Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (154)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota La multi ani!!!!! ARIANA AMARIS ANDREI BUTUREL Sa fiti sanatosi si cuminti Simplicity ![]() Acum sa servim si noi fetele cu cate ceva pt ca facem 7 Lunite!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merci de tratatie si LML si voua si sa cresteti mari.
![](birthday.gif)
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danyelana spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Am pus si noi o mica surpriza in album ![]() ![]() ![]() Lorex imi pare rau de pasa proasta ![]() ![]() Dupa ce vedeti sulpliza o sa ma intelegi dc la ora asta desi am citit nu mai tin minte mai nimic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Neatza si de la noi ![]() In primul rad (ca la Oscar ![]() ![]() Miremia ![]() ![]() Lorex brrr cutit? adica? de ce? Xela imi pare rau de copilasi, chiar ma intrebam ce-i cu voi. Insanatosire grabnica! Lillo ![]() ![]() ![]() simplicity asa am inteles si eu , ca cei cu mai multe limbi vorbesc mai tarziu decenuela, aici vecina dezbracata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LML Yannis si din partea noastra pt ieri
![](birthday.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
Imi place ca esti relaxata mami.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui dandanaG![]() Eu nu mai reusesc nici sa citesc, sunt f ocupata si piticul nu mai sta locului, vrea numai plimbat. multe ![]() sa va mai zic despre noi Dragos a inceput sa manance cate putin, am reusit cu greeeeeuuuu sa bag bibe ptr ca tztz nu prea mai e mie mi se pare ca mananca ff putin, chiar daca el arata bine, nu stiu daca mai e vreun pufulet care mananca 100 ml lapte din bibe la masa la 10 luni maine dea busilea nu merge, se taraste pe coate, vrea numai in picioare sa mearga pe langa pat, comoda sau tinut de manute; vrea numai afara, l-am dus in parcul piticilor si e ff incantat de toatee ( o sa pun poze) Miruna m-a lasat cu gura cascata ![]() ![]() nici Dragos nu face pa, bravo, nu zice mama tata papa, ba nici nu cere de mancare; le asteptam pe rand pe toate ![]() aaaa! l-am invatat sa scoata limba ![]() eii de atunci scoate limba la noi si mai face si na-na-na cu limba scoasa - asta nu l-a invatat nimeni ![]() maine avem programare ptr desfundarea canalului lacrimal, nu e ceva prea greu dar eu am emotii dupa 3 luni de administrat fier 10 pic pe zii, am repetat analizele si are aceeasi hemoglobina 10.4 ![]() ![]() sunt cavaleri si domnite de acum parca imi pare rau ca nu mai avem bebelusi ![]() ![]() mami de ![]() |
Bafta la medic si sa nu planga prea tare cand ii desfunda canalul. Poate ar trebui sa-l mai duci la un medic pt ca mi se pare ciudat ca ii iese hemoglobina tot atat dupa 3 luni de fier.
![](pupic.gif)
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
nu-ti face griji, Yannis abia la 8 luni jumate a inceput un de-a busilea pe palme ![]() Eu azi vreau sa incerc, Champignon, da, proaspete. O sa le pun intr-o craticioara mica cu apa pe foc....apoi blender ca noi dinti nu avem si o sa pun un pic de marar si un pic de unt as vrea ![]() ![]() |
Sa ne spui daca i-a placut.
![](pupic.gif)
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Charles Baudelaire
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Eu plecata din tara. Am intrat sa fac cinste de 9 luni si sa zic lml Ucai, Arianei, lui Amaris si lui A.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
lucia2000 spune:
Deci, am pus intr-un ibric la fiert cam 4 ciuperci mici-medii asa, decojite si spalate (numa palariile , fara coditze). Le-am lasat la fiert cam 18-20 de minute apoi in ultimele 2 minute am trantit si niste marar impreuna cu ele. Le-am blenduit cu o bucatica mica de pui ramasa neblenduita de ieri si niste orez tot ramas din supa de ieri. A mancat cu pofta, deschidea gura mare si intindea gatu' dupa linguritza, dar tot nu a mancat mai mult decat de obicei. In ultima vreme sunt suparata ca mananca numa 80-100 asa de legume cu carne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Parca povestesti despre teo.
Acum mananca mai putin decat inainte.
Cat despre banane...
Tati zice ca e maimutza.
Daca i-ai da numai banane nu ar zice ba.
El mai mananca f bin spanac fiert cu ou.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lucia2000
Parca povestesti despre teo. Acum mananca mai putin decat inainte. Cat despre banane... Tati zice ca e maimutza. Daca i-ai da numai banane nu ar zice ba. El mai mananca f bin spanac fiert cu ou. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Ou mananca si Yannis f bine, in orice pui ou, papa tot. Spanac am inercat mai demult in supa si nu a vrut de nici o culoare, am sa incerc cu ou, merci de pont
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
gratiana77 spune:
MULTUMIM MULT DE URARI!
Si noi le dorim celorlalti pufuleti nascuti azi multa sanatate si LML!
Ce am facut azi scriem mai tarziu ca acu' ne'am trezit si maraim de foame!
danyelana spune:
Deci, am pus intr-un ibric la fiert cam 4 ciuperci mici-medii asa, decojite si spalate (numa palariile , fara coditze). Le-am lasat la fiert cam 18-20 de minute apoi in ultimele 2 minute am trantit si niste marar impreuna cu ele. Le-am blenduit cu o bucatica mica de pui ramasa neblenduita de ieri si niste orez tot ramas din supa de ieri. A mancat cu pofta, deschidea gura mare si intindea gatu' dupa linguritza, dar tot nu a mancat mai mult decat de obicei. In ultima vreme sunt suparata ca mananca numa 80-100 asa de legume cu carne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Yannis ca ti-au placut ciupercile.
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Charles Baudelaire