*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 25
Olivia26 spune:
Oceanborn, Criss, Anca, Monicus, Aleinad, Otilia, sper ca n-am uitat pe nimeni, multumim mult pt urari 

Loredana
Anna Sophie
Luca Ionut
de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
criss703 spune:
Cine mai doreste ? cine mai pofteste
un vot la pozici ?!c70-1 si c70-2 http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=7
BraveGirl spune:
tuturor cozonaceilor care se serbeaza zilele astea!!!!
Eu aveam de gand sa-i dau A. de ziua ei gradina zoologica dela Lego, dar ea e inebunita dupa masinute, si azi a vazut desenul Cars, asa ca ii dau asta de ziua ei: http://www.clevertoys.ro/produs/1525/lego-duplo-excursia-lui-mack.html
Tati i-a mai luat asta: http://www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=48682 si asta: http://www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=47969 , pt ca ii plac avioanele.
Mai trebuie sa gasesc si o locatie unde sa-i fac ziua. Nu vreau acasa din motive de bebe mic, dar unde gasesc eu o locatie pt putini copii???
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
monicus spune:
Atunci cand esti pregatita sa stii ca sunt interesata de povestea cu intarcatul (detalii tehince). Nu stiu cum ai reusit sa treci peste moment... dar../ astept sa povestesti.....
Intr-adevar inca mai alaptez. Asa cum ai spus tu, ca nu ti-ai propus un target anume.. si eu sunt de acelasi principiu. Doresc sa decida ea cand nu mai doreste. Si am alaptat pe unde a dorit... si cand a dorit. ... asa ca nu am avut inima sa ii spun eu nu... O las pe ea.. sa decida momentul potivit...
Asa ca o mai las.. pana voi incepe serviciul.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Printesa01 povestea cu intarcatul e lunga, si trebuie scrisa frumos, right? mi-a fost groaza de mom asta, pt ca am alaptat non stop, unde si cand a vrut maria-sa; dar, sa stiti ca nu am suferit nici eu, si nici el cred ca a fost efectiv momentul potrivit pt amandoi. si s-a inatmplat cu o zi inainte sa implineasca 2 ani ![]() nu mi-am propus niciodata un target anume, am lasat lucrurile in voia lor. acuma, nah, parca monicus mai alapta, deci ar fi singura interesata de detalii tehnice |
criss am vrut sa votez printesa.. si nu m-a lasat,... mi-a scris ca nu poti vota de mai multe ori...
Loredana
Anna Sophie
Luca Ionut
La multi ani dragi cozonacei. Sa fiti sanatosi si sa le umpleti inimile cu bucurie pe parinti.
Amalia spune:
Buna mamicutelor!
Uf, am sarit o multime de sarbatoriti ultimele 2 zile
. Cu intarziere si pupicii de rigoare, multa sanatate si tot binele din lume, le urez cu mult drag LA MULTI ANI! pentru Sonia
de Diamisha, David
de Olivia si tot ceilalti cozinacei!
LA MULTI ANI
si muuulta sanatate pentru sarbatoritii zilei de astazi
: Luca, Anna si Loredana 
. Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati mereu parintii!
poze august 2010
Amalia spune:
Anca multumim mult pentru urari!
Cherie, doamne, ce program imposibil aveti si voi!
Multa sanatate si putere!
Printesa
am vrut sa scriu din seara cand am citit mesajul pe forum si n-am apucat. A sintetizat Bertha foarte bine...are dreptate, durerea nu trece, dar te obisnuiesti sa traiesti cu ea. Te pup dulce si ma gandesc la tine!
Ralucutzza condoleante!
Sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa treci peste! Oricand ai nevoie de un sprijin, raspund oricarei solicitari cu drag!
Dandusa sa-ti traiasca minunile crete!
Am vazut pozele si sunt minunate! Sunteti o familie tanara, frumoasa si echilibrata
.
Bravegirl un mare pupic
pentru puiul mic, sa-i treaca colicii aia nesuferiti! E bine ca ai macar ajutorul mamei.
Ginye nici Luca nu e prieten cu olita. Ba, nici cu reductorul, cu toate ca la gradi asa fac copiii....si ce-l intereseaza pe el ce fac altii
. Lasa ca scolar cu pampers n-am vazut
.
Malinas woow, da' stiu ca si-a dat drumul David la vorbit!
Spune multe dintr-o data! 
Eli multa sanatate iubita!
Ma bucur mult ca au decurs toate asa bine!
poze august 2010
fluturasha23 spune:

Lorena, Bianca, Brianna, Denis
Sa fiti sanatosi si norocosi!

Printesa, Miky_ea, Mamiseli
Multa sanatate si sa va bucurati de minunile voastre!
Peste o saptamana o sa stabilesc si eu ziua cezarienei. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. ![]()
Amalia spune:
LA MULTI ANI
si muuuulta sanatate pentru dragii nostrii cozonacei: Alexia
, Brianna si Denis!
Sa cresteti mari si sa va bucurati mereu parintii! Mult noroc si sanatate!
Miky, Mamiseli, Printesa
muuuulta sanatate mamicute dragi!

LA MULTI ANI fericiti alaturi de cozonaceii vostrii, multe impliniri si numai bine!
Petrecere frumnoasa astazi!![]()

poze august 2010
criss703 spune:
La multi ani mamici Miky_ea,Printesa,Mamiseli !

Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copilasii vostri 
Petrecere frumoasa !
La multi ani cozonacei dragi :Alexia ,Brianna si Denis 
Monicus
, da numai o singura data se poate vota .Waw nu stiam ca inca alaptezi ,bravo tie
si sa ajungeti usor de comun acord la final .