Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 2
ROXANA_82_CT spune:
LA MULTI ANI LUCIA! VA DORESC SA AVETI PARTE MACAR DE ... 
26+ viitoare mamica de 
luciact spune:
multumim

la fel tuturor
25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
BebyCry spune:
Lucia La multi ani!!

Si eu am tot o teama ca bebe misca prea jos dar fetele m-au linistit,acum incerc sa ma bucur de sarcina si de stat acasa si sa nu imi mai fac grij

Cu ajutorul lui Dumnezeu
27+ Cea mai de pret Comoara
Yannis
Shines spune:
La multi ani fericiti Lucia!!

Oooff.apropo de durerile astea de maini si picioare care va chinuie..eu la prima sarcina aveam dureri fff mari de picioare de la 6 luni pana aproape de nastere..de la sold pana la calcai..nu puteam merge iar durerea era acolo indiferent de cum stateam..era durere pe os,carne..nu imi puteam da seama pt ca erau amortite de durere si unde puneam mana acolo era ''buba''...am fost la dr, eram suspecta de guta..pana la urma nu a fost nimic, era din cauza sarcinii cica si singurul remediu a fost masajul in talpi cu orele...erau anumite zona in talpa care calmau durerea...incercati si asta, nu stiu ce sa zic.
Simo
30 cu Eduard Matei
luciact spune:
offf. eu v am zis...cateodata ma duc la toaleta sa fac pi....dar o simt asa de jos ca nu pot sa fac....si ma intorc si mai stau in pat..... asa de jos o simt cum loveste

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
Lorich spune:
Lucia, la multi ani fericiti!
Mai, eu stiu ca refloxoterapia (asta include si talpile, nu?) se face cunoscand un pic terenul; stiu, pt ca am facut si tipa mi-a explicat unde sa ma strang sa-mi treaca durerile de cap si mi-a dat o schema (pe care am pierdut-o) cu zonele din talpa; ideea e ca nu e bine sa apesi asa peste tot, ca poate zgandari alttceva. Acum, un masaj dragut la talpi e altceva, nu se poate rata asa ceva.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
28+
roxx26 spune:
Fetelor, vreau si eu adresa blog-ului de bijuterii al Patriciei...nu nmai stiu pe unde l-am salvat!
_
BB e deja pe drum
Roxana
29+ cu
bebe creste
Shines spune:
Lori..stiu ca masajul mi-l facea cineva de la o clinica de 2 ori pe sapt..apoi acasa imi facea sotul.
Stiu ca imi explica sa apas acolo unde simt zona dureroasa, aveam o portiune din talpa unde simteam durere cand apasam iar din zona aia urca spre picioare..si acolo trebuia sa insist cu o crema pana ma lasa,stiu ca a functionat de minune dar numai daca ma tineam de programul stabilit de ei.
Simo
30 cu Eduard Matei