Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (154)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

maine avem programare ptr desfundarea canalului lacrimal, nu e ceva prea greu dar eu am emotii
dupa 3 luni de administrat fier 10 pic pe zii, am repetat analizele si are aceeasi hemoglobina 10.4 ,vreau sa mai ajung la un medic

mami de Dragos Andrei

Bafta! Va tin pumnii sa treaca totul repede si fara niciun fel de dureri!

Mergi la inceput

HELAUUUU! Iar am ramas de una singura pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Eu plecata din tara. Am intrat sa fac cinste de 9 luni si sa zic lml Ucai, Arianei, lui Amaris si lui A.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

IOANA, BF scumpici bebeii. Am vazut noile poze cu pufuletii!

Si cu asta basta.Nu stiu cum se face ca in fiecare seara (aproape) bantui singura pe aici. Sunt insomniaca! Si voi dormiti!!!
Orice as face si oricat de obosita as fi nu pot dormi mai devreme de miezul noptii. Uf!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Si inca una si ma duc...de-a binelea. Din pacate voi lipsi 2 saptamani. Plecam la bunici. O sa imi fie dor de voi si voi avea muuuuult de recuperat. Nu scrieti sute de capitole cat lipsesc, bine? Fie-va mila de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Sa stiti ca nu v-am uitat...mi-e un dor de voi, dar nu shtiu cum fac ca nu imi mai ajunge timpul deloc... Si ma culc pe la 12 noaptea si ma scol la 5 dmineatza. Mi-ar trebui o zi de 48 de ore ...
Noi suntem bine, sper sa va prind saptamana viitoare...am ramas pe la cap.148 ...

Maine plecam la tzara pt 2 zile...

Pupici tutror!

din 09.12.2009 mami de gemanutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Sa stiti ca nu v-am uitat...mi-e un dor de voi, dar nu shtiu cum fac ca nu imi mai ajunge timpul deloc... Si ma culc pe la 12 noaptea si ma scol la 5 dmineatza. Mi-ar trebui o zi de 48 de ore ...
Noi suntem bine, sper sa va prind saptamana viitoare...am ramas pe la cap.148 ...

Maine plecam la tzara pt 2 zile...

Pupici tutror!

Va intoarceti vineri? Vreau sa vad si eu printesele.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Da miremia... chiar joi seara pt ca tati vineri e la munca si noi suntem pe cont propriu ... Ne vedem prin cartierul (fara banci). Si eu abia astept sa vad delfitza ...

Mergi la inceput

Sa fac si eu cinste ca doar face micuta mea 9 luni, aniversare importanta.

Poftiti si serviti va rog....

si , iar ca desert o feliuta din tortuletul pe care sper sa am timp sa-l prepar azi. Daca iese frumos pun si poze.

LML Dragos si S! Sa cresteti mari pufi frumosi!

Larisel abia astept sa ne vedem, poate aduc si niste banci la pachet ca a umplut Negoita sect3 cu ele.... parandaratul trebuia sa vina si el de undeva!

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Gratiana distractie placuta la bunici! La ora la care bantui tu nu dorm..fac baie la piticanie.

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput