*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Luca si Radu

Multa sanatate si noroc!

Mami fericita si implinita de Iulia si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

LUCA
RADU

Ami Dandusa sa va traiasca nazdravanii!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele
LA MULTI ANI!!! RADU SI LUCA mamici sa fiti fericite alaturi de comorile voastre si sa fiti sanatosi cu totii

MIRTHA multumesc frumos de informatii , ieri am fost plecati prin urmare nu am avut semnal..stai nu face nimik ca ne-au apucat alte goange acuma....te anunt daca sa dai sau nu comanda

fetele este cineva din TG-MURES????? ma intereseaza daca raspunsul este da ce stiti despre Centrul Medical Nova Vita...ce stiti despre nasterea la ei pareri orice..ca daca stau bine si ma gandesc decat sa dau darul la doci, anestezisti, asistente plus lista medicala ma incadrez frumusel in bugetul lor chit ca este la 303 km de mine, dar zau de nu se merita...daca stiti ceva astept raspunsuri

Criss nu esti tu cumva de prin acele zone?

33+Antonia Stefania

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Luca!
La multi ani, Radu!
Sa cresteti mari, cuminti, sanatosi si voiosi!

La multi ani (cu intarziere si scuzele de rigoare) cozonaceilor dragi: David (bebecris), Androniki, Raphael, Cristian, Antonio!

La multi ani, Ocean! Sa ai parte numai de bucurii!

Am mai citit cate ceva in ultimul timp, am in cap o serie de raspunsuri, din pacate timpul s-a condensat foarte mult de cand am reinceput serviciul. Pe de alta parte Thea ma sufoca atunci cand sunt acasa, inca resimte acut lipsa mea. Sper ca usor lucrurile sa reintre pe un fagas normal.

Un pentru toti cozonaceii si o pentru mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

LA MULTI ANI COZONACEILOR LUCA SI RADU!! Dandusa si Amalia, mamici dragi, sa va traiasca feciorii si sa va aduca numai bucurii!

ELI, Anca e din Tg Mures. Nu ti-e mai aproape Brasovul? Foarte multe mamici din Sibiu nasc acolo, la Clinica EVA si sunt foarte multumite!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Luca Radu!

Eli chiar ma gandeam ca numai experiente urate ai avut la spitalele locale. Ce te retine sa vii la Bucuresti cum a venit Mirtha. Ca tu ai o nastere programata deci si mai simplu.
Au nascut la odiseea de iulie-august 2-3 fete la Nova Vita, foarte multumite.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI, Radu!! Sa cresti mare si sa fii sanatos! Dandusa sa-ti traiasca puiutul si sa te bucuri de el si de Crinuta! Ce mai fac comorita tale? Abia ai mai intrat pe aici..

Multumim din suflet pentru urari! Va invitam cu maaare drag la o felie de tort si la un pahar de sampanie!
Pup cu drag Monicabo, Fluturasha, Ginye, Aleinad.g, Manumanu, Otilia

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani Luca , La multi ani Radu! sa cresteti mari , sanatosi si frumosi!

Multumesc frumos de urari, dragele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Luca de Ami!
La multi ani, Raducu de dandusa!

Noi suntem bine doar ca ajung cam rarut pe la calc. Pupam gashca.

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Luca
Raducu
sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte numai de lucruri frumoase.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput