*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Criss 200euro pe lego!!! tulai doamne, in urmatoarea vacanta in it luati de aici. noi am vazut preturile in ro cand din senin s-a racit foarte tare si th avea doar adidasi si pantofi mai josi, era vreme de cizme(in septembrie),iar el vroia sa stea tot afara. am zis ,ia sa dam o tura , cautam ceva de incaltat poate gasim mai ieftin (hehe). adevarul e ca nu am cautat in foarte multe locuri dar pot zice destule, sa ne dam seama ca e de domeniul sf sa gasesti la pret accesibil ceva bun, asa ca i-am luat ciorapi lungi si am rezistat eroic frigului. ciorapii sunt de calitate super, aici costa de 2,3 ori mai mult .concluzia: de acum cumparam ciorapi lungi in ro ca-s de calitate si ieftini.
si zici ca va plac trenuletele Thomas, ha? si noua, avem pe Thomas, si cateva accesorii. vreau sa-i mai caut atat alte piese cat si trenulete, am vazut ca sunt si prietenii lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Da Ocean asa m-am gandit si eu : ii iau acum o galeata de cuburi false dar cu 25-40 lei si la anu' cand iesim afara (sa dea D-zeu!)ii cautam atunci ceva fain si de calitate dar la pret rezonabil .
Daa sigur ii place Thomas ei si gagiul si trenuletul !

O saracu' Paunescu a "plecat" si el ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Si noi bagam, la propriu , picioarele in olita. din cand in cand il mai intreb daca vrea sa se aseze pe ea iar raspunsul este prompt si foarte convins:NU NU NU NU! i-am luat reductor c-am zis ca poate merge asa dar nici nu vrea sa auda de wc... reductorul nu i-l dau ca l-ar roade.
Al meu copil a ros manerul la furculita lui (cauciuc de ala moale cu tweety, saraca pasare)i-am atras de mai multe ori atentia , doar sunt cu ochii ca pe butelie, dar vad ca tot a reusit .. tare mi-e ca ma mosteneste, cand eram mica... rodeam degetele tuturor papusilor din cauciuc. asa ca aveam o gramada de papusi fara degete. la picioare n-aveam treaba si la cele din plastic nu puteam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

si noi am bagat picioarele in olita...a primit de ziua lui reductor cu mickey mouse...SI CE DACA? il sterg eu de praf si atat...l-am urcat de 2 ori si a sarit de parca era pe urzici...

la selgros au oferte pentru "lego" http://selgros.ro/catalog.php?id=221

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 24+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

CRISS, aoleu, da' ce piese erau alea, poleite cu aur??? Nici Lego original nu e asa scump... Azi am facut research, vorba ta, pentru niste papusele cu diverse accesorii pentru Anastasia, si am vazut o selectie destul de mare de Lego in Real, la preturi destul de OK, unele erau si reduse. Mi-au mai facut cu ochiul, asa, in general: o mini-orga cu scaunel de la Simba si nenumarate seturi de papusele (inca nu m-am hotarat pe care s-o iau)... cu patutz, cu carucior, cu olita, cu scaun de masina ( ), cu toate la un loc... problema e ca maaaarea majoritate a jucariilor (in afara de alea... "puerile") sunt de la 3 ani (vorba sotului, dom'le abia la trei ani se deschide adevarata lume a jucariilor!). Pana la urma cred ca voi lua un set mai simplu de papusa numai cu olita, biberon si scutec. Mai am si seturile de Lego pe care probabil le voi da la Craciun, mai am niste jucarii din lemn foarte simple si ieftine dar absolut geniale (gen Montessori) pe care inca nu le-am dat... si carticele de colorat... Bine, astea toate si din partea noastra si a bunicelor. Dar le alegem noi. Si clar nu le dam toate odata!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hm, Manumanu, buna idee papusa cu olita si scutec, tre sa caut ceva asemanator pt z, poate punand papusa, se aseaza si ea.
Si noi avem reductor cu Winnie, una din iubirile ei, dar tot degeaba...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

O adevarata nesimtire... cum poti cere la salariile romanilor astfel de preturi pentru jucarii. Si atat de mult iti doresti ceva de calitat pentru copilul tau.. dar preturile te socheaza.. si ramai perplex.. cum de pot cere cu nesimtire. O realitate cruda.. ca ramai masca. Offf si uite asa ca atat de mult iti doresti sa ii cumperi copilul un lucru de calitate si nu poti.. oricat ti-ai dori,.. nu poti da atat de mult pe jucarii.
Cand am citit randurile.. nu mi-a venit sa cred... crissDar in Rom nimic nu mai este imposibil.. chiar asta este realitatea ....
Imi pare asa de rau ca nu ai cumparat ce ti-ai dorit pentru copil. Si ai dreptate cand mai iesiti afara poate atunci veti lua cu siguranta ceva de calitate.. Sa va ajute Dumnezeu tot ce va propuneti.

