Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bre...ce e linistea asta pe aici ?????

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lucia;multi ani si multa fericire

vas ;mersi.. Mario face bine ....chiar a reusit sa ma enerveze azi de simteam ca fac o criza de nervi ..m-am ales cu o durere de cap cumplita dupa aceea.Se urca peste tot..e ff energic..cum l-am scos de la gradinita..povesteam cu o mamica..odata vine urland ca El nu mai poate sta in picioare ca s-a lovit...zi de zi..se distruge...oare toti baietii sunt asa.Al las la joaca..vine murdar ca un tiganas...zgaraiat off off...numai sa fie sanatos.
Merg cu El la Mures sapt asta catre sfarsit sau luni-marti..vedem cum ne putem programa.Sotul pleaca 2 zile la Bucuresti iarasi...asa ca trebuie sa-l astept pana vine acasa.

Tunde burtica de 23 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Buna dimineatza poftiti la un kinder bueno....e singuru lucru dulce cu care ma pot lauda.....va multumesc pt urari
Lucia la multi ani fericiti

25 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

flori asa a baietii
si al meu cel mare, tot asa vine de la joaca; murdar ca un porc, cu hainele ferfelitza
dar asta nu i nik............sapt trecuta a chemat o diriginta pe mama la scoala, ca fiulica al meu a vb urat
sunt o clasa de dementi, se injura ca la cort, nu mai au bun simt in ei, nu mai tin socoteala ca s fete sau baieti..........daca la 11 ani vb asa, mai tarziu ce-or mai face????

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Babyleek iubesc kinderul ala!

Eu studiez intens topicul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47715

ca sa-mi aduc aminte de lucruri si mi-am amintit asta

-colac pt cele care nasc natural- pe mine m-a ajutat fff mult sa stau in fund, in prima saptamana dupa nastere. (colac d eala simplu,de folosit la mare)

Si mi s-a parut interesant si ce-a zis o tipa

Citat:
In legatura cu tampoane vs vata dupa epiziotomie am si eu o parere de exprimat:
-tampoanele au plastic la fund, ca sa nu curga din ele. Sunt mai sigure - nu te patezi dar plasticul ala impiedica circulatia aerului. Circulatia aerului este foarte importanta pt vindecarea epiziotomiei pt ca daca nu e aer se inmultesc bacteriile anaerobe si se poate infecta sau se vindeca mai greu.

Asa ca pentru epiziotomie eu prefer vata deasupra careia pui cateva comprese sterile astfel incat sa nu se lipeasca vata de tine si toata tarasenia o schimbi la fiecare vizita la wc si la fiecare toaleta.

Mai studiez!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

eu am avut o noapte tare aiurea, m-am trezit de multe ori, m-am foit in pat, bebe nici el nu dormea,ma duceam la baie, ma tot uitam la ceas sa treaca odata timpul sa ma trezesc macar sa nu mai stau aiurea in pat. Ma intepa tare un ovar.
Cu o noapte inainte imi zicea sotul ca visam ceva tare erotic dupa cum ma lipeam de el...., deci fiecare noapte cu placerile si neplacerile ei. . Sincer acum ma tot gandesc la cei care au insomnii, saracii oameni. Eu in general sunt genul care cum pun capul pe perna a culc....dar ca aseara.....tare aiurea.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

flori asa a baietii
si al meu cel mare, tot asa vine de la joaca; murdar ca un porc, cu hainele ferfelitza
dar asta nu i nik............sapt trecuta a chemat o diriginta pe mama la scoala, ca fiulica al meu a vb urat
sunt o clasa de dementi, se injura ca la cort, nu mai au bun simt in ei, nu mai tin socoteala ca s fete sau baieti..........daca la 11 ani vb asa, mai tarziu ce-or mai face????

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Asta al meu motanel..nu vb urat si se comporta frumos..dar e agitat frate!incontinuu imi zice;
ma plictisesc,ma plictisesc!!!! nici la hochei nu-l pot duce...macar acolo se descarca un pic..
se urca acum pe pereti...il trimit la joaca
pe calculator nu-l las numai 20 min max seara...ca si ala il termina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vas

eu am avut o noapte tare aiurea, m-am trezit de multe ori, m-am foit in pat, bebe nici el nu dormea,ma duceam la baie, ma tot uitam la ceas sa treaca odata timpul sa ma trezesc macar sa nu mai stau aiurea in pat. Ma intepa tare un ovar.
Cu o noapte inainte imi zicea sotul ca visam ceva tare erotic dupa cum ma lipeam de el...., deci fiecare noapte cu placerile si neplacerile ei. . Sincer acum ma tot gandesc la cei care au insomnii, saracii oameni. Eu in general sunt genul care cum pun capul pe perna a culc....dar ca aseara.....tare aiurea.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Eu nu mai pot dormi fara pernita sub genunchi...dorm pe partea stanga si piciorul drept indoit..infofolit cu perna
ce o sa fie la 36-39 sapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Lorich ce bine ca ne mai informezi
mai e cineva interesat de ...http://www.mamiko.ro/produs/1521-Cosulet-din-rachita-pentru-nou-nascut-ABC-Design

eu ma uitam dupa carucior cu landou, pt ca cel pe care l am primit nu l pot folosi la nou nascuti

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lucia of, of, mai, mai...eu as fi fff interesata...dar la cat costa...si ce putin e folosit...mai ales daca ai o "craca lunga" ca a mea. Asa ca, cu regret si oftat...

Tunde si eu am un catarat si jumatate!!!! Mai nou locul lui pref e pe pervaz..m-a scos din minti, nu stiu ce sa fac, cum s ale blochez, ca la dormitor nu pot sa mut patul , ca s anu mai aiba el rampa...nu mai zic ca si la gradi s-a urcat!! S-a dus ultima mea picatura de liniste!
Nici eu nu pot dormi fara perna intre genunchi..miamiii..e bine!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput