Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (154)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Eu plecata din tara. Am intrat sa fac cinste de 9 luni si sa zic lml Ucai, Arianei, lui Amaris si lui A.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

LML Tudor.

Vacanta sau pt birou?

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

F5, F5, F5
Unde sunteti fetelor? Chefuiti de Sf Dumintru?

Era sa-mi raspund mie ca vad ca nimeni nu zice nimic.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

Eu nu mai reusesc nici sa citesc, sunt f ocupata si piticul nu mai sta locului, vrea numai plimbat.
multe ptr voi ca reusiti sa va organizati asa bine

sa va mai zic despre noi
Dragos a inceput sa manance cate putin, am reusit cu greeeeeuuuu sa bag bibe ptr ca tztz nu prea mai e
mie mi se pare ca mananca ff putin, chiar daca el arata bine, nu stiu daca mai e vreun pufulet care mananca 100 ml lapte din bibe la masa la 10 luni maine
dea busilea nu merge, se taraste pe coate, vrea numai in picioare sa mearga pe langa pat, comoda sau tinut de manute; vrea numai afara, l-am dus in parcul piticilor si e ff incantat de toatee ( o sa pun poze)
Miruna m-a lasat cu gura cascata bv mami

nici Dragos nu face pa, bravo, nu zice mama tata papa, ba nici nu cere de mancare; le asteptam pe rand pe toate

aaaa!
l-am invatat sa scoata limba ii aratam un porc care are limba rosie, am scos eu limba si a scos si el
eii de atunci scoate limba la noi si mai face si na-na-na cu limba scoasa - asta nu l-a invatat nimeni

maine avem programare ptr desfundarea canalului lacrimal, nu e ceva prea greu dar eu am emotii
dupa 3 luni de administrat fier 10 pic pe zii, am repetat analizele si are aceeasi hemoglobina 10.4 ,vreau sa mai ajung la un medic

am vazut pufii frumosi toti si ce au crescuuut!!
sunt cavaleri si domnite de acum
parca imi pare rau ca nu mai avem bebelusi

sa aveti o zii superba!

mami de Dragos Andrei

Bafta la medic si sa nu planga prea tare cand ii desfunda canalul. Poate ar trebui sa-l mai duci la un medic pt ca mi se pare ciudat ca ii iese hemoglobina tot atat dupa 3 luni de fier. Si sanatate multa

Charles Baudelaire

ms mult!
chiar vreau sa mai vad un medic ptr ca nu sunt deloc multumita, ma gandesc ca poate nu asimileaza dar acum astept sa trecem peste faza cu ochiul

dastefa am citit ceva pe net ca nu trebuie administrat fe cu lactate sau calciu in acelasi timp ci la distante de min 1 ora( nu se asimileaza nici una) si ca cel mai bine se absoarbe cu vitamina c, adica suc de portocala sau altceva
eu nu am stiut asta si ii dadeam si branza calcica si fe la masa de dimi caci dr mea..........

mami de Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna seara din nou,azi am stat in familie de si noi,acum i-am facut baie si face nanel,sotu e cu baietii la o bere si eu profit
Anu asta nu mai pleaca o sa vedem din ian incolo pe unde gaseste si ce gaseste ca aici au fost unele interese,cine zicea ca pe afara nu se fac smecherii?
Multumim tuturor pentru urari.Maine plecam la c-ta la verisoara si cred ca ramanem acolo asa ca av pupam si revenim peste vreo 2 zile..

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna seara,

Am recuperat din urma...ma doare fierea ca am avut pofta de cartofi praji cu ochiuri si branza si am mancat ca sparta ...ehh...

Mai intai LML pufilor aniversati zilele astea: Mini, Alexandru, Amaris, Andrei, Teo, Uca, Ariana si Dastefei multi ani inainte impreuna cu sotul si copii!

Multa sanatate pufilor bolnaviori si fratiorilor din dotare (Xela)!

Multumim de complimente la poze.Mi s-a facut inima cat casa!

App de poze, am savurat si eu pozele din gradina botanica ale Luciei.Fff frumoase si fotomodelul la fel!

Micki, ma bucura vestile despre bebe Andrei.Sa-l ajute Dumnezeu sa se vindce si de mng.

Decenuela, esti fenomenala. Am imparatasit-o si eu azi pe bobitza.Nu e cu ora.Pur si simplu iau o lumanare aprinsa si ma postez acolo langa altar si vine parintele cand are un ragaz.

myky, te-ai gandit sa fac eu montajul.. dar iti spun un secret: inca nu stiu sa fac filmulete! Vreau sa invat dar inca n-am gasit timp pt asta!

Haircut, poza toti 3 recenta nu avem dar o s afacem ca uite, nu mi-am dat seama pana nu ai intreba tu

Lillo, fain suna ca piciul mic se consoleaza in bratele surorii mai mari!
Vreau sa-ti spun ca suntem absolut pe aceleasi principii ci hranitul pufuletilor. Exact la fel ca tine fac si eu.Si mai mult, nici n-am de gand sa trec degraba la "mancare de oameni mari" ca-mi place sa-i gatesc si e sanatos ce-i fa acum.Cand o sa mai creasca probabil ca usor usor n-o sa-mi mai dau silinta sa fie super safe pt ea..

Azi i-am dat sa guste urda. nu a zis nik...i-a placut!

Alexutzza, ma superi.Tocmai tu sa faci afirmatia ca n-a murit inca? pai asa se pune problema? daca moare sau nu? se pune problema cum il afecteaza pe termen lung si cat de sanatos e startul pe care i-l oferi in viatza! Vorbesc desigur despre galbenushul intreg...sper macar ca il dai doar dimineazta si nu mai mult de o data pe sapt. Matusha ta ti-a spus ca e ok sa pape unul intreg la varsta asta? Nu crezi ca e prea mult pt ficatzelul lui minuscul?

Aaa..si am ramas masca cand am citit ca in England se recomanda in fiecare zi ....OMG!!! Io incep sa cred ca "ultimile cercetari" sunt menite sa ne mai rareasca ca acusi ajungem la 7 miliarde

Livia...ou seara? Nici sa nu mai pomenesti ca iei
Despre supa si piure la pranz. Eu nu i-am dat supa chioara niciodata.Mereu am pasat si i-am facut piure de legume cu mai multa sau mai putina zeama.Ce ramane arunc sau, uneori, ii pun in bibe si-i dau sa bea in cursul zilei. Nu i-am dat pana acum niciodata doua feluri la o masa. Mie personal nu imi suna bine si nu mananc doua feluri la o masa decat daca sunt la alte case si mi se ofera...dar acasa un singur fel e deajuns. Ce-i asta sa amesteci ataea ph-uri si arome si texturi in stomac?

BF, am auzit ca esti harnicutza foc si plantezi floricele si copacei
Super filmuletul cu Daniel. Urca scarile ca un barbat, hotarat asa...bobitza e mai suava , le urca ca o felina

Cu Mirunica noastra ce sa mai spun...am ramas si eu masca...a vazut ca-i maica-sa stresata ca nu recupereaza si s-a gandit sa-i dea o lectie de optimism! "Uite mami ce inteligenta sunt! Nu-ti mai fa atatea griji!!"

Tomaca, umblii hai-hui, huh?

MP, ce torturi! Tortura curata!
Sincer? Arata bine, dar nu stiu...parca tortul clasic ma face sa salivez...astea cu fel de fel de shmekerii din martzipan nu-mi trezesc pailele ci poate doar simtzul artistic

Cris.D, wb. Miss U 2!

Alicredo, mai des pe la noi darling ca te sterg imediat de pe lista

Gratiana, multu de info despre gutui. II dau si eu bobitzei l aburi cu mar.Iese delicios iar zeama ramasa e ca un suc si ii dau in bibe in loc de apa!

Ioana...hmmm.........ve\i sa nuu ...

Alexa1212, ciorbitza de spanac? Cum o faci? Cate frunze folosesti?

Despre noi...
Am avut niste momente mai...de butoi asa...sentimente confuze dar sunt pe calea cea buna...sper..

