*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

HEeeelppp!Lucreaza careva in resurse umane sa ma ajute si pe mine? Asa cum am scris mi-am inceput munca, dar nu la vechiul loc de munca, ci la unul nou.Mi-am dat demisia acum o saptamana de la locul de munca, iar azi i-am sunat sa ii intreb de cartea de munca, cand sa ma duc sa o iau si m-au dat pe spate.
- mi-au zis ca nu pot sa-mi dau demisia de la ei direct din concediul de cresterea copilui, ca trebuie sa ma intorc la ei la munca, sa lucrez pt ei o luna si apoi pot sa demisionez.
- cartea mea de munca a disparut in ceata.cica cei de la fortele de munca au cerut-o pt scanare, dar nu mai recunosc acest lucru, fiindca predare nu s-a facut pe baza de proces verbal / semnatura sau ceva similar.

Acum vin eu si va intreb...scrie undeva in lege ca trebuie sa ma intorc la acelasi loc de munca?Ca mi se pare absurd.N-am vazut nicaieri scris asta.Si ce pot sa fac in cazul in care cartea mea de munca s-a pierdut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

- mi-au zis ca nu pot sa-mi dau demisia de la ei direct din concediul de cresterea copilui, ca trebuie sa ma intorc la ei la munca, sa lucrez pt ei o luna si apoi pot sa demisionez.
- cartea mea de munca a disparut in ceata.cica cei de la fortele de munca au cerut-o pt scanare, dar nu mai recunosc acest lucru, fiindca predare nu s-a facut pe baza de proces verbal / semnatura sau ceva similar.

Acum vin eu si va intreb...scrie undeva in lege ca trebuie sa ma intorc la acelasi loc de munca?Ca mi se pare absurd.N-am vazut nicaieri scris asta.Si ce pot sa fac in cazul in care cartea mea de munca s-a pierdut?

_

eu mi-am dat demisia cu data urmatoare zilei de nastere a copilului si m-am angajat in alta parte cu aceeasi data. Deci se poate!
nu mai spun ca am facut cerere de reintegrare si apoi m-am razgandit

intreaba-i pe ei ce ne-ai intrebat pe noi, DAR sa iti dea ei cu subsemnatu' in care lege scrie ca tb sa te intorci acolo...(nu's astia oamenii care caraiau ca nu mai au loc pt tine??)
la fel, faci cerere inregistrata pt cartea de munca.. si ceri raspuns tot in scris

sper ca ai inteles ce vorbesc.
te duci la sediu si faci hartii cu nr de inregistrare..eventual poti sa le shoptesti ca asa a spus avocatul sa faci.
sa vezi ce iti cauta ei cartea de munca rapid.

e pb lor ca sunt ametzitzi si pierd acte, si nu fac procese verbale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Printesa01
intreaba-i pe ei ce ne-ai intrebat pe noi, DAR sa iti dea ei cu subsemnatu' in care lege scrie ca tb sa te intorci acolo...(nu's astia oamenii care caraiau ca nu mai au loc pt tine??)
la fel, faci cerere inregistrata pt cartea de munca.. si ceri raspuns tot in scris

asta intentionez sa fac, dar...am zis sa ma informez inainte.Sa ma duc cu lectiile facute.Multam.

Ai inceput munca?Sau doar in scripte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

La Multi Ani cozonaceilor Hanna!Anto!Tudor!Daria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna dimineata fetelor!
urez si eu tuturo cozanaceilor si cozonacitelor care au implinit 2 anisori LA MULTI MULTI ANI! Sa fiti fericiti, sanatosi si norocosi. Felicitari si mamicilor cu puiuti de 2 anisori si nu numai, felicit si proaspetele mamici si gravidutele care mai au asa de putin
Am citit si am vazut cat de frumos cresteti, vai ce repede au trecut 2 ani (asa cum spune Printesa)
Va doresc o zi minunata si spor la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata! Nu am mai apucat sa scriu demult...

In primul rand La multi ani pt toti cozonaceii care au implimit 2 ani!
Felicitari "gastii" de deri de 27 oct! La multi ani pt Tudor de creatza pt astazi!
Eli, La multi ani pt Dimitrie de ziua numelui!

Noi suntem pe baricade, ca toti cozonaceii ne apropiem vertiginos de 2 ani, de cuminti - asa si asa, adica nici prea prea nici foarte foarte... in limitele normalului.
Mai face crize, nu f des, dar are momente cand nu mai stiu ce sa-i fac, cand nu merge cu distrasul atentiei, nimic.... incerc sa-i arat o alta ljucarie, si mi-o arunca cat colo... Atunci nu prea am alta sansa decat sa o las sa se descarce si pe urma o luam de la capat calm.... Unele crize mai sunt generate si de sora ei mai mare c u care se mai "caraie".. Dar altminteri o cauta, abia o asteapta sa vina de la gradinita, incepe sa o calareasca, aseara s-au jucat cat s-au jucat inainte de culcare si pe urma nu mai vroia sa o lase pe Andreea sa adoarma, ca tot mai vroia sa o calarasca, era numai pe ea, abia am oprit-o

Malinas, bafta la noul job. Nu vad de ce ai sta inca o luna la cei vechi, ci cel mult cele 15 zile de preaviz, daca nu se poate "cu acordul partilor".. Dar ti-au mai dat fetele sfaturi mai inainte...

Bebe cris, frumoase pozele, unde a fost petrecerea aia cu donald si gooffy? Daca stiam ma duceam si eu, ca si noi cu mic cu mare suntem fani Mickey...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

a fost sambata, la SUNA PLAZA din berceni...a fost lansat un nou desen animat cu cei 3...SA RADEM CU MICKEY....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 23+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La multi ani tuturor cozonaceilor care au implinit 2 anisor!Sa fie sanatosi si sa-i bucure pe parinti!
Eu si Sara suntem racite...pe mine m-a luat gatul de duminica dimineata si sara de luni tuseste...luni seara la dr rosu in gat, de irei si mucisori...dr a zis ca daca miercuri, dica ieri e mai rau sa-i dau antibiotic, dar nu i-am dat.Deocamdata ia Humex, Eurespal, Stodal, Panadol, Aerius si nu prea vrea sa le mai ia si nici nu papa.II dau si sirop Propolis C cu Echinaceea...noaptea nu tuseste, doarme chiar bine cu ceapa langa patut.Eurespal ii dau de azi cu forta, ca luni am incercat si nu l-a vrut si m-am lasat pagubasa...dar azi n-am mai rezistat.
Eu iau Paracetamol sinus si Fervex seara si bomboane de gat la greu...imi curge si nasul de azi, nu ma mai doare gatul dar am asa o jena...ceai cu miere...o sa-i zic sotului sa ia de la farmacie ceva mai puternic.
Nu stiu ce sa fac sa-i dau sau nu sarei antibiotic, Ceclodyne?
saptamana viitoare punem centrala in sfarsit si ne vom nmuta la ai mei...nu o s-o pot tine in casa mult acolo ca se plictiseste, deci trebuie sa se faca bine pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ramo..cred ca cel mai bine e sa o vada iar medicul..chit ca noi stim in mare care-i schema de urmat,mai bine sa decida un pediatru...

si io merg azi,again,cred ca are o recadere pt ca am vazut iar muci si un pic de tuse,la nici 4 zile de cand terminasem antibioticul pt bronsita...ca norocu, destul de lejera.sa vad daca imi da alta tura de antibiotoc, luase doar 3 zile ,sau...ce facem...e lunga iarna asta fetelor????...gradi, gerul de dimieata,transpiratia noctura,nu stiu care sunt cauzele si nici nu mai stau sa-mi fac filme...cert e ca e taree sensibilos piciul meu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi!

Cherie si Ramo, multa sanatate la pitici, si al meu a avut muci si putina tuse din cauza lor ca nici noi nu mai reusim sa folosim pompa,face spume cand o vede, macar isi sufla nasul in servetel destul de bine. noi paracetamol si atat..
Ramo, poate mi se pare mie dar nu o infunda pediatrul vostru pe Sara cu cam multe....zic si eu nestiind prea bine ce sunt cele insirate de tine acolo(inafara de panadol), doar ca mi se par cam multe pentru o simpla raceala, asta am inteles ca ar avea Sara. febra a facut?

Fetelor ce jucarii le mai luati (inafara de masinute trenulete& co.. cumparate in general de tatici..)

Mergi la inceput