*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 17
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra ofertele de la aldi sunt temporare, daca ai pe cineva care sa iti ia fix in ziua in care apare oferta e ok, altfel ai sanse sa nu mai gasesti. si nu cred ca se pot comanda prin posta. la noi la aldi cand e ceva interesant la oferta sta lumea la coada la ora 9 dimineata pana sa se deschida magazinul |
Stiu, stiu, dar am o prietena draga, care cunoaste pe cineva, care cunoaste pe altcineva...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
Printesa01 spune:
Domne, io-s singura muma (padurii) care nu a luat cadou la plod de ziua lui?
ca nu l-am sarbatorit, se scuza.... Va dati seama ca nu am in nici un caz dispozitia necesara unei petreceri in casa.
deci:
haine are
jucarii.... cu carul (de cand a inceput gradinita ne-am umplut de puzzle-uri, lego-uri, carti, creioane& co)
aaa, eu am luat "lego" de la burak, din ioropa
cu 30 ron un sac(doar ma stiti zgarcita)
neah, deci nu mai iau nimic.
mai intereseaza pe cineva povestea cu intarcatul?
nu? ma gandeam io.
manumanu spune:
ANCA, da, si eu stiam ca la Aldi trebuie sa ai pe cineva care sa fie "pe faza" la ofertele lor.
ALRA, MALINAS, sunt scumpe-rau caldarile astea, uite-aici pe shop-ul "original": http://shop.lego.com/product/Default.aspx?p=5508&LangId=2057 e tot 50 de euro, plus transport... MALINAS, daca ai timp da o raita si prin magazine, daca tot le ai acolo, poate sunt ceva reduceri.
Bravo, ELI, asa da! Ne rugam sa fie bine pana la capat
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
anca_27 spune:
Printeso, treci cu povestea!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
alra spune:
nici eu nu am luat cadou inca la nicoala. si nici nu stiu ce sa iau. au de toate, pe bune. juma de garaj sunt numai jucariile lor. si sunt toate noi.
oceanborn spune:
La multi ani, Bertha! sanatate si multa fericire!!!

Sanatate piticilor bolnaviori!!
Eli, felicitari pt vestile bune!
Printesa, ne intereseaza, cum nu? hai la povestit.
Alra, sanatate la toate 3!
Miky-ea spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor(cu scuzele de rigoare pt intarziere),multa sanatate,fericire si numai bucurii!!!

Nu am mai reusit sa mai intru pe DC,am o stare cam 
deoarece luni incep serviciul.Nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 ani...Cei mai frumosi ani...nu a fost usor dar mai presus de toate a fost minunat!
Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!
Pup toata gasca...sper sa intru mai des..
Ramo2007 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR COZONACEI SI MAMICI!
Noi suntem la parintii mei si m-am conectat la o retea wireless.
Sara e bine, am fost lui la Medlife, la dr Georgescu...super femeie, a vb f frumos cu ea,s-au jucat si apoi a consultat-o, cantarit-o, are 11, 400 si SOC..dr ei i-a dat dozele la medicamente prea mici...antibioticul 2,5 ml in loc de 5 ml si siropul de tuse 2 ml in loc de 3,5 ml...deci clar ne mutam la Medlife.Tusea era reziduala, a mai luat antibiotic pana azi dimineata si de azi ii dau Enterolactis pt stomacel si iau si eu...cred ca am facut candida de la antibiotic...trebuie sa-mi iau niste ovule...
Azi am fost cu mama la cumparaturi, mi-a luat blugi si o rochita pt turta...e scurtaaa...am vazut ceva asemanator si pt Sara dar nu aveam chef s-o schimb... mergem zilele urmatoare.
Babyzapi, o sa-ti scriu pe PM...nu prea sunt lamurita cu dr de fam de la Medlife...am inteles ca nu-l vad la fata, ce am de luat iau de la recptie...
monicabo spune:
Anca, ma bucur ca auzim vesti despre Eli!
Ramo, si noi am ajuns o data la dna Georgescu de la Medlife, si mi s-a parut ok, mi-a placut de ea... Noi la Medlife de obicei mergem pt urgente, cand nu e dr noastra de familie... Altminteri mergem la medicul de fam. Ce ma seaca la Medlife e pretul...o consultatie = 100 ron..., cum eu am 2 copii care isi mai transmit racelile una alteia, m-ar rupe de 200 ron + medicamentele..
Malinas, fa o vizita la Noriel.. eu zic ca merita..o cutie din aia mare de lego e cam 100 si ceva de ron...
Noi avem o cutie mare, si mai vrem sa le luam inca una de Craciun, caci le place mult sa contruiasca si piesele sunt f bine lucrate se imbina usor. Vad ca in poza ta este un Lego de 4+, mai exista si de la 2 la 5 ani, care au piese mai mari decat alea de 4+. Noi le-am luat cu piese mai mari, am zis ca e mai sigur, mai ales ca Ana Maria avea atunci pana intr-un an si jumatate.
Printesa, inteleg situatia... cu cadoul, sa stii ca si ale mele au cam de toate, si greu de ales...
alra
bine ai mai trecut pe aici... Lasa ca si eu scriu rar
, din lipsa de timp...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Ramo2007 spune:
Da, e pretul cam mare, dar ma gandesc ca acum e mai mare si nu mai mergem in fiecare luna pt.vaccin si sper la cat mai putine raceli...daca e si dr de fam acolo consultatia e 80 ron.Macar stiu ca o consulta bine, o intoarce pe toate partile si-mi da tratamentul ca lumea...nu ca tampa aia de acum.Imi vine sa ma duc peste ea sa-i fac scandal, are noroc ca sunt la ai mei..cabinetul e vis a vis de casa noastra.N-am intrebat daca avem reducere si in caz de internare...ma lamureste Babyzapi.