*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

David, Alexandru, Patricia!
Cris dar parintii din Ro pot lua Lego la preturi normale de pe net. Nu mai stiu cine a pus linkul dar noi am convertit si iesea mai ieftin decat aici. Eu vreau original ca sa putem combina cu ce avem iar aici de fapt cam peste tot numai orginal este. Doar suntem langa Danemarca tara lor de origine. Iar diversitatea de modele este uriasa daca e original. Acum pe site sunt doar seturile de anul acesta dar ele de-a lungul anilor s-au tot modificat. Noi avem un set cu sine si tren de acum 25 de ani
Mai stiti ca eu cautam anul trecut cutie cu tigle. Am gasit intr-un final si pe aceea si cutie doar cu ferestre si usi. Ca deh noi suntem ingineri constructori si bagam saptamanal o casuta si normal ca ni se termina piesele. Chiar ieri am stricat o casuta faina de tot. Credeam ca se supara Ana dar i-am zis ca era prea prafuita
Manumanu, noi i-am luat si jucarii sub 3 ani. Voi aveti avantajul ca au amandoi aceeasi varsta dar cand este al doilea copil adio restrictii de genul acesta ca doar fratele mai mare trebuie sa se joace si el si nu-i normal sa ii punem in camere separate mereu doar din acest motiv.

Noi avem reductor cu un ursulet. Concluzia fetei este ca acolo "face usu kk nu Eia" Asa ca zicem mersi daca ne anunta dupa ce face isprava.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Da sunt convinsa ca poti gasi jucarii dragute si de calitate de firma sau nu in magazine sau pe net , pe mine m-a socat pretul pus la niste cuburi de plastic ce se imbina ..nu erau cu omuleti ,case, avioane ...doar caramizi simple ! Am cautat de curiozitate pe net Lego si cel mai scump gasit a fost un orasel intreg http://www.clevertoys.ro/produs/1079/town-plan-l10184.html de la 12 ani , nu mi se pare ieftin nici asta dar setul vazut de mine nu semana nici pe departe ...era...SIMPLU .Evident ca nu te obliga nimeni sa-l cumperi dar as fi curioasa daca exista totusi cumparatori la asa ceva intr-un orasel de 70.000 de locuitori .
Pacat ca nu avem si noi Selgros am vazut ca erau ceva oferte faine in brosura , mai tre' sa merg si la Real cum zicea Manumanu , jucarii sunt multe slava Domnului dar printre ele mai sunt si SF-uri .Monicus nu ramane Sofi fara cadou cu siguranta !

Legat de olita doar pisuliku mai face uneori in pampers ,restul de vre-o 6 luni numai la olita sau la wc cu reductor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

OTILIA, eu pusesem linkul cu magazinul din Romania unde am gasit preturile cele mai bune la Lego: www.jucariidinlemn.ro sau magazinul lego international: www.duplo.lego.com.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Loredana Georgiana!
Anna Sophie!
Luca Ionut!
Multa sanatate si noroc in viata!

Ancule inca n-am primit mail. Nu-i bai ca avem timp la dispozitie. M-ai uimit cat de telepata esti, inca nu-mi revin

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Oti, ai mail!

La Multi Ani, Lore de Loryd!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

LOREDANA
Loryd sa-ti traiasca pustoaica!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Otilia, Anca, Ginye multumim din suflet de urari. Acelasi lucruri vi le dorim si voua.

Noi am foast toata dimineata pe afara. Foarte cald si frumos azi. Acum asteptam nasii iar maine continuam petrecerea la bunici la Braila. O sa plec cu Lory cu microbuzul si am mari emotii pt drum dar speram sa fie bine.

Poate pe luni punem si ceva poze de la petreceri.

La multi ani spunem si noi tuturor cozonaceilor care mai implinesc 2 anisori zilele acestea.

Fug ca acum vin musafirii. Va pup pe toate si inca o data va multumesc de gandurile bune.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani, Loredana de Loryd!! Sa fiti fericite si sanatoase!!

Off, am avut o zi grea... s-au implinit 40 de zile de cand a plecat socrul meu dintre noi... am avut parastas...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Loredana Georgiana!
Anna Sophie!
Luca Ionut!
Sa cresteti mari , frumosi si sanatosi ,sa va bucurati parintii!

Manumanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

LA MULTI ANI, SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR!!!!!!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 24+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput