Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (154)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

La multi ani!!!!!
ARIANA
AMARIS
ANDREI
BUTUREL
Sa fiti sanatosi si cuminti
Simplicity de tratatie
Acum sa servim si noi fetele cu cate ceva pt ca facem 7 Lunite!!!!

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Merci de tratatie si LML si voua si sa cresteti mari.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Am pus si noi o mica surpriza in album .
Lorex imi pare rau de pasa proasta sa treaca.
Dupa ce vedeti sulpliza o sa ma intelegi dc la ora asta desi am citit nu mai tin minte mai nimic ,o zi buna sa aveti.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Super Asa surpriza mai zic si eu Sa va fie de bine cu tati acasa. A venit de tot sau doar in vizita?

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Neatza si de la noi

In primul rad (ca la Oscar ) multumim tuturor mamicilor de pufuleti pentru urarile de ieri

Miremia HAI MARA!!! BRAVO! Felicitari, il astept si io pe Yannis sa reuseasca, ieri s-a ridicat numai in cada tinandu-se de lateralele caditei lui.

Lorex brrr cutit? adica? de ce?

Xela imi pare rau de copilasi, chiar ma intrebam ce-i cu voi. Insanatosire grabnica!

Lillo ce draguti trebuie sa fie astia mici cand fac echipa!

simplicity asa am inteles si eu , ca cei cu mai multe limbi vorbesc mai tarziu

decenuela, aici vecina dezbracata . Eu cand il las pe Yannis si plec asa ptr una alta sunt si mai rau ca tine, nu numa ca ma simt eliberata , dar nici nu sun sa vad ce face, cum e? ce a mancat? a iesit afara? cu ce l-au imbracat? aveam o colega la birou care non stop suna acasa: a mancat? cat? ce? cum i-ai dat? etc a iesit afara? i=ai dat ploverashu X, pai era pe scaunul Y, dar cu ce l-ai imbracat? nu nene, eu presupun ca daca e ceva ma suna ai mei sa ma intrebe daca nu se descurca. Bine daca as fi la birou ptr 8-9 ore as da un tel sa vad ce face ca mi se face dor de el, dar asa ptr 1 ora-2...

de Yannis

LML Yannis si din partea noastra pt ieri , cu scuzele de rigoare

Imi place ca esti relaxata mami. Eu nu am cu cine sa-l las nici macar 5 min dar o zi intreaga, ai noroc ca ai tai sunt aproape desi cum ziceai si tu, mami a ta e mai ocupata acum.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

Eu nu mai reusesc nici sa citesc, sunt f ocupata si piticul nu mai sta locului, vrea numai plimbat.
multe ptr voi ca reusiti sa va organizati asa bine

sa va mai zic despre noi
Dragos a inceput sa manance cate putin, am reusit cu greeeeeuuuu sa bag bibe ptr ca tztz nu prea mai e
mie mi se pare ca mananca ff putin, chiar daca el arata bine, nu stiu daca mai e vreun pufulet care mananca 100 ml lapte din bibe la masa la 10 luni maine
dea busilea nu merge, se taraste pe coate, vrea numai in picioare sa mearga pe langa pat, comoda sau tinut de manute; vrea numai afara, l-am dus in parcul piticilor si e ff incantat de toatee ( o sa pun poze)
Miruna m-a lasat cu gura cascata bv mami

nici Dragos nu face pa, bravo, nu zice mama tata papa, ba nici nu cere de mancare; le asteptam pe rand pe toate

aaaa!
l-am invatat sa scoata limba ii aratam un porc care are limba rosie, am scos eu limba si a scos si el
eii de atunci scoate limba la noi si mai face si na-na-na cu limba scoasa - asta nu l-a invatat nimeni

maine avem programare ptr desfundarea canalului lacrimal, nu e ceva prea greu dar eu am emotii
dupa 3 luni de administrat fier 10 pic pe zii, am repetat analizele si are aceeasi hemoglobina 10.4 ,vreau sa mai ajung la un medic

am vazut pufii frumosi toti si ce au crescuuut!!
sunt cavaleri si domnite de acum
parca imi pare rau ca nu mai avem bebelusi

sa aveti o zii superba!

