Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (154)
Raspunsuri - Pagina 7
alexutzzza spune:
BF bafta la buget! super Daniel! asa tzipa si Yannis la masa cand nu-i iese catzaratu' pe ea.
de Yannis
miremia spune:
Neatza fete!
LML Ariana, Buturel, Alexandra, Amaris si Andrei!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Dece esti mortala dar ce faci treaza la asa ore?? Baga mami somn cand doarme puiu noaptea. Si eu pe la 7 m-am trezit de la atata tzatzaiala/foiala dar m-am culcat la loc.
MP "crudu de nemtzia"
Alexutza bag si eu o pt Yannis...sigur ii iese si lui curand.
Ioana_fota ce frumos ca sunteti in formatie completa. Gata, ramane tati acasa?
[b]Larisel ce faceti, te descurci? Ce mai fac fetele?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
dandanaG spune:
[La multe lunite Yannis
La multe lunite Uca
La multe lunite Amaris
La multe lunite Andrei
La multe lunite ButurelLa multe lunite Ariana
mami de Dragos Andrei
livia1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela asa....am intrat pe celalat lapt cum spuneam jiji desface picioarele cand e pus pe oala - rade cand ma vede ca pun mana pe telecomanda....si se uita spre tv...emanand o bucurie imensa... - daca se uita la tv...se da stanga dreapta daca are un obstacol in fatza... - are jucarii preferate si e fericit cand le vede.... nu=mi mai vine nik in cap acu...n-am stat cu el sa-i descriu jucarii..etc ...of of... mi-am luat oua de prepelitza.....livia..park tu spuneai ca ai tinut cura? cum? a...BF...super daniel....baiat mare s-a trezit jiji ...fug ma distreaza la nebunie....englezismele romaniazte.....MP Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret |
buna dimineata si de la noi!
S-a dus soarele...nasol..e vant si ploua!
Dece-eu am luat in prima zi trei oua, in a doua trei, si apoi cate 5 oua pe zi...pana la 120 de oua.Dimineata pe stomacul gol, cu o jum de ora inainte de cafea.Le zbat putin si le amestec cu suc de portocala.E si un mic dejun f. bun
Voi le-ati dat ciuperci?De care?champinion?
Vad ca scrieti de pufisori ca fac una alta.Alexandru la 8 luni nu face mare lucru. Sta bine in fund, vrea sa mearga in 4 labe dar pica in nas......il mai ajuta mama, sta in scaunel si arunca jucariile pe jos...si cand "ma rastesc" la el sa nu le mai arunce rade cu toti 4 dintii si nu le mai arunca...pt o scurta perioada de timp...si mai nou cand vine tati jucam "prinsa":el il tine de subtiori...si eu in patru labe il fugaresc prin casa...si aopi ei pe mine...sa vezi ce chiuiala...si fuge ca i se impleticesc picioruselescumpul meu
Am innebunit!
S-a treit asa ca fug sa-l pupacesc dar nu il ultimul rand LML pufisorilor
ARIANA
AMARIS
ANDREI
BUTUREL
ALEXANDRA
si multe cadouri...cate un PORSCHE ...la fiecare
mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
dandanaG spune:
Eu nu mai reusesc nici sa citesc, sunt f ocupata si piticul nu mai sta locului, vrea numai plimbat.
multe ptr voi ca reusiti sa va organizati asa bine
sa va mai zic despre noi
Dragos a inceput sa manance cate putin, am reusit cu greeeeeuuuu sa bag bibe ptr ca tztz nu prea mai e
mie mi se pare ca mananca ff putin, chiar daca el arata bine, nu stiu daca mai e vreun pufulet care mananca 100 ml lapte din bibe la masa la 10 luni maine
dea busilea nu merge, se taraste pe coate, vrea numai in picioare sa mearga pe langa pat, comoda sau tinut de manute; vrea numai afara, l-am dus in parcul piticilor si e ff incantat de toatee ( o sa pun poze)
Miruna m-a lasat cu gura cascata bv mami
nici Dragos nu face pa, bravo, nu zice mama tata papa, ba nici nu cere de mancare; le asteptam pe rand pe toate
aaaa!
l-am invatat sa scoata limba ii aratam un porc care are limba rosie, am scos eu limba si a scos si el
eii de atunci scoate limba la noi si mai face si na-na-na cu limba scoasa - asta nu l-a invatat nimeni
maine avem programare ptr desfundarea canalului lacrimal, nu e ceva prea greu dar eu am emotii
dupa 3 luni de administrat fier 10 pic pe zii, am repetat analizele si are aceeasi hemoglobina 10.4 ,vreau sa mai ajung la un medic
am vazut pufii frumosi toti si ce au crescuuut!!
sunt cavaleri si domnite de acum
parca imi pare rau ca nu mai avem bebelusi
sa aveti o zii superba!
