Bazar umanitar *** 50 ***
Raspunsuri - Pagina 26
cris_82 spune:
fetele duieloase de beteala..o sa mai pun un rand cu tot felul de nebunii pentru Craciun,nu e nevoie sa apelati la bazuka ...deja s-a ajuns la pretul cu care am luat-o eu anul trecut si nu vreau sa ma injurati
O sa incerc cat de curand sa scot cutiile de la blat cu decoratiuni
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
dicirstea spune:
Ducky, ce mai pui?
Am licitat si eu si din cele cu pret fix, astept detaliile pentru finalizare...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ducky spune:
Maine pun haine de dama donate de Galliciana pentru bazarul umaitar.
Pe azi, gata ca m-apuc de mancare si de facut praji. Pe maine ma duc la o zi de nastere iar sambata trec pe la o nunta, asa ca am ceva de lucru...
O zi faina sa aveti, fetelor !!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Al meu blog
boticelina spune:
ducky comenzi? spor maxim
Cris io ma bat cu Alexandrina pe bradut, sa stii ca mi-ar placea si unul mai maricel daca ai (maxim 1 metru)
Deci, m-am scos, am dus sacii cu pachete la posta la ora 1, i-am pus unui domn in brate pachetele si buletinele de expeditie si ma duc acum sa iau chitantele . Doar ca nu stiu daca vor ajunge la fel de repede la voi, s-ar putea sa faca o zi, doua in plus pentru ca asta-i ca un oficiu ca de tara asa... nu stiu cand vine masina sa ridice corespondenta...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Fetelor, e careva dintre voi din Targu Mures? Nu ne ajutati si pe noi (pe mine si pe ducky) cu o vizita la un magazin care are tot felul de bunuri? noi vrem coloranti alimentari...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
cris_82 spune:
boti de 1 m nu am brad,si asta chiar il tineam degeaba,e gen acela cum sunt cele de la babo natale dar o sa pun zilele viitoare multe alte nebunii pentru sarbatori
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
dicirstea spune:
Ducky, ce mai pui?
Am licitat si eu si din cele cu pret fix, astept detaliile pentru finalizare...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
pooh spune:
Boti,sora mea e la Tg-Mures......daca vrei,vorbesc cu ea.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Fetelor, e careva dintre voi din Targu Mures? Nu ne ajutati si pe noi (pe mine si pe ducky) cu o vizita la un magazin care are tot felul de bunuri? noi vrem coloranti alimentari... |
Hai sa vedem, depinde unde se afla magazinul.
Eu pe-aci am servicul.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
kid spune:
Multumesc pentru raspunsurile referitoare la aparate; am tot cautat si pana la urma m-am hotarat sa iau unul ca al mikaeelei, insa am sunat la promed si nu mai au pe stoc, aduc abia peste o luna
boticelina Nu e graba cu pachetul
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!