Bobitza incepe sa aibe doar un singur somn , la pranz, de doua trei ore daca stau langa ea; juma de ora daca nu stau lg ea

In rest...vorbeste tot mai mult: mama, tat a, baba, papa, apa, ei na, ei da..si altele...
Am observat ca repeta dupa mine cand ii spun vreunul din cuvintele pe care le stie ea. Aseara s-a uitat la un bidon de apa pe care-l tinea taica-miu in mana si a zis APA. A cazut taica-miu pe spate dar eu sunt convinsa ca e o coincidenta pt ca daca intrebi unde-i mama sau unde-i tata nu reactioneaza...

Mai nou se tine cu mainile de picioarele de la scaun si se lasa pe spate, face podul :))). Se batzaie cand aude muzica. De batut din palme nu bate dar stie sa desfaca pumnishorii cand o ajut eu sa bata.

Noaptea se foieste la greu si canceste de multe ori mai ales dupa primele doua trei ore de somn. SE culca la 8-8 jum seara.La 3 are un bibe mic de LP si uneori e mai agitata dupa ce papa
Vrea suzeta cand o scapa si se trezeste fara ea in gura incepe sa maraie..ma gandesc ca daca nu o intzarcam cred ca eram Decenuela 2...defapt nu cred ca mai eram...

E o alintata. Stie sa-si tina singura biberonul dar daca sunt eu langa ea nu vrea. Sa-l tin eu! si ea sa-si plimbe mainile peste tot, in parul meu, in ochi, in nas etc. uneori adoarme cu mainile incalcite in parul meu...stilul smuls...sa nu credeti ca ma mangaie..

cand trb introdusa a treia masa de solide?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna seara, fetelor. In sfarsit a adormit buburuza asa ca am si eu timp sa va citesc. Azi am fost la doctorita noastra, pt bilantul de 9 luni. Avem 9,400 kg si 75 de cm. Un pic cam mult pt o fetita, dar nu conteaza. Avand in vedere ca e o mancacioasa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Fetele, am intrat sa va salut.
Am avut un uichend plin, a venit tatal meu cu jumate de vitel, am transat, curatat, impachetat carne cat sa imi ajunga pe un an...am facut asta mai ales pt a avea carne curata pt copil. Ca na, l-a luat de la tara viu si l-a taiat atunci.
Apoi, am plantat 200 bulbi de lalele, am plantat inca un cires - ca mai aveam - narcise vreo 100 bulbi, am mutat niste arbusti in alta parte, am curatat gradina de zarzavat, ca murisera plantele pe acolo....n-am avut timp nici sa ma spal asa am fost de ocupata...
Dar..am avut timp sa imi pozez piciul si sa il filmez in timp ce urca scarile.
Asa ca, pana voi avea timp sa recuperez capitolul trecut, enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=yS0JcckjuQc

EDIT: LA MULTI ANI YANNIS!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Felicitari harnicuto!
Bravo de un milion de ori pt Daniel. E un scump!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Nu am mai intrat de mult pe la voi din cauza de deplasare ptr botez in weekend si mai nou copilasi super bolnavi. A are otita si C laringita . Atat C cat si A au de luat primul antibiotic din viata lor . Doamne ajuta sper sa ne facem bine cat mai repede ...

Sper sa am timp zilele urmatoare sa recuperez si eu din urma ...

Multa sanatate bebeilor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Exista un singur copil frumos in lume , iar el apartine fiecarei mame ."

Raspunsul asta unge la suflet orice mama!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Am intrat sa zic LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi. Sa fiti cuminti si sanatosi, ca de restul se ocupa mami!!!

MP - au iesit cam proaste analizele lui Dani, am vb cu pediatra la telefon, dar a zis ca trebuie sa merg pe la cabinet si sa o sun azi dupa amiaza sa imi poata spune cand sa vin...ma rog....mai am nitel si o schimb.

Aseara l-am filmat pe fi-miu facand alta nazbatie, maine pun filmuletul, ca am uitat cardul acasa.

Va doresc o zi usoara, eu am intrat in focurile bugetului si nu am timp nici de murit.
pups.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Ce nu i-a iesit bine?

Mergi la inceput