mami de Dragos Andrei
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui livia1980
buna dimineata si de la noi! S-a dus soarele...nasol..e vant si ploua! Dece-eu am luat in prima zi trei oua, in a doua trei, si apoi cate 5 oua pe zi...pana la 120 de oua.Dimineata pe stomacul gol, cu o jum de ora inainte de cafea.Le zbat putin si le amestec cu suc de portocala.E si un mic dejun f. bun Voi le-ati dat ciuperci?De care?champinion? Vad ca scrieti de pufisori ca fac una alta.Alexandru la 8 luni nu face mare lucru. Sta bine in fund, vrea sa mearga in 4 labe dar pica in nas......il mai ajuta mama, sta in scaunel si arunca jucariile pe jos...si cand "ma rastesc" la el sa nu le mai arunce rade cu toti 4 dintii si nu le mai arunca...pt o scurta perioada de timp...si mai nou cand vine tati jucam "prinsa":el il tine de subtiori...si eu in patru labe il fugaresc prin casa...si aopi ei pe mine...sa vezi ce chiuiala...si fuge ca i se impleticesc picioruselescumpul meu Am innebunit! S-a treit asa ca fug sa-l pupacesc dar nu il ultimul rand LML pufisorilor ARIANA AMARIS ANDREI BUTUREL ALEXANDRA si multe cadouri...cate un PORSCHE ...la fiecare mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
nu-ti face griji, Yannis abia la 8 luni jumate a inceput un de-a busilea pe palme
Eu azi vreau sa incerc, Champignon, da, proaspete. O sa le pun intr-o craticioara mica cu apa pe foc....apoi blender ca noi dinti nu avem si o sa pun un pic de marar si un pic de unt as vrea
de Yannis
dastefa spune:
salut tot vreau si eu de ieri sa mai zic una alta dar nu apuc,si se strang din ce in ce mai multe de zis asa ca oricum cred ca voi mai rata cate una alta din ce voiam sa raspund
in primul rand
LML pufuletilor de azi si pt Yannis
si pt Ruxita
am inceput de aseara un mesaj dar a intrat tati pste mine sa vb cu un prietendin Franta si eu intre timp am adormit
Lucia eu trebuie sa ma fac mica mica cu tortul meu daca ma uit ce frumuseti de torturi ii faci tu de fiecare data lui Teo.Poate ai mai zis dar eu intreb-cum faci modelul de pe tort?
BF vazut filmuletul cu micul catarator.Tare mi-a placut ca l-am mai pus odata si sotului
felicitari pt munca din gradina
si noi ieri am tras pe ultima suta de metri sa mai punem niste crini,lalele,am scos bulbii de gladiole.Si am mai avea, sa vedem de tine vremea cu noi
Lalitica ce mult m-am bucurat ca am citit de David.Si din partea mea un mare brat de pt ca reusesti sa-ti pastrezi echilibrul si ca reusesti sa privesti cu optimism ,sa fii increzatoare
sper sa mai apuc sa scriu ceva pana plec dupa daria
acu s-a trezit Miruna
miremia spune:
Alexutza astept feedback pt ciuperci.
Ce frumos trebuie sa fie cand ai gradina ta! Bine, imi si inchipui ca nu este deloc usor sa ai grija de ea.
Mara a plecat in recunoastere, n-a scapat niciun coltisor din casa. Acum vad ca e franta...ma duc sa o adorm.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Alexutza astept feedback pt ciuperci. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
si eu
decenuela spune:
am fost cu jiji la impartasit....acu doarme...cica de la vin....( ei..era oricum ora de somn) asa ca ma gandesc ca de azi inainte sa-i dau seara cate o linguritza de vin....sa vad care-i place dulce sau sec....si apoi trecem treptat la tzuica...de banat
m-am mai gandit si vreau sa fac o precizare...in leg cu vecina mea alexutza....ea stie de gluma...si nu s-a supi...dar sa stiti ca EU AM GLUMIT...doar la faza cu dezbracatu...cu blugii nuuuuuuuuuu..cred ca nici in clasa a 5 n-am purtat 34...auzi 34...cred ca din fasha am av c.....u cat china..
acu...ca am spus la toata lumea....va zic si voua....sunt f incantyata....am luat un carutz de pe ebay, un britax voyaga.....care arata impecabil la un super pretz...ce-i drept e cam tractor...dar e f stabil si solid....abia astept sa-l incerc pe jiji...
singura prb e ca...eu il tin in portbagaj....si cu asta..nu mai incape nik..dar...sta jiji mai bine...
legat de ciuperci...cred ca mai stau un pic...m-a convins micky...are dreptate..desi champinion....f repede isi schimba sporii..sau cum le zice...dar asteptam micutzul grec sa vedem cum supravietuieste meniului
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...