*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

La multi ani , David!! Sa cresti mare , sanatos si frumos!

Eli, ma bucur ca toate au iesit bine pana la urma, mai ai putin, la sfarsitul lunii scoatem agitatele .Anca

Ralucutza, condoleante.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata

Imi cer scuze ca dau buzna in casuta voastra. Vroiam sa va spun ca participam la concursul Clipe de vara si, daca va plac fotografiile noastre, va asteptam sa ne votati.

Multumim,
Ioana si Carol

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani David !Sa cresti mare si sanatos langa familia ta frumoasa ...si sa ai grija de fratiorul mai mic !

La multi ani Alexandru si Particia !

Pentru cine mai vrea sa ne dea cate un vot (si nu a votat inca) mai pun linkul cu poze : c70-1 si c70-2 http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=7

Mergi la inceput

Ralukutza ..condoliante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ralukutzza, condoleante!

Eli, da Doamne sa fie bine si sa nasti la Mures!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Am intrat pe fuga...pup toti cozonaceii, fratiorii noi veniti si toate mamicile.
Steliana am intrat special sa te imbratisez cu drag si sa iti spun ca inteleg durerea ce iti sfasie sufletul...dupa 2 ani de lupta cu cancerul si tatal meu s-a stins din viata luni pe 1 noiembrie...daca ai nevoie oricand de un sprijin stii unde ma gasesti.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

am vazut ca ai disparut de pe aici si m-am gandit ....

offfff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

va zic de acum, pt ca deseara plec la drum
Mamiseli, Miky la multi ani, surorilor!!poate la un mom dat in viata asta, reusim sa ne vedem

Lorena, Brianna, Alexia!! LA multi ani, sa traiti! Sanatate si mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi Ani
David,golan de 2 ani!

Io intrai sa ma rad de Eli, ca cica s-au simtit prost ca noi ne-am ingramadit. Eli, scumpo, noi asa ne `ingramadim` tot timpul, preferam somn in 3 linistiti, decat naveta noaptea. V-asteptam cu drag inapoi, sa apucam si noi, vb ta, sa mai barfim, si sa ne mai ingramadim.

Ginye, stai linistita, si la noi e de decor si de bagat picioarele in ea, la propriu.

Printeso, unde pleci? Si ne lasi si fara poveste?

Ralukutza, of, condoleante!

Criss, votat!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

La multi ani , dragi cozonacei
[blue]David! Sa aveti parte de tot ce va doriti in viata, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.
Alexandru Andrei de ihotu72
Patricia Maria de LetyPaty

criss703 Votat printesa.. tare frumaose pozele. Mai da-ne poze sa o vedem pe piticot.

[redPrintesa01 si Ralukutzza[/red] suntem alaturi de voi dragele noastre mamici.

Mergi la inceput

Fetelor multumim frumos de vot Anca_27,Monicus ,Otilia ,Ramo ,Miki

Monicus o sa pun poze in curand de la aniversarea de 2 ani

Anca

Eli tinem pumnii sa vina printesa (imi place tare mult numele ) la TG.Mures pe 1 decembrie

Legat de jucarii ...colindam azi agale magazinele de jucarii in vederea cadoului de ziua ei si cautam in principiu Lego ...gasesc (bineinteles alte firme nu Lego) de la 9 lei la 49 lei diverse forme , culori ,la sac ,la galeata ,de diferite calitati etc ..si intrand in alt magazin vad tot la sac ceva mai faine si ma uit dupa pret ......zic mai bine intreb vanzatoarea cat costa asta o fi codul !!...senina zice: punga mai mica 690 lei cea mare 790 lei !!!!! caaaaaat ??? ....adica un salar pe o punga de Lego (de fapt nici astea nu erau de la Lego dar erau made in Germany)...Dumnezeule !! deci setul vazut de Malinas cu 290 lei (sau asa ceva ) era chiar ieftin ....Aaaaa mi-a zis vanzatoarea in timp ca ma uitam cu ochii iesiti din orbite la ea ...stiti sunt mai de calitate !!!!! Deci Otilia ,Arla ce ziceati voi de 50 , 60 de euro seturi faine si de calitate ...luati din Deva cu 190 euro si sigur nu erau marca Lego !
In fine trecand peste capitolul SF m-am oprit la : o punga/galeata de Lego fals , un set de forme de construit de lemn tare dragute cu 25 -26 lei romanesti cred si tin mortis sa-i iau si o locomotiva / trenulet Thomas ca tare ii plac .Inca nu le-am cumparat astep sa merg cu tati ..azi a fost doar faza de research

Mergi la inceput