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Legat de jucarii ...colindam azi agale magazinele de jucarii in vederea cadoului de ziua ei si cautam in principiu Lego ...gasesc (bineinteles alte firme nu Lego) de la 9 lei la 49 lei diverse forme , culori ,la sac ,la galeata ,de diferite calitati etc ..si intrand in alt magazin vad tot la sac ceva mai faine si ma uit dupa pret ......zic mai bine intreb vanzatoarea cat costa asta o fi codul !!...senina zice: punga mai mica 690 lei cea mare 790 lei !!!!! caaaaaat ??? ....adica un salar pe o punga de Lego (de fapt nici astea nu erau de la Lego dar erau made in Germany)...Dumnezeule !! deci setul vazut de Malinas cu 290 lei (sau asa ceva ) era chiar ieftin ....Aaaaa mi-a zis vanzatoarea in timp ca ma uitam cu ochii iesiti din orbite la ea ...stiti sunt mai de calitate !!!!! Deci Otilia ,Arla ce ziceati voi de 50 , 60 de euro seturi faine si de calitate ...luati din Deva cu 190 euro si sigur nu erau marca Lego !
In fine trecand peste capitolul SF m-am oprit la : o punga/galeata de Lego fals , un set de forme de construit de lemn tare dragute cu 25 -26 lei romanesti cred si tin mortis sa-i iau si o locomotiva / trenulet Thomas ca tare ii plac .Inca nu le-am cumparat astep sa merg cu tati ..azi a fost doar faza de research

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008

PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

exista o groaza de jucarii de calitate la preturi mult mai mici...nu trebuie sa fie cine stie ce brand renumit...sunt sigura ca cei mici nu stiu daca se joaca cu fisher price sau burak toys sau cu firma no name...atata timp cat jucariile sunt adecvate varstei lor si sunt bine finisate ca sa nu-i poata rani....
asta este parerea mea.....eu nu i-am luat inca LEGO....mi se par destul de scumpe si f putine piese...face o masinuta, un omulet si gata...am vazut LEGO cu piese de construit diverse, dat ii luasem de la burak toys...sunt mare fan LEGO, dar pentru o varsta mai mare...de pe la 3-4 ani incolo....

sunt sigura ca veti jucariile potrivite.....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 24+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

bre, anca, un' sa plec?
pe alt forum, ie-te acolo plec!
in wkd plec la mama, pt ca reparam casa si ma invart printre caramizi, tencuieli, table,

deci, sa nu spuneti ca nu v-am zis
vedeti ca duminca pe 07.11 e ziua mea.
anu' asta nu dau petrecere, dar, cand oi da eu o petrecere (pt mine, pt plozi, nu conteaza) sa imi luati cadou o bormasina.

povestea cu intarcatul e lunga, si trebuie scrisa frumos, right?
mi-a fost groaza de mom asta, pt ca am alaptat non stop, unde si cand a vrut maria-sa; dar, sa stiti ca nu am suferit nici eu, si nici el
cred ca a fost efectiv momentul potrivit pt amandoi.
si s-a inatmplat cu o zi inainte sa implineasca 2 ani
nu mi-am propus niciodata un target anume, am lasat lucrurile in voia lor.
acuma, nah, parca monicus mai alapta, deci ar fi singura interesata de detalii tehnice

hmmmm, si ce lungi sunt noptile acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, David! Sa cresti mare, cuminte, sanatos si voios!

Si eu am mai luat azi un sac de piese (vreo 180) de la burak la 40 ron din selgros. Le-am pus bine pentru Mos Nicolae. Am in vedere pe Duni piticul povestitor pentru Craciun. Pentru ziua ei voiam bucataria din reclama de la Selgros de pe prima pagina, dar la noi n-o mai aveau asa ca trebuie sa ma reorientez. Papusi cu functii nu-i iau anul asta, ea pune iepurasul de mult la olita, pe ea numai cand are chef.

Ralucutza, condoleante!
Criss, eu lipsesc diferit de acasa in functie de zi, cu drum cu tot intre 6 si 10 ore. Thea ramane cu o bona, pot spune ca am facut o alegere buna, se joaca/invata cu ea, deja stie franturi de poezioare/povestioare. Am ales varianta asta deoarece gradinita mi-ar fi lasat multe zile neacoperite (vacante, boli) si nu-mi permiteam ca dupa 2 ani de vacanta sa cer multiple concedii medicale.

Mergi la inceput