mami de Dragos Andrei

Bafta la medic si sa nu planga prea tare cand ii desfunda canalul. Poate ar trebui sa-l mai duci la un medic pt ca mi se pare ciudat ca ii iese hemoglobina tot atat dupa 3 luni de fier. Si sanatate multa

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

asa....am intrat pe celalat lapt

cum spuneam jiji desface picioarele cand e pus pe oala
- rade cand ma vede ca pun mana pe telecomanda....si se uita spre tv...emanand o bucurie imensa...
- daca se uita la tv...se da stanga dreapta daca are un obstacol in fatza...
- are jucarii preferate si e fericit cand le vede....

nu=mi mai vine nik in cap acu...n-am stat cu el sa-i descriu jucarii..etc ...of of...

mi-am luat oua de prepelitza.....livia..park tu spuneai ca ai tinut cura? cum?

a...BF...super daniel....baiat mare

s-a trezit jiji ...fug

ma distreaza la nebunie....englezismele romaniazte.....MP

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

buna dimineata si de la noi!

S-a dus soarele...nasol..e vant si ploua!
Dece-eu am luat in prima zi trei oua, in a doua trei, si apoi cate 5 oua pe zi...pana la 120 de oua.Dimineata pe stomacul gol, cu o jum de ora inainte de cafea.Le zbat putin si le amestec cu suc de portocala.E si un mic dejun f. bun

Voi le-ati dat ciuperci?De care?champinion?

Vad ca scrieti de pufisori ca fac una alta.Alexandru la 8 luni nu face mare lucru. Sta bine in fund, vrea sa mearga in 4 labe dar pica in nas......il mai ajuta mama, sta in scaunel si arunca jucariile pe jos...si cand "ma rastesc" la el sa nu le mai arunce rade cu toti 4 dintii si nu le mai arunca...pt o scurta perioada de timp...si mai nou cand vine tati jucam "prinsa":el il tine de subtiori...si eu in patru labe il fugaresc prin casa...si aopi ei pe mine...sa vezi ce chiuiala...si fuge ca i se impleticesc picioruselescumpul meu

Am innebunit!

S-a treit asa ca fug sa-l pupacesc dar nu il ultimul rand LML pufisorilor
ARIANA
AMARIS
ANDREI
BUTUREL
ALEXANDRA

si multe cadouri...cate un PORSCHE ...la fiecare

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

nu-ti face griji, Yannis abia la 8 luni jumate a inceput un de-a busilea pe palme
Eu azi vreau sa incerc, Champignon, da, proaspete. O sa le pun intr-o craticioara mica cu apa pe foc....apoi blender ca noi dinti nu avem si o sa pun un pic de marar si un pic de unt as vrea

de Yannis

Sa ne spui daca i-a placut. Merci de sfatul cu ciupecile, nu stiam ca putem sa le dam deja.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Eu plecata din tara. Am intrat sa fac cinste de 9 luni si sa zic lml Ucai, Arianei, lui Amaris si lui A.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Alexutza astept feedback pt ciuperci.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

