decat masina de spalat rufe, cred.
Pai daca acea curea imi vine mie , de ce-o pastrezi doar de frumusete? O achit eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ok,kid..Stai linistita..

Hai sa ma bag eu la aparate cu aerosoli..si sa povestesc:))
Noi am avut un Laica,cu ultrasunete..parca vreo 350 a fost cand l-am luat..l-am folosit putin,l-am donat k zacea aiurea.
1.este mai silentios ca omronul si ii poti face aerosoli si daca sta culcat,caci solutia sta jos in aparat si nu intr-un dispozitiv legat de masca cum e la omrom.
2-trebuie avuta grja sa nu se rastoarne.
3.se inchide singur cand termina solutia
4.se sterilizeaza in sterilizatoare sau cu solutii din alea pt biberoane..ma rog,eu asa faceam.
5 ai destule capacele din alea in care se pune solutia,ca deh,se mai intampla sa faci ca mine si sa le intepi cu acul de la seringa.
6.nu poti folosi orice medicament cu el..de ex la mine-pulmozyme-ul,la voi nu e cazul si cred k toate cele uzuale sunt ok..

la omrom-250 ron la oferta..parca e chiar acum oferta la sensiblu
1,face galagie
2 poti face orice medicament cu el..la noi-pulmozyme,ca e cu piston.
3,dureaza destul..cam 10min-2ml sau mai mult,depinde de cata solutie ai
4.nu poti face aerosoli daca copilul sta culcat,ca masca trebuie sa fie dreapta...dispozitivul in care se pun solutiile e atasat la masca.
5.are masca aia pt copii prea mare pt un copilas mic.prin urmare iese substanta peste tot si prin gaurile ei prea mari dupa parerea mea si prin partile ramase libere,ca deh,e prea mare.
trebuie avuta grija mereu sa nu scapi chestia albastra care e inaintru,cea din dispozitivul unde se pun solutiile ca nu mai faci nimic cu el..fara aia,nu merge:))

Ambele se intretin usor..sunt ok pt uz asa din cand in cand,medicamente obisnuite.

Pt noi nebulizatorul nou e net superior..am vazut in nebulizare,in modul in care scoate aburii,nu se pierde substanta,se poate face in mai multe pozitii ale copilului..etc etc..dar nu as da atatia bani daca as avea un copil ok,doar pt cateva raceli pe an..

nah,acum nu-mi mai vine in minte nimic...facusem la un moment dat o lista cu ce nu mi-a placut la fiecare,ca ma mai intrebase o fata de la odiseea mea.:)
pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Kid, si eu tot Omron am ,donat de KAY ,ea isi luase altul din America....este destul de bun ,zic eu ...asa cum spune Leditia sunt cateva impedimente ,dar puiul tau e deja mare si o sa reusesti sa-i faci acasa ..doctorul ne-a spus ca nu-i bai daca nu tine masca fixa pe nas/gura ,chiar daca da pe langa o sa-si faca efectul...noi reusim sa-i facem cu el doar daca-i distragem atentia cu ceva interesant pe youtube(clipuri cu masinute CARS,THOMAS,etc....)

Rugaminte mareeee!!!!...are cineva card Raiffeisen ptr. plati on line ,nu reusesc sa fac tranzactii,poate sa ma ghidoneze cineva?

Promo 50%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Kokiy, ti-am dat PM. Hai pe mess..

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Leditia Oscilez momentan intre laica www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-piston-NE2009/" target="_blank">asta sau www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-piston-MD6028/" target="_blank">asta si omron www.onestop.ro/omron-comp-air-c28--pid21698" target="_blank">asta. Sunt cam la acelasi pret toate. Acum sa vad si de care gasesc. Multumesc mult de informatii.

Am pus pachete pentru gianina, valicutu, corap si arcadia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata la toata lumea,

EllaX, azi dimineata am pus ghetutele la posta pt Valeria.

Laura25 a sosit salopeta? E ok?

Adee, sa-mi zici cand ajunge si la tine pachetul.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput