*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

De cand nu am mai intrat, v-am mai tot citit, si am mai scris cateva messaje lungi, care din cauza calculatorului nu puteau fi transmise;
Bebecris felicitari pentru bebe ca abia acum am vazut;
La multi ani tuturor sarbatoritilor.
Malinas eu am inceput, din cauza repetatelor bronsiolite, vreo 4- din parimavara, tratament cu singulair .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani sarbatoritolor zilei: Hanna, Antonio Gabriel , Tudor Stefan , Daria Alexandra !Sa fiti sanatosi, veseli si sa cresteti mari frumos.

Mav nu ne mai povestesti nimic de nazdravanii tai?

Diana21,si tu ai disparut de f multa vreme, ca si Diamisha, nici cameliam nu prea mai scrie.

babyzapi, cum e la munca? cum a fost petrecerea?

bebecris am vazut poze frumoase cu David.S-a mai lungit si pare mai putin dolofan.Arata ca un baietel, nu mai are fata de bebelus, iar tu nu te-ai ingrasat de loc, doar burta e de tine.

Citat:
citat din mesajul lui kita
Malinas eu am inceput, din cauza repetatelor bronsiolite, vreo 4- din parimavara, tratament cu singulair .

kita, David nu a facut niciodata bronsita.Mucii nu au coborat ca sa ajunga in bronhii, la el totul se opreste la nas si gat, deci tuse si muci cat cuprinde.Suntem asa de o luna deja.Mi-a mai zis cineva de tratament cu singulair, dar am inteles ca este pt copii cu alergii, cu risc mare sa faca astm si ca nu se recomanda in orice situatie.Multumesc oricum de informatie, am sa mai intreb medicul de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

multumim pentru aprecieri..
eu am pus doar 5kg....atat
david s-a lungit muuulkt .....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 23+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Oti, la control, totul bine. Colul nu prea lung, dar inchis, bb cu capul in jos, fara circulara (slava Domnului) si are 1,900 kg. fiind mai mare cu vreo 2 saptamani.
M-am programat la dr. Iliev la Iasi, pt. ecografia morfofetala, pe 9 nov.

bebecris, parca si burtica ta este mai mare ca la prima sarcina, nu? La mine asa este. Eu pana acum am pus 8 kg.

Lui Remus ii place tare mult la gradinita. Cand il duce sotul meu (azi l-au dus parintii mei), isi ia scaunelul si se aseza sa asculte povestea si spune "pa tata", sau dupa caz, "pa bica"/ bicucu"-bunicu`, dand frenetic din manuta. El numeste persoana careia i se adreseaza ("pa tanti, pa Alina"). Pentru ca se trezeste tarziu, pe la ora 9.00 si nu ne grabeste nimeni, ajungem in jur de 10.00 la gradinita si ceilalti copii sunt acolo deja.

Are o perioada buna acum, este linistit si vesel acasa chiar seara cand este obosit. Aseara a adormit pe la ora 21.00 si dimineata l-a trezit mama pe la 9.00, cand a venit sa il ia pt. gradinita.

Brave, deci Ariana nu isi manifesta inca gelozia! Legat de noapte...la mine era invers, abia asteptam sa vina noaptea, ca sa dorm, pt. ca Remus se trezea o data pana de maxim 3 ori, apoi de la 5 luni nu s-a mai trezit, pana au inceput dintii (nu se trezea propriu-zis ci scancea prin somn)..

LA MULTI ANI COZONACEILOR CARE AU IMPLINIT 2 ANISORI!!!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Va multumim pt urari!
Parca au trecut prea repede cei 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

La Multi Ani Rapha, Cristian, Anto, Tudor, Daria si Hanna!

Eduard are iar conjunctivita deci e acasa, nu l-am mai dus la gradinita. Sper sa-i treaca simptomele ca maine ar fi avut Halloween party si-i cumparasem un costum tare haios, un dovleac.

Parca azi Eduard a fost mai linistit, mai calm. Am inchis TV, am vorbit foarte incet si rar cu el, i-am explicat de 100 de ori ca nu are voie pe masa din bucatarie, de 100 de ori ca bucatelele de tartina cu Philadelphia se baga in gurita nu se aliniaza pe masa, am citit din carticele si ne-am jucat cu locomotivele si calea ferata. A stat mama cu Alex, nu l-a mai adus jos avand in vedere conjunctivita lui brother. Mai nasol a fost cand a trebuit sa-i pun picaturile in ochi. Deci pana acum zi mai buna.

Aseara am avut discutii cu ta'su care ii da drumul la TV de cum face ochi dimineata, se harjoneste cu el seara de-l aduce intr-o stare super hyper, il pune sa tipe hi five si tot asa. Am incercat sa-i explic ca Eduard e oricum un copil tare activ si nu are nevoie de genul asta de activitati care-l agita si-l stimuleaza inutil. Dar m-am lovit de un zid . Deci am de luptat pe 2 fronturi. Mai noi Eduard ii zice lu ta'su 'mami' si bineinteles ca-l prefera. Normal, pai cu el se joaca pana nu mai are aer de ras, tati nu-i pune picaturi in ochi si nu-l duce la somn cand nu are chef...Nah ca m-am racorit.

Alex suge de 3 ori pe noapte, iar ziua la 3 ore, e foarte disciplinat. De abia astept sa-l cantaresc sapt viitoare. Are un fund greu

Otilia multu de grija. Da stiam ca fasolea tr fiarta inainte de a o pune in oala slow cooker.Eu o pun la inmuiat seara iar a 2a zi o bierb de 2 ori, just in case. Tot vroiam sa adaug dar ca de obicei ai fost pe faza

Anca ce fain ca ai fost la film.

Anes ne-am regasit in povestea cu Remus. Super mama ta.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Am uitat de pozele lui Bebecris. Chiar ca a crescut, s-a maturizat David, arata ca un baietel in toata firea. Ce fain tortul, a fost diplomat??? Si tu esti slabuta, chiar ca numai burta de tine. Am observat ca la a 2a sarcina la majoritatea gravidelor kg adaugate sunt mult mai putine. Parca pe mine a 2a sarcina chiar m-a ajutat sa slabesc . Cu muschii abdominali mai sunt probleme dar astept sa treaca 6 sapt ca sa-i pot lucra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei !
HANNA,
ANTONIO GABRIEL,
TUDOR STEFAN,
DARIA ALEXANDRA
Sa cresteti mari ,sanatosi si fericiti !

Loryd multumim de cafelutele de dimineata , imi place freza ta ..am tot uitat sa-ti spun ,iti sta bine
Bebecris ce a crescut David si s-a schimbat nu mai e grasunel , sa va fie de bine petrecerea
Anca acum Sofi e bine , am cautat si eu filmul mentionat de tine si vreau sa-l vad si eu mai ales ca arat si instantanee din Roma ,din Italia mmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Am uitat de pozele lui Bebecris. Chiar ca a crescut, s-a maturizat David, arata ca un baietel in toata firea. Ce fain tortul, a fost diplomat??? Si tu esti slabuta, chiar ca numai burta de tine. Am observat ca la a 2a sarcina la majoritatea gravidelor kg adaugate sunt mult mai putine. Parca pe mine a 2a sarcina chiar m-a ajutat sa slabesc . Cu muschii abdominali mai sunt probleme dar astept sa treaca 6 sapt ca sa-i pot lucra.

MERCIIII....

tortul a fost diplomat facut in casa (crema din interior a fost facuta cu crema de iaurt, branza de vaci si frisca...)

daa....nu am luat in greutate pt ca am activitate de dim pana seara...si noi avem aceleasi preferinte...TATI...care il smotoceste pana cade de oboseala...doar ca il si agita f tare...in schimba eu, MAMI, ii da sa pape, ii culca si nu-l lasa toata ziua la mickey....de fapt nici tati nu-l lasa la MA MAU MULT....

ACUM A DESCOPERIT:CARS, ICE AGE...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 23+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

LA multi ani sarbatoritilor de azi!

Bebecris frumos nume pt bb 2! MATEI STEFAN! F frumos!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput