*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 21
aleinad.g spune:
Ca vorbeati de jucarii. Thea are tot lego de la burak, a inceput sa le asambleze singurica, face castele, trenulete, masini. Acum nu va imaginati ca au forma corecta, totul tine de imaginatia ei.
II mai plac puzzle-urile, carticelele, mazgaleste tot ce prinde si are manie pe un iepuras de plus pe care-l cara peste tot si care s-a jegozat in asa hal incat nici masina de spalat nu-l mai scoate la liman.
Si, daca tot vorbeam de manii, asculta la nesfarsit melodiile lui gummy bear pe care l-a botezat mitzi.
Eli, ma bucur ca ati ales, pana la urma, solutia care va multumeste cel mai mult. Ziceai tu ca vrei sa nasti pe 1 decembrie, ne vom serba fetele impreuna.
Criss, multumim, nu e chiar asa greu cum ma asteptam, dar nici usor.
Votat plimbareata.
malinas spune:
Steliana,
.E bine ca poti sa spui si sa te exteriorizezi, fiindca asa te mai eliberezi de tensiune.Bine, asa cum stii tu ca trebuie sa fie, nu o sa mai fie, mereu o sa fie un gol, dar nu o sa mai doara, durerea o sa treaca, ai sa vezi.Nu osa treaca peste noapte, usor, in timp.Cat despre cadouri, ce sa zic, TU esti acasa, eu nu mai sunt si simt nevoia sa compensez cumva.Aseara am ajuns acasa si copilul meu m-a ignorat timp de o ora, s-a jucat doar cu mamaie iar pe mine nu a vrut sa ma bage in seama, m-a pedepsit ca am fost plecata toata ziua.Am fost geloasa, am turbat si m-am simtit ca un caine, dar ce sa fac?Daca as avea bani mi-as deschide o gradinita si as sta sa-mi cresc copilul, dar, din pacate nu am, asa ca ma duc la munca.Asa ca cel mai important cadou pe care poti sa i-l dai copilului este timpul petrecut cu el.Asta nu se mai intoarce.TE pup.
giney, care e reteta de tort? stai linistita, nici David nu e prieten cu olita si nici nu vreau sa-l mai stresez.Asta este, pana la scoala ma gandesc ca o sa renuntam si noi la pampers.Oricum cum sunt mai mult plecata ar fi cam dificil sa ma ocup acum de asta.Sper sa vina de la sine.
criss703 spune:
Buna dimineata !waww multumim frumos de voturi fetelor Gynie,Ocean ,Aleinad, Bertha,Loryd,Darling 
ce rapide ati fost !Sunt muulte poze frumoase in concurs dar e bine de stiut ca avem si noi voturi de la voi
.Sa nu va suparati ca m,ai pun din cand in cand likul desi doar o singura data se poate vota aceeasi poza ![]()
Dandusa ce carliontati frumosi ai tu
si torturile waw ...eu am incercat aseara (a n-oara ) sa fac clatite si nu mi-au iesit ![]()
Aleinad tu ai program de 8 ore? de la 8 la 16 ? dimineata ramane Thea cu cineva sau o duci tu undeva? ..uff tre sa ma organizez si eu
Otiliav spune:
Bertha, sa fii mereu sanatoasa si fericita!
Sonia!
Larisa!
Bianca!
Andrei!
Mircea!
Corina asta-i si stresul meu cel mai mare. Sa nu uit ceva important. Pana acum am uitat sa platesc chiria in prima luna dupa nastere si o factura cu penalizare. Atat
. Si ultimul cosmar ca am uitat sa iau copilul de la scoala 
Dandusa mersi de link. Deja am ochit un Panda pentru Elisa si un Ponei pentru Ana. Cred ca si noi le serbam impreuna ca deh nu-i mare diferenta. Fug sa vad pozele.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
malinas spune:
Am facut programare la homeopat, pt 23 nov. Anca, ti pup.
Vreau sa-mi laud odrasla, ca sunt tare mandra de progresele lui.In fiecare seara ma uimeste de cate stie sa zica si sa faca.Aseara ne uitam intr-o carticica de colorat si imi zice: "Uite cecu (adica, cercu), cecu mic, cecu male"."Uite patlat mic, acolo patlat mare (patlat=patrat).Uite steaua". Nu il spune pe R.Uneori il inlocuieste cu L, alteori il sare.Recunoaste toate animalele:zebra - zebla, giafa - girafa, tigu - tigru, potamu - hipopotamu, pagalu - papagalu.Deci ce sa va zic, este dulce foc.Culoarea lui preferata este portocaliu, ce deh, asa e sufrageria noastra, totul este portocaliu, si sa-l vedeti cum spune: "uite acolo pocaliu, si acolo pocaliu!"Mor de dragul lui.Ieri dimineata l-am intrebat ce a visat si mi-a zis"Lupu, a pecat, nani".Astea sunt reminescente de la teatru de papusi, unde s-a cam speriat de lupul cel mare si uart, asa ca daca il intrebi daca vrea sa mearga la "teapu de papusi" nici nu spune nu, doar da usor din cap.HAi ca cioara din mine a iesit azi la piata sa strige ce odrasla nemaipomenita are, dar pentru un copil care acum 3 luni abia zicea mami, iar pe tati il striga tot mai, mi se pare ca vorbeste mult si bine.Aaaaaa si stie sa si numere pana la 9, dar uneori il sare pe patru, cred ca ii e greu sa-l zica, dar face o pauza semnificativa.Gata...ma duc la treburi.