si eu

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Deci, am pus intr-un ibric la fiert cam 4 ciuperci mici-medii asa, decojite si spalate (numa palariile , fara coditze). Le-am lasat la fiert cam 18-20 de minute apoi in ultimele 2 minute am trantit si niste marar impreuna cu ele. Le-am blenduit cu o bucatica mica de pui ramasa neblenduita de ieri si niste orez tot ramas din supa de ieri.
A mancat cu pofta, deschidea gura mare si intindea gatu' dupa linguritza, dar tot nu a mancat mai mult decat de obicei. In ultima vreme sunt suparata ca mananca numa 80-100 asa de legume cu carne . Pe vremea cand manca la biberon, manca 200 - 230 de supa, acuma nu prea se omoara cu piureul. La inceputul erei "linguritza" manca 150-180ml, acum in ultima vreme a scazut portia. In schimb banane ar manca dimineatza pranz si seara si la fel crema aia de la Nestle. Asa zisul iaurt cu banane. Eu ii mai dau la gustare un din ala din cand in cand si e mare bataie pe el. il mananca rapid si mai vrea. Abia ieri insa am citit si eu ce contine exact si cand am vazut 10% zahar . Eu nici nu mi-am pus problema ca ar contine ceva interzis, ca doar asta e destinat bebelusilor. Pe alte iaurturi sau alte produse mereu citesc atent ingredientele dar asta , na scrie pe el peste 8 luni...e ptr bebei. Gata, s-a lins pe bot. Nu-i mai iau!

de Yannis

Parca povestesti despre teo.
Acum mananca mai putin decat inainte.
Cat despre banane...
Tati zice ca e maimutza.
Daca i-ai da numai banane nu ar zice ba.
El mai mananca f bin spanac fiert cu ou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:

Citat:

Citat:

AMR 3.5 kg

si eu

cresc fetele

povestea Mirunei

Deci, am pus intr-un ibric la fiert cam 4 ciuperci mici-medii asa, decojite si spalate (numa palariile , fara coditze). Le-am lasat la fiert cam 18-20 de minute apoi in ultimele 2 minute am trantit si niste marar impreuna cu ele. Le-am blenduit cu o bucatica mica de pui ramasa neblenduita de ieri si niste orez tot ramas din supa de ieri.
A mancat cu pofta, deschidea gura mare si intindea gatu' dupa linguritza, dar tot nu a mancat mai mult decat de obicei. In ultima vreme sunt suparata ca mananca numa 80-100 asa de legume cu carne . Pe vremea cand manca la biberon, manca 200 - 230 de supa, acuma nu prea se omoara cu piureul. La inceputul erei "linguritza" manca 150-180ml, acum in ultima vreme a scazut portia. In schimb banane ar manca dimineatza pranz si seara si la fel crema aia de la Nestle. Asa zisul iaurt cu banane. Eu ii mai dau la gustare un din ala din cand in cand si e mare bataie pe el. il mananca rapid si mai vrea. Abia ieri insa am citit si eu ce contine exact si cand am vazut 10% zahar . Eu nici nu mi-am pus problema ca ar contine ceva interzis, ca doar asta e destinat bebelusilor. Pe alte iaurturi sau alte produse mereu citesc atent ingredientele dar asta , na scrie pe el peste 8 luni...e ptr bebei. Gata, s-a lins pe bot. Nu-i mai iau!

de Yannis

Parca povestesti despre teo.
Acum mananca mai putin decat inainte.
Cat despre banane...
Tati zice ca e maimutza.
Daca i-ai da numai banane nu ar zice ba.
El mai mananca f bin spanac fiert cu ou.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Ou mananca si Yannis f bine, in orice pui ou, papa tot. Spanac am inercat mai demult in supa si nu a vrut de nici o culoare, am sa incerc cu ou, merci de pont

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

MULTUMIM MULT DE URARI!
Si noi le dorim celorlalti pufuleti nascuti azi multa sanatate si LML!

Ce am facut azi scriem mai tarziu ca acu' ne'am trezit si maraim de foame!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

AMR 3.5 kg

si eu

cresc fetele

povestea Mirunei

de Yannis

Bravo Yannis ca ti-au placut ciupercile. Din ce cauza crezi ca au scazut portiile, pt ca ii dai cu lingurita? Noi papam bine si legumele si fructele dar el a mancat cu lingurita de la inceput. Las ca se face el mare si o sa pape mai bine.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput