Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (154)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
ioana_fota spune:
La multi ani!!!!!
ARIANA
AMARIS
ANDREI
BUTUREL
Sa fiti sanatosi si cuminti
Simplicity de tratatie
Acum sa servim si noi fetele cu cate ceva pt ca facem 7 Lunite!!!! de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ioana_fota spune:
Am pus si noi o mica surpriza in album .
Lorex imi pare rau de pasa proasta sa treaca.
Dupa ce vedeti sulpliza o sa ma intelegi dc la ora asta desi am citit nu mai tin minte mai nimic ,o zi buna sa aveti.
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota La multi ani!!!!! ARIANA AMARIS ANDREI BUTUREL Sa fiti sanatosi si cuminti Simplicity ![]() Acum sa servim si noi fetele cu cate ceva pt ca facem 7 Lunite!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LML uca
![](pupic.gif)
![](birthday.gif)
multumim mamicii de tratatzie!
frumoasa surpriza facuta de tati!
![](punk.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](bebic.gif)
![](cavaler.gif)
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
LML uca ![]() ![]() multumim mamicii de tratatzie! frumoasa surpriza facuta de tati! ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() |
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
ayanna_xem spune:
neata fetele...mai este cafelutza si pentru mine?
Noi iar ne-am trezit tarziu. Am pus gutuie la copt pentru zgubi, ea se joaca cumintica in patut, sper sa ma lase sa mai palavragesc putin cu voi.
Am citit asa rapid din urma ca sa fiu cat decat la zi...si am ramas cand l-am vazut pe Daniel cum urca scarile.
Foarte tare!!! Eu n-am inca curaj s-o las pe fii-mea sa incerce, dar la noi e mai dificil ca primele doua trepte sunt cu piatra si mi-e teama tare de 'buba'. Eu chiar vreau sa le blochez cu o portita sau ceva, sa vedem cand o avea tati timp sa se ocupe de acest aspect. Pana atunci ne cataram pe lucruri mai accesibile, vorba vine, ca oricum toate sunt periculoase...mai ales pentru mine ca-s sperioasa tare la de astea.
Am facut si la Miruna...mami, sper ca ai reusit in sfarsit sa te relaxezi in ceea ce priveste evolutia Mirunei, nu numai ca e un copil normal, ba chiar e si precoce...
Fiecare copil se dezvolta in ritmul lui...sunt convinsa ca stimularea e importanta, dar in limite rezonabile. Nu e bine sa suprasolicitam copilul, dar nici sa nu-l stimulam deloc. Oricum fiecare copil trebuie sa fie abordat individualizat, sa se tina cont de nevoile lui, de capacitatile lui, de personalitatea lui...asa ca mamici voi stiti foarte bine ce i se potriveste copilasului vostru si cum si cat...asa ca fiti relaxate. Comparatiile ar trebui sa existe doar pentru a intelege si mai bine diversitatea, nu pentru a ne crea griji inutile.
Zgubilicea mea la capitolul asta cred ca se incadreaza in medie...nu e nici foarte precoce, dar nici lenesa. Evolueaza incet si sigur si mie imi place enorm sa o insotesc in dezvoltarea ei...
La noi stimulare inseamna ca ii vorbesc mai tot timpul (ca si asa suntem numai noi doua acasa, daca n-as vorbi m-as salbatici), ii explic ce fac, ce sunt lucrurile din jur, cele cu care ne jucam, cum se numesc si la ce folosesc...bineinteles ca nu intelege tot, dar sunt lucruri pe care le prinde din zbor de ma uimeste de multe ori...nu le insir, ca daca ma apuc de vorbit despre ea nu ma mai opresc. Sunt convinsa ca toti pufuletii au achizitii importante si pe latura psihomotrica si cea cognitiva, doar ca v-ati obisnuit voi cu ele si nu vi se mai par 'woooow'!
La capitolul tzitzi si noi suntem in club...tzitzi pentru papa, pentru alint, in loc de suzi, de sanchi...etc...totusi trebuie sa recunosc ca suntem pe drumul cel bun...s-au mai rarit reprizele de mufat pe timp de noapte, iar ziua tzitzi foarte rar, cand e foarte agitata si nu o pot calma altfel. Dar mie mi-e drag de mor s-o tin la tzitzi, mai profit acum de ultima suta de metri sa traiesc intens momentele astea ca sunt unice...si nush daca o sa mai am vreun copil sau daca o sa mai am sansa sa traiesc aceste sentimente.
DECE, oricat ai vrea tu...n-o sa pape tzitza pana la 40 de ani...realistic vorbind, timpul pe care il mai avem pentru astfel de momente e din ce in ce mai scurt...se apropie anul, hai un an jumate, hai doi (desi deja exageram!)...dar oricum mai mult de atat nici tu nu o sa o duci cu tzitzi, asa ca enjoy acum cat mai poti. Eu o sa incerc ca pe la un an sa rarim cat mai mult si sper sa se intzarce singura la un moment dat, ca ma ingrozeste ideea unei intarcari fortate.
...
S-a copt gutuia...ma duc sa-i dau papa si ne mai auzim!
O zi buna!
LMA Dumitritzelor si Dumitrilor pe care ii aniversati azi!
haircut spune:
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si bineinteles ![]() ![]() Fiindca astazi facem 9 luni va invitam la party: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O zi frumoasa va dorim ![]() ![]() Mami de ![]() ![]() Motto-ul de azi: "Exista un singur copil frumos in lume , iar el apartine fiecarei mame ." |
Subscriu si eu
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
mami de fetita
![](copilas.gif)
blue_flower spune:
Am intrat sa zic LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi. Sa fiti cuminti si sanatosi, ca de restul se ocupa mami!!!
MP - au iesit cam proaste analizele lui Dani, am vb cu pediatra la telefon, dar a zis ca trebuie sa merg pe la cabinet si sa o sun azi dupa amiaza sa imi poata spune cand sa vin...ma rog....mai am nitel si o schimb.
Aseara l-am filmat pe fi-miu facand alta nazbatie, maine pun filmuletul, ca am uitat cardul acasa.
Va doresc o zi usoara, eu am intrat in focurile bugetului si nu am timp nici de murit.
pups.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Neatza si de la noi
In primul rad (ca la Oscar ) multumim tuturor mamicilor de pufuleti pentru urarile de ieri
Miremia HAI MARA!!! BRAVO! Felicitari, il astept si io pe Yannis sa reuseasca, ieri s-a ridicat numai in cada tinandu-se de lateralele caditei lui.
Lorex brrr cutit? adica? de ce?
Xela imi pare rau de copilasi, chiar ma intrebam ce-i cu voi. Insanatosire grabnica!
Lillo ce draguti trebuie sa fie astia mici cand fac echipa!
simplicity asa am inteles si eu , ca cei cu mai multe limbi vorbesc mai tarziu
decenuela, aici vecina dezbracata . Eu cand il las pe Yannis si plec asa ptr una alta sunt si mai rau ca tine, nu numa ca ma simt eliberata , dar nici nu sun sa vad ce face, cum e? ce a mancat? a iesit afara? cu ce l-au imbracat?
aveam o colega la birou care non stop suna acasa: a mancat? cat? ce? cum i-ai dat?
etc a iesit afara? i=ai dat ploverashu X, pai era pe scaunul Y, dar cu ce l-ai imbracat?
nu nene, eu presupun ca daca e ceva ma suna ai mei sa ma intrebe daca nu se descurca. Bine daca as fi la birou ptr 8-9 ore as da un tel sa vad ce face ca mi se face dor de el, dar asa ptr 1 ora-2...
de
Yannis
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata si de la noi,sarumana de cafea decenuela ![]() lorex,sper sa treci repede peste pasa asta ![]() ![]() cris d.,rabdacol,mami...cat o mai fi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() referitor la "ce mai face"..se vede ca-i barbat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() |
Mai avem si noi un mic pasionat de telecomenzi si la noi sunt nene...1 DVD, 1 TV, 1 Recieveru de greci, 1 RCS-RDS
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
haircut spune:
BF, multa sanatate lui Dani!
Simplicity, frumos raspuns dat de fetita
MP, pentru crudu de nemtia
Ioana Fota, ce frumos ca a venit tatiAm niste prieteni foarte dragi care au fost in sitatia voastra, el a plecat la munca in afara ca sa se poata descurca cu banii. Asa de mila imi era de ei, cand ii auzeam cat de mult isi duc dorul, cat sufereau toti(si cei mari si cele 2 fetite) din cauza despartirii...ma termina sa-i vad asa...tipul s-a intors, o duc destul de greu, dar sunt impreuna si tare recunoscatori pentru asta...
Multa putere sa aveti
azi e zia fratelui meu, e Dumitrul nostru
mami de fetita