Ramo2007 spune:
Criss, uitasem de concurs, merci de vot!
Fetele. votati-ne si pe noi va rog, suntem la pag 24 in concurs...merg s-o votez pe Criss!
ginye55 spune:
Ramo cate un vot pt fiecare poza si de la noi! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
eliza_cri spune:
buna fetele
sa va povestesc experienta tg-mures
stau eu ma gandesc, ce sa fac, cum sa fac sa il conving pe ionu pt tg-mures...il intreb daca e liber miercuri, zice dai pai zice el da, eu pai e fte bine ca maine mergem la tg-mures, de fapt mai bine mergem de azi si dormim acolo iar miercuri ne vedem cu docul de acolo..el saracu daca m-a vazut asa nu a zis nimik.[intre timp am vb cu anca si i-am zis ca venim ], tot atunci am sunat la centrul medicat si m-am progamat la domnul doctor andrei sorin care ulterior am aflat ca este seful de acolo].vine acasa se foieste ce si cum...ce sa mai l-am zorit fugi, baga benzina ca trebuie sa mergem si la tzara sa il lasam pe dimitrie ca pana ajungem...in fine facut bagaj plecat...
am condus eu, l-am lasat pe dimi care este racit cu socrii, deabea am reusit sa fugim pe ascuns sa nu planga in fine...mumica un drum asa de lung si un trafic
numai tiruri si tirulete se circula in coloana in fine dupa rm-valcea am oprit si am facut rocada cu tata ion ca deja se facuse noapte si tata nu a vrut sa se streseze fetitele
....in fine am trecut prin sibiu, medias apoi am ajuns in tg-mures ...mai nene deci eu nu am vazut zona asa civilizataoamenii fiecare pe la casele lor, becuriel stinse de pe la 10, lipsa baruri sau golani..pai nene la noi sa vezi baruri unu lnga altul, cocalari asa am inteles ca e la moda sa li se zica unul si unul...sau sa vezi tu pe vreunul sa sune disperat cu masina , sau sa depaseasca pe linie continua, sau sa se injure cala noi in trafic, sa vedeti ce frumos stingeau faza lunga sa nu te orbeasca pai la noi daca nu iti baga farurile alea in ochii denumai vezi nimik si mai dau si niste flashuri de te orbesc..in fina sau la toalete peste tot pe unde am fost am gasit h igienica si curatenie fte ok pai la noi de la gj pana la buc sa inebunesc de am gasit h igienica pe unde am oprit deh nu se compara aceste zone fte civilizati si oamenii si ne raspundeau si ne aratau ce si cum
apoi am sunta la anca care a fost tare draguta si ne-a ghidat cum sa ajungem pana la ea..sta la etajul 9 si prima reactie a sotului a fost 'aoleu sper sa nu fie cutremur '
frate ce e si cu ionu asta stresat...
saraca anca ne-a pus masa si ne-a dat o camera unde sa dormim ei inghesuindu-se in cealalta [ne-am simtit prost pt asta ]
in drum spre camera am vazut-o pe sara care dormea asa frumos si asa mi-a venit un dor de imi venea sa zbor pana la el...in fine am mers la somn pai cine credeti ca a adomit vreo 1-2 ne-am foit si am vb ce o fcae Dimitrie, cum s-or descurca..am adormit pe la 4 m-am trezit..iar am adormit greu..dimineata ne-a trezit fte frumos sara am auzit-o cum canta ...lala, lala
si o voce asa frumoasa ca m-am trezit cu zambetul pe buze...iar ne-am gandit la dimitrie apoi am si cunoscut-o are niste carlionti si niste ochii albastrii de tata ion a si petit-o pt dimitrie 

ne-am mai jucat cu sara, cu gandul la dimitrie nu prea am apucat sa barfesc si eu cu anca, ba sa papam, ba sa ma dusuiesc, ba sa plecam [anca ne-a dat si papa pt drum
pe care l-am halit mai tarziu pe drum]
bon am ajuns la centru medical dupa harta lui anca pe care am urmat-o intocmai...ajunsi acolo am parcat..la recptie ma numesc cutare, am prog la cutare..bine asteptati ca vine domnul doctor...o curatenie luna de sincera cred ca poti sa mananci de pe jos ca nu e un pericol fte mare..vine docul ne primeste ii spunem poveste in mare ce si cum, bun stiti vom face tot ceza aranjam daca ma ia durerile inainte de 29 nasc la craiova daca nu ne vedem pe 29 nov la analize si pe 1 dec e marea intalnire cu printesa...suntem inca socati de parca nush cand vruiam sa vine deh neuronul...ma rog docul ca prez gen e ok insa nu si-a peridul din aerul gen nas pe sus din spitalele de stat si e nitel si putin trufas, dar per general inchidem ochii si zicem in gand de s-ar putea conditile din tg-mures si docii de la criaova..acum si frumoasa si laptoasa si devreme acasa mai greu de la murghita...am platit 2 mil pt cntrol ne-a facut echo..a zis ca e cam slabuta apoi eu stia slaba si lunga, dar per total speram sa fim bine....
am vb cu anca la tel i-am zis in mare ce si cum si am plecat
pai daca la dus am nimerit drumul vreo 320 de km pai la intoarcere am bulit-o rau de tot si am facut vreo 436 de km intrucat am ajuns prin niste comune , ne-am abatut rau si prin sibiu asa ne-am debusolat rau de tot intrucat am trecut prin tr-un loc de 2 ori la dif de 10 min....iar trafic, am vazut si un accident brrr... in sibiu am oprid cred la o benzinarie de am papat pachetul de la anca asa de buna fost si langa benzinarie era un drum pietruit ca de tzara si langa un rausor am vazut 3 baietei si 2 fetite fetitele cred ca aveau maxim 2-2 ani jumate intrucat deseori se dechilibrau si cadeau jos cu mainile prin tarana,si apaca si singuri si nesupravegheati de etnie roma, dara sa o mila mi s-a facut de nu va imaginati si sa vedeti cum se chinuia una dintre ele sa isi dea pantaloni jos sa faca pip dupa ce se uitase indelung la casa parinteasca si nimeni nu venea sa o ajute, crunt cu cateva hainute pe ei si nici curate, dar nici fte murdare...ei feteleor in clipa aia ams imtit ca ramn fara aer justitiarul din mine a zis ca nu e corect pt ei, dar apoi gandind la rece mi-am dats eama ca sunt unii cu mult mai nefericiti decat ei de bine de rau erau acolo toti 5, pe cand altii sunt singuri prin lumea alba...
de la valcea am mers eu pana acasa, dar intai a trebuit sa ma bag pe la tara sa il luam pe dimitrie am ajuns aseara bine si sanatosi...saracu dimitrie asa s-a bucurat cand ne-a vazut mammmmmmaaaaa, tata mai si dai si ne pupa si ne imbratisa ..ne-au zis ca nici de pata nu avrut mai nimik si i-am dat sa papape 2 cotoiase si varzica si apoi laptic si a adormit ped rum in masina asa de profund incat l-am dus de la masina in casa pe brate l-am dezbrtacat de hainele, groase si le-am pus in patut si nu a zis pas..sarcul asa de groaznic ma simt cand ma gandesc ce trauma a suferit el fara noi 
..cica il mangaiat si il tineau pe brate si el zicea mama , mama printre suspinuri din tot sufletul si arata cu degetul spre usa,nu stiu cum o sa fie la nastere , dar ma apuca deptresia numai cand ma gandesc la el mititelul sa va zic ca de lavalcea imi venea sa merg cu 1000 la ora sa ajung mai repde la el de se putea sa ma teleportez ,dar am mers cuminte sa ajungem cu bine mai bine mai tarziu decat niciodata
in cl data viitoare vom merge cu trenule prea lung , mai nene si niste curbe si curbite, si tiruri si zone in care e scris atentie frecvent polei, sau avertizari gen atentie punct negru aici au decedat x perosoane...de ti se face parut de gaina pe maini nu alta..tata ion cica nu e dispus sa ramanem pe acolo..deci sa traiasca cfr-ul ca el numai merge cu bibiul
..sa vedem ce o mai fi
apoi cum o vrea Dumnezeu ca le stie mai bine
pe drum am oprit de multe ori din motiv de vezica si papa, am oprit si ep la manastirea cozia fte fain
cam asta in mare
va pupam va imbratisam si ne e dor de voi ancule si de ochii sarei 
34+
Antonia Stefania
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
Ralukutzza spune:
Am intrat pe fuga...pup toti cozonaceii, fratiorii noi veniti si toate mamicile.
Steliana am intrat special sa te imbratisez cu drag si sa iti spun ca inteleg durerea ce iti sfasie sufletul...dupa 2 ani de lupta cu cancerul si tatal meu s-a stins din viata luni pe 1 noiembrie

...daca ai nevoie oricand de un sprijin stii unde ma gasesti.
ginye55 spune:
Ralukkutza condoleante! 
Eli vorbeste cu bebita sa stea in burtica pana pe 1 dec...sa nu te prinda nasterea prin Craiova. Ma bucur ca ai reusit sa-l convingi pe Ionu.

Anca 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)