*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 14
bebecris spune:
manumanu.....circuitul l-am luyat de la noriel..insa am vzut si la auchan..costa 50 ron...
LA MULTI ANI...COZONACEILOR!!!!!!!
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
24+cu
MATEI STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
manumanu spune:
BEBECRIS, multumesc.
Nu avem Noriel in Sibiu, o sa caut la Toyplex, poate gasesc ceva asemanator.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
bebecris spune:
poate gasesti la auchan sau pe net...ai cautat pe net?
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
24+cu
MATEI STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
[b]
manumanu spune:
Nici Auchan nu avem
... am cautat putin pe net, dar n-am gasit decat in vreo 2 locuri si mult mai scumpe, cu transport cu tot ieseau dublu. Inca n-am fost prin magazinele de aici, poate gasesc ceva. Merci
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris manumanu.....circuitul l-am luyat de la noriel..insa am vzut si la auchan..costa 50 ron... LA MULTI ANI...COZONACEILOR!!!!!!! Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 24+cu MATEI STEFANDAVID, ochiosul mamii Povestea nasterii http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png [b] Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story |
in bucuresti unde este noriel?
monicabo spune:
Un Noriel este in cadrul Afi Cotroceni
Mai sunt si altele, nu-mi vine acum in minte
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
eliza_cri spune:
buna fetele
mai nu la tg-jiu nu este asa insa mana de lucru lasa de dorit in cdt-ile in care pe fiecare luna mai moare cineva la maternitatea de la noi fie mama, fie copilul fie ambii deci cade din start
sa va zic eu cum e cu produsele pentru nastere, ne-am interesat si noi in stanga si dreapta si cineva ne-a oferit medicamente din spital de la noi din tg-jiu si ce sa vedeti la data expirarii erau date gen 2003, 2005, 2007...am vb cu persoana in cauza si zice pai stiti asa se opereaza la noi, dar stati linistiti nu au avut efecte secundare 

frateeeeeee....bon apoi vine tura prin farmacii, nu avem, avem cutare..bon gasim o farmacie sitit dorim si noi fire cutare vine farmacista cu 2 cutii noi noute sigilate frumos scoase de la frigider....cl a fost la final ca firele fusesera scoase din spital de catre cineva si comercializate la dublu pt profit fifty-fifty
..maiculita de aia nu avem noi nimk in spital ha??????? si vb voastra mai nene daca nu am bani ce fac nu ma operati ma alsati sa mor ca un caine 
acum sunt supi tata ion cu familionul din dotare mume si tata socru au niste idei tare preconcepute, domle nu, si nu ce tg-mures, ce spital privat, e si daca te tine 3 zile ce, e sidaca iti da de toate ce??? 
..evident ca au facut ei calculele aha pai stai ca trebuie sa mergi primadata la un pre-control nush cate mil benzina..evident mi-au lasat un gust amar efectiv nu vror a pai pe cei de la craiova ii sti , stiu ce ti-au facut acolo...mai parca la tg-mures nu sunt tot doctori si imi imaginez ca la un spital privat nu e orice prostovan sau sa isi doreasca vreo mortalitate..il cl sunt supi pe familionul din dotare..ca daca dai banii si te ia durerile si nuami ajungi pana acolo, domle numai daca 
am cerut net si eu pe stick nu, nu se poate te iradiaza..deci e mai bine de la vecina, ca deh 
offf deci se ramane pe craiova la conditii mizere, dar doci super ok, dimitrie saracul 7 zile cu muma si socru din dotare, ion navetist craiova -tg -jiu ca nu vrea sa deranjeze lumile Mirtha eu zic sa ii dam o bataie ca nu se mai poate...apoi numai fac nici un plan si stau in plata domnului ca imi creste tensiunea si tot pe mine ma afectez...
partea buna ne-am astrans baii pentru operatie fix 25 de mil...in astia intra mana 1, mana 2, anestezist, asistente, drum, papa tata ion..banii cu greu facuti vb aia cu mancare rupta de la gura si haine lipsa de pe noi, dar vb aia sa fim noi sanatosi ca de alelalte se gasesc..., dar sunt happy cand o simt pe bubulina cum ma bate de zor in burtica si cand il vad pe Dimitrie gelos ah sa se termine cu bine atat imi doresc
si gata ca ma vaitai mai rau ca toate oltencele...
va pupam , va imbratisam si ce sa va mai zic vine ziua lui Dimi si nu imi vine sa cred unde fuge timpul bre noi ne babacim, dar avem lastarii frumosi ca razele soarelui si asa imi umple sufletul de energie pozitiva acest gand ca accept si faptul ca mergem spre babaceala ![]()
numai bine fetele 

34+
Antonia Stefania
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
bebecris spune:
alina, noriel este si la noi la auchan in titan, la sun plaza, in baneasa...
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
24+cu
MATEI STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
[b]
anca_27 spune:
Fetelor, dati-mi, va rog, nr lui Eli pe PM! Nu stiu mare lucru de Nova-Vita, dar daca era ceva de rau sigur stiam.
Si mai pot afla ce si cum dc trebuie.
Manumanu, cand am drum la Auchan ma uit eu de circuit si ti-l pot trimite. Da-mi un link la ce tb sa ma uit, circuit de masini? trenuri? scuze, am citit pe diagonala....
Va pup!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
babyzapi spune:
la multi ani tuturor cozonaceilor!
Imi cer scuze ca nu va enumar si ca va spun cu intarziere, dar am inceput munca sunt super busy si ametita si paralele cu tot!
Deci daca va pot ajuta cu ceva va stau la dispozitie...sunt la job pe metereze.
Pupici la toate fetele.
Nu stiu cat timp o sa am sa mai intru asa ca daca aveti nevoie de mine ma puteti suna pe nr meu.