*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 16
BraveGirl spune:

tuturor cozonaceilor!!!
Je e varza...nu mai scriu si aici, ca prea mult m-am plans. In seara asta am avut o experienta groaznica, pe scurt: Patrick a inghitit apa la baita, a traa si pe nas, si s-a inecat urat
...eu am zis ca lesin...
Nu am timp de nimic, citesc pe diagonala, si nici as anu reusesc sa citesc tot. Dar am vazut ca vb de LEGO. Arianna are f multe d ela lego duplo. Ne jucam f mult cu ele. Am seturi ascunse, pe care i le dau cu duferite ocazii. Pana acum are o galeata de cuburi mare, ferma de animale, postasul cu avion, pompierul, mosulica d ela ferma cu gaina...urmeaza sa-i dau gradina zoologica setul mare, garajul din Cars, si inca o galeata cu mai multe piese. Intentionez sa-i iau si casuta duplo, si supermarketul. Ea ma pune sa-i ansamblez ferma, si pune animalutele pe acolo, reuseste sa puna cuburi p eplaca, sa faca diferite constructii minore.
De culorile Crayola...sunt carti de colorat speciale cu 2-6 carioci, care nu coloreaza decat pe respectivele carticele. In rest, doar uda suprafata pe care mazgaleste copilul. Se gasesc la Noriel. O carticica mica, cu 2 carioci e 21 lei, cartile mari, cu 6, in jur de 50.
Vedeti ca l aNoriel au cateodata promotii neanuntate/neafisate in vitrina, si dureaza f putin. De genul 2-3 zile, pret redus cu 70%, apoi au reduceri mai mici, de 30-40%, o perioada mai lunga. Eu cd au promotii, iau jucarii pt mai multe luni/cadouri.
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
cherieactiv spune:
na fetelor...intru pe fuga sa va zic ca suntem ok...la final..dupa vineri noaptea ,sambata totul ok, sub control..sambata seara incepe sa vomite..fuga la spital..again..sit sub control..trece si asta..ale plin de medicamente de la cortizoane pana la off nu mai vreau sa ma gandesc..a slabit 800 grame, e piele si os...io 4 kile ...mers la medic privat pt o alta parere...copilul e perfect!!!aaa..pai din moment ce ia niste bombe mixuri de tot felulri normal...sa vedem cum va fi cand va trece efectul...nu-i vb de astm..nici de bronsita cronica...insa tre tinut sub control sa vedem daca va mai raci urat si cu ce frecventa..etc...deci tot nu-s linistita...nu-i nevoie de analize,nimica cica...asta micu e jucaus, agitata si nervos de la tratament pt moment..
io nu reusesc sa dorm un minut...sunt cu capul deasupra lui ,paranoica,ochii umflati, nervi cu sotul si familionul...sustinere 0!m-au dezamagit f tare...au pus munca pe primul loc...soacra-mea ma suna sa ma intrebe ce-am facut de mancare pt sot, nu sa ma intrebe daca am nevoie de ceva...sau sa vina si sa stea cu noi acasa putin pt ca suntem singuri, nu putem iesi...ma rog...oi fi eu nebuna ...
mama mea in arad, veste soc...internata de urgenta...iar plans,iar telefoane iar neliniste...si ti se cere sa faci de mancare frate pranz si cina ca na...e prioritatea mea acum ,cata amaraciune...si ti se cere sa fii responsabila,sotul n-a apucat sa stea acas cu noi mai mult de o ora pe zi...il cheama munca...putea inchide macar o zi sa ne revenim un pic dupa cele intamplate...acum e in pat cu 39 de febra si maine dimi la 5 merge la lucru...si daca are 40...soacra la fel...incep sa cred ca io-s dusa ,nu pot zice nimic..poate asa e normal..
eli....ma gandesc la tine
monicabo spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!
Va multumesc mult pentru opinii...
Criss, asa e prin toate institutiile bugetare lucrurile merg rau si lumea e nemultumita!
Anca, ma bucur ca ai reusit sa oa ajuti pe Eli...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
cherieactiv spune:
asa buimaica sunt ca am si uitat sa va multumesc pt sustinere si caldura....inseamna enorm...

anes...gynie...super sanatate la cozonacei...take care...malinas...si voua...cum mai sunteti?
la multi ani tuturor cozonaceilor care au implinit 2 ani!
alra,pm 
manumanu spune:
La multi ani sarbatoritelor de ieri!
DIAMISHA, ce faci, nu mai intri sa ne spui de Sonia? CRISMARGRG, LORENA@, n-ati mai intrat de muuuuult!
CHERIE, offf, cate necazuri... important e sa se faca Ale bine, asa esti si tu mai linistita pentru celelalte... Multa sanatate mamei tale
si sotului! Nu te stresa prea mult totusi, ca-ti scade imunitatea si cazi la pat
.
BRAVE, ce sperietura! 
Mai, ma terminati cu Norielu' ala
, vreau si euuuuu! Aici suntem asa "saraci" la capitolul jucarii, iar preturile de pe net ne falimenteaza!! Am avut o reducere la jucariidinlemn si le-am comandat pentru ziua lor cate ceva de la LEGO, dar acum cand ai zis de carticelele CRAYOLA... offff... asa le-ar placea la ai mei sa mazgaleasca la ele... Io Crayola n-am vazut nicaieri in Romania pana acum, desi am cautat pe unde-am fost
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
anca_27 spune:
La Multi Ani, Bertha, cu Iubire, Implinire si Netarmuire!
La Multi Ani, Andrei de Zaden!
Cherie, ma bucur tare ca sunteti bine, tu si bucalatul sunteti acum importanti - si veti fi intotdeauna de fapt - restul lumii, las-o cum e ea si nu-i mai da voie sa te dezamageasca. Stiu cum poate fi de greu si cum te loveste cand ai mai mare nevoie, dar, te purifica oarecum si poti merge mai departe privind lumea altfel. De preferinta cu detasare si empatie, daca poti.
Si daca kupilu e `perfect` de ce nu dormi? Pune-te cu el si dormi, stii ca oboseala naste monstri, culca-te linistita langa el, daca e sa fie ceva, sigur il auzi, nu esti singura, cineva, acolo sus, va iubeste, si cu gandurile noastre bune, gramada, n-are cum sa fie altfel decat bine.
Sanatate soatzei, tot s-a dus la munca?
Brave, haoleu ce nasol, dragul de Patrick si draga de tine ce spaima trebuie sa fi tras, insa astia micii au ingerii lor pazitori. Cum esti? Cum papa? Nu-ti poti rapi un pic de timp pentru tine, propriu si personal? Nu e si mama prin preajma?
De Eli, nu stiu nimic. Adica, stiu, au ajuns sarmanii aseara la 11, rupti de drum, azi ce-am mai povestit printre, are o burtica atat de frumoasa
, sunt la clinica acum.
Manumanu, cum e Anastasia, cum a trecut noaptea?
Ceilalti cozonacei bolnaviori?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
malinas spune:
monicabo,bebecris multumesc pt informatii legate de magazinul noriel.Trebuie sa-i fac o vizita.
BraveGirl,Bine ca nu a patit nimic Patrik. Cum mai este Arianna? www.smartbuy.ro/jucarii-si-jocuri/crayola-carte-de-colorat-princess-cu-80-de-pagini-si-6-markere-colorate~2494848.html#" target="_blank">Asta este carte de la Crayola?
Darling, am citit si ce program aveti voi in ultimele zile.Sper ca sunteti mai bine.
M-am hotarat sa-i iau lui David, cadou de ziua lui, o cutie mare de lego.Pe www.clevertoys.ro/produs/1395/cutie-lego-deluxe-l5508.html" target="_blank">asta. Nu stiu daca o gasesc mai ieftin la noriel sau daca sa o comand pe web.
alra spune:
la multi ani in primul rand la toti cozonacii pe care nu am reusit sa ii felicit pe alte cai!!! 
corina, cred ca am mai vorbit acum 2 ani: la baie tine pe bebe cu capul pe incheietura mainii stangi si prinde-l de manuta stanga (la umar) cu degetele mainii tale stangi. asa nu il poti scapa in apa (merge chiar si la un bebe mai mare) si ai mana dreapta libera sa il speli.
darling, daca il lasi pe bebe sa isi shifteze somnul de noaptea ziua o va face. in principiu noaptea se scoala de foame caci nu si-a facut mesele din timpul zilei. fetele mele s-au nascut cu ritmul zi noapte intors pe dos asa ca a trebuit sa muncesc cu ele sa le fac sa manance ziua si sa doarma noaptea si nu pe dos. pe laura o trezeam ziua la 4 ore maxim de la inceputul ultimei mese si pe nicole la 3 (prietenii stiu de ce
)
cherica, hablamos mas tarde. te llamo o me llamas, no importa ![]()
noi suntem acasa toate 3 racite ![]()
anca_27 spune:
Tocmai m-a sunat Eli, sunt super, a programat-o pe 29 nov la analize si pe 1 DEC
la ceza, a luat-o in primire chiar seful clinicii, o opereaza tot el, acu se indreapta triumfatori si cu dor de Dimitrie spre casa. Mai multe va spune ea.
Eu ma tot invart pe Aldi, si-mi place la nebunie asta http://www.aldi-sued.de/de/html/offers/2867_22968.htm , poate o rezolvam cumva de ziua ei sau de mos macar. (germana mea e varza, dar ce nu fac de dragul lui z, dictionar in mana, online, google translate si reusesc sa-mi dau seama ce e pe-acolo
).
Alra, sanatate, ceapa, ceai de cimbru (am auzit de curand ca e bun la raceli, dar dat cu moderatie)!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
alra spune:
stiam ca am uitat ceva :)
eli, mult succes si multa sanatate!!!
anca, mersi de sfaturi insa noi nu prea le avem cu naturistele, ne tratam cu cortizon :d, cel putin cand vine vorba de laura.
eu rontai niste pastile din ierburi si propolis care mie personal imi fac foarte bine.
ofertele de la aldi sunt temporare, daca ai pe cineva care sa iti ia fix in ziua in care apare oferta e ok, altfel ai sanse sa nu mai gasesti. si nu cred ca se pot comanda prin posta. la noi la aldi cand e ceva interesant la oferta sta lumea la coada la ora 9 dimineata pana sa se deschida magazinul ![]()
malinas, 50€ caldarea aia cu cuburi??