*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 13
Darling_ spune:
Cherrie multa sanatate lui Ale, sper sa nu fie astm, pup blondinul bolnavior si tie putere sa treci peste momentele astea. E tare greu sa ai puiul bolnav, nu-ti mai face ganduri negre ca nu-l ajuti cu nimic. Cum adica e vina ta?
Malinas cum mai e David? Ce ai facut cu cartea de munca?
Eli am crezut ca nu vad bine sau ca e vorba de o gluma cand am citit lista ta. Dumnezeule sa ajungi sa-ti cumperi bisturiu...Si dupa ce se termina operatia ce face cu el, poti sa ti-l iei acasa sau cum?? E incredibil, trist ce se intamla. Sper sa nasti usor, sa fie bebelina sanatoasa, asta conteaza pana la urma, indiferent de unde alegi sa nasti. Mult succes 
Otilia si eu citesc pe rupte, cand apuc despre toddleri si co. Suntem bine, nu stiu cand trece ziua, zilele, saptamanile. E un val vartej total. Sper sa am timp sa descriu mai pe larg. Fug ca tr sa-l schimb pe Eduard.
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
criss703 spune:
La multi ani Luca !

Sa cresti mare si sanatos si la fel de bun si cuminte ca si fratiorul tau
Amalia felicitari pt. 2 copii minunati si reintegrare usoara la servici 
La multi ani Raducu !

Aniversare frumoasa si spune la mami sa mai intre pe la noi ![]()
Aleinad ooo ai inceput lucrul , chiar nu stiam de ce nu intrii mai des
,acomodare usoara si pt. tine si pt. Thea 
Eli draga eu sunt mai de aproape din Deva
dar cum zicea si Manumanu acum 2 ani si eu ma interesasem de clinica Eva (are web site ) si era cam 2.000 lei nasterea+5 zile spitalizare , conditiile erau f. bune si mamicile multumite (cautasem impresii pe net).Probabil s-au mai schimbat preturile dar macar intras pe site sa vezi ce scrie .Sau incerca si la Tg. Mures unde ai zis tu (poate stie Anca mai multe detalii) oricum nu se justifica sa dai atatia bani sa procuri absolut totul pt. operatie !! La noi nu am auzit sa fie chiar asa (mai auzisem de un medicament ,o branula ..)dar nici nu avem clinici/spitale private .La TG.Jiu e la fel ? ca la Craiova?
ps.Eli eu sincera sa fiu nici nu am nascut la Deva la sp. judetean (cel mai mare din judet) ci la unul micut si curat cu oameni calzi si saritori la Hateg .
monicus spune:
La multi ani! dragi cozonacei
LUCA
de Amalia
RADU
de Dandusa
Sa fie sanatosi si voiosi si sa umple inimile cu bucurie.
malinas spune:
La multi ani, Luca!
La multi ani, Raducu !
DAndusa, Amalia, sa va traiasca baietii, sa fie sanatosi, fericiti si sa aiba parte si sa va aduca numai bucurii.
Monica,
David e tot cu muci, nas infundat si tuseste.Tusea este cand uscata, cand productiva.Azi am hotarat sa nu-i mai dau nici un fel de medicament, nici un fel de sirop de tuse, doar vitamina C.Are o luna de cand tot ia medicamente, iar tusea nu l-a slabit de loc.DEci...mai stam si fara cateva zile, vedem cum evolueaza.Voi sunteti bine?
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Darling_ Malinas cum mai e David? Ce ai facut cu cartea de munca? |
Cu cartea de munca nu am facut nimic.Le-am trimis pe email cerere semnata si scanata de eliberare a cartii de munca.Mi-au raspuns ca mi-o vor elibera cand vor opera inchiderea contractului de munca prin demisie, si ma vor anunta dupa aceea.Au zis ca au 5 zile la dispozitie ca sa faca schimbarea.Ii las si saptamana asta si apoi ma duc peste ei.Apoi la ITM, daca nu se rezolva.SPer sa nu fie nevoie.Cred ca sunt doar suparati ca am plecat si as inteleg ei sa se reactioneze.
ginye55 spune:
Neatza!
Hai ca dau eu
!
Edi e f racit! Iar...
...muci, tuse, suspectez si otita...vad azi la dr. Avem 2 nopti nedormite. Picaturile de nas nu prea isi fac efectul. Max 2 ore ii usureaza respiratia.
Amalia o zi cat mai usoara si acomodare rapida! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
fluturasha23 spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Neatza! Hai ca dau eu !Edi e f racit! Iar... ...muci, tuse, suspectez si otita...vad azi la dr. Avem 2 nopti nedormite. Picaturile de nas nu prea isi fac efectul. Max 2 ore ii usureaza respiratia. Amalia o zi cat mai usoara si acomodare rapida! ![]() Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
Flori, multa sanatate puiutului! Intreaba dr. poate iti da si ceva pt imunizare.
Mami fericita si implinita de
Iulia si 34+
malinas spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Neatza! Hai ca dau eu !Edi e f racit! Iar... ...muci, tuse, suspectez si otita...vad azi la dr. Avem 2 nopti nedormite. Picaturile de nas nu prea isi fac efectul. Max 2 ore ii usureaza respiratia. |
DAvid doarme bine cu ceapa tocata la capul patului.Ii desfunda nasul si respira bine noaptea.Noi cu tusea avem probleme.Sanatate multa.
Amalia o zi cat usoara!
ginye55 spune:
Fluturasha
am mers pe naturiste: miere, sirop de muguri de pin si sirop de catina cu propolis (luate de la plafar) si vit C. E pe schema asta de la 1 sept. Treaba e ca acum cu mutatul, vreo sapt nu i-am mai dat nimic. Si uite si raceala...
Malinas o sa incerc si eu. Multa sanatate si voua! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
anes spune:
Fetelor, ne incadram si noi in gasca tzancilor cu muci si tuse. Gradinita ne-a venit de hac. In week-end a avut si febra. Ii dau doar Eurespal, Panadol si picaturi pt. nas. Antibiotic nu i-am dat niciodata in doi ani. Daca nu mai face febra nici nu ii dau (poate doar o sulfamida Sumetrolim).
Inspira cu zgomot in somn, dar muci nu are in cantiati industriale. Incep sa ma ingrijorez sa nu faca vreo bronsita sau bronsiolita! Credeti-ma, abia acum inteleg cu adevarat ce povesteati voi in legatura cu imbolnavitul copiilor! Si nici macar nu este ceva grav la noi!
Pe de alta parte, ma ingrijoreaza ca mi-l va imbolnavi si pe BB, imediat dupa nastere...!
Daca parintii si-ar tine copilasii bolnavi acasa nu s-ar molipsi unul de la altul... Eu degeaba il tin acasa si se face bine, ca la gradinita ia alti virusi.
Eli, am ramas consternata de ceea ce se intampla la spitalul din Craiova! Dumnezeule mare!! Si daca nu gasesti ata, nu te mai coase? 
Eit: am pus cateva poze cu Remus la ani!
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
31+