Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (154)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
dastefa spune:
dandana si Miruna are o carenta mare de fe-de cand am fostin spital avea hemoglobina sub 10.Si tot luam fe de atunci-in unele perioade si cate 15 pic/2 ori pe zi
merg in curand sa vad cum mai sta
dar a facut un tratament homeopat cu mai multe feluri de remedii si avea printre ele si ceva pt mai buna asimilare a fe-savedem daca a avut vreun efect
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
livia/.....120 de oua????????????/
dumnezeuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ziceai ca ajuta la memorie....acu ce sa zic...nu vreau nici sa-mi incarc prea tare hardul....
incep maine cu 3...macar sa termin caserola...si mai vedem....sa mai mai documentez de pe net ca n-am av rabdare
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
Salutare!
Trebuie sa incep cu LML pufuletilor care s-au serbat zilele trecute!
Si celor care isi serbeaza onomastica azi!
Da' ce de mai scrieti, fetelor!
Abia apuc sa citesc! Ieri incepusem un mesaj cu "Buna dimineata..." Nici macar aseara nu am apucat sa il trimit...calc s-a inchis...deci azi intru iar. Sper sa apuc sa citesc. Pt ca azi suntem in vizite plecati. Si ieri am trebaluit de zor...
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa salut tot vreau si eu de ieri sa mai zic una alta dar nu apuc,si se strang din ce in ce mai multe de zis asa ca oricum cred ca voi mai rata cate una alta din ce voiam sa raspund in primul rand ![]() ![]() si ![]() am inceput de aseara un mesaj dar a intrat tati pste mine sa vb cu un prietendin Franta si eu intre timp am adormit Lucia eu trebuie sa ma fac mica mica cu tortul meu daca ma uit ce frumuseti de torturi ii faci tu de fiecare data lui Teo.Poate ai mai zis dar eu intreb-cum faci modelul de pe tort? BF vazut filmuletul cu micul catarator.Tare mi-a placut ca l-am mai pus odata si sotului felicitari pt munca din gradina si noi ieri am tras pe ultima suta de metri sa mai punem niste crini,lalele,am scos bulbii de gladiole.Si am mai avea, sa vedem de tine vremea cu noi Lalitica ce mult m-am bucurat ca am citit de David.Si din partea mea un mare brat de ![]() sper sa mai apuc sa scriu ceva pana plec dupa daria acu s-a trezit Miruna Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Care model?
cel cu desene animate?
dastefa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
da Care model? cel cu desene animate? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela livia/.....120 de oua????????????/ dumnezeuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ziceai ca ajuta la memorie....acu ce sa zic...nu vreau nici sa-mi incarc prea tare hardul.... incep maine cu 3...macar sa termin caserola...si mai vedem....sa mai mai documentez de pe net ca n-am av rabdare Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Banuiesc totusi ca nu e vorba de 120 de oua de mancat la o masa, ci mananci cate 3, apoi cate 5 pana ajungi sa mananci in total 120...si gata cura!
Zic si eu...ca si eu m-am mirat prima oara, dar m-am gandit mai bine apoi...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
Miremia multumim de capitol!
Lalitica2000 Sa va fie de bine botezul! Bine ai venit crestine! Eu ii dau carne...ca sa fie cam cat o nuca mai mare, atunci cand e fiarta.
Alexutzzza eu am intrebat o mamica de bb2 (mamica medic veterinar, deci oricum mai pe subiect decat mine), despre ciuperci, si mi-a zis ca pana la 2 ani sa nu ii dau ciuperci.
Cris.d relax. Nu va dura mult. E doar o perioada.
Blue_flower vazut Daniel.......ce frumos urca el scarile!
Simplicity multumim pt tratatie!
Ioana_fota si tie multumim de trataie!
Eu ma retrag la un somn fie si de juma de ora. E d-ala de frumusete! Ca tot doarme Kiti in patut (trebuie sa notez aceasta zi!).
Va pupam!
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)
lucia2000 spune:
Dastefa desenul este cumparat.
Sunt foi de napolitana sau wafe cumparate.
Se aplica peste frisca iar deasupra trebuie sa pui pe margini frisca neaparat caci altfel se ridica marginile
dastefa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Care model? cel cu desene animate? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
da