*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 18
Olivia26 spune:

La multi ani, Bertha!!!!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
bertha spune:
Dragele mele, va multumesc din suflet pt urari!
Numai bine va dorim tuturor!
Am implinit 32 de anisori
...pe la 16-17 ani mi se pareau babete cucoanele de 32 de ani.
Da' acu' ma simt f tanara, in ciuda unei dureri de spate care ma sacaie de ieri.
A venit mama si incearca sa-si ia jobul in primire, numai ca nu prea putem dezlipi timbrul de scrisoare,
respectiv pe matza de mama ei.
Cand nu sunt eu, se inteleg f bine, cand apar in peisaj, mama e persona non-grata.
Azi intentionam sa pun niste poze, dar ramane pe alta data.
Pupici tuturor!
Printesa01 spune:
micky, daca te incalzeste cu ceva, eu sunt in depresie ca nu incep serviciul
m-ati pus pe ganduri: sa nu iau eu cadou la copil, hal de mama ce ma aflu!!!
ma, dar i-am facut tort cu manutele mele, dupa reteta de la gynie, se pune?
acum stau si imi scotocesc amintirile:poate i-am luat totusi ceva saptamana aia

Ramo-sa nu zici ca nu ti-am spus-. Eu am testat to(n)ti doftorii din medlife, si nu pot sa spun ca m-a impresionat vreunul in mod deosebit.
Tratamentul este acelasi, la toti, pt ca au un anumit protocol de urmat.
Voi stiti ca eu am fost extrem de dezamagita de sit generala din spitalul lor, dupa ce au stat 3 zile cu analizele copiilor in brate si am plecat de acolo fara diagnostic. Cu acele analize m-am intors la pediatra mea, care a vazut imediat unde era problema.
AAAA, e ok sa merg acolo de Craciun, de Paste & co, atunci cand am pediatrul in concediu, si la Gr. alexandrescu sunt de garda doar studenti. Merg acolo, apoi sun pedi, ii recit reteta, si vedem ce dam la copii.
In alta ordine de idei, cred ca o sa innebunesc. degeaba ma dau eu rotunda pe aici, dar tot greu imi este. Eu nu stiu ce sa mai fac cu atata durere. Stiu ca viata trebuie sa mearga mai departe, dar
a ramas un gol imens in sufletul meu. Si stiu ca de acum inainte, toata viata imi va lipsi ceva. Uneori imi fac de lucru numai ca sa nu imi mai zboare gandul; dar, cel mai frecvent parca nu mai vad sensul multor lucruri, si ma trezesc cu lacrimile sir.
As scrie romane despre durere in momentul acesta. Mi-e dor...
Na, trebuia sa ma descarc
Ramo2007 spune:
Steliana
imi imaginez cat iti este de greu, trebuie sa fii tare pt. copii si sa te gandesti ca de acolo de sus vegheaza ca totul sa fie bine pt. voi!
bertha spune:
Steliana, am un gand bun si o imbratisare pt tine.
Lasa lacrimile sa curga, usureaza sufletul si te ajuta sa mergi mai departe, pt tine si pt familia ta. Gandul la copilasii care au nevoie de tine o sa te intareasca. Durerea nu trece, dar te obisnuiesti cu ea...in curand se vor implini 15 ani de cand a plecat tatal meu si mie tot mi se umplu sufletul si ochii de lacrimi cand ma gandesc la el. Inca ii simt lipsa, am nevoie de el si voi avea toata viata. Dar ei vor fi mereu in sufletul nostru si in faptele noastre, pt ca noi suntem o parte din ei.
N-as vrea sa te intristeze randurile mele, poate sunt si eu melancolica, azi e ziua mea si m-am gandit mult la el. Inca o data, iti trimit un gand bun si-ti doresc multa putere.
manumanu spune:
BERTHA, la multi ani, sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de comorile tale!
STELIANA, 
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
monicabo spune:
Bertha, la multi ani cu sanatate si bucurii

Steliana
numai Dumnezeu iti poate da putere sa treci peste aceasta incercare
. Noi doar atat putem face, sa te sustinem si sa mai vorbim!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
babyzapi spune:
La multi ani Bertha, iubita mea scumpica si frumoasa, mamica de frumuseti rare! Sa fii fericita si iubita de toti cei dragi tie!