*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Multumesc din suflet fetelor! de dimi am tot zis ca va invit la o felie de dobos dar n-am apucat.
acum s-a culcat tzunami si rasuflu si eu un pic sa savurez tineretea..sufleteasca

cherieau scris fetele tot ce trebuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI, Oceanborn!! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce-ti doresti! Multumim pentru tratatie!

Cherie sanatate multa puiului! Nu te necaji, trece el si peste asta si nu e situatia asa neagra cum pare acum! Ma gandesc la voi!
Ramo sanatate multa si tie si Sarei! Sper ca sunteti pe calea cea buna!
Eli si pe mine m-ai lasat masca cu lista! Sincer, avand in vedere unde s-a ajuns in sistemul nostru sanitar, nu ma mai mira nimic. Bine macar ca ai lista din vreme sa-ti poti procura ced ai nevoie. Sarcina cat mai usoara in continuare si multa sanatate!

Luca e si el cu muci si tuse...nu ca ar fi scapat prea multe zile de astea in ultimele 3 saptamani. Cand zic ca e ok, o ia de la capat. De ieri dimineata ii fac aerosoli cu Flixotine si ser fiziologic si ia de ori pe zi cate o lingura de Eurespal. De tusit, tuseste la efort mai mult si niciodata in somn. Ca si fetira Ramonei, prin tuse, aduce mucii din gat in gura, dar nu stie sa-i scuipe si-i inghite iar
Noi suntem de ieri la Busteni si ramanem aici pana duminica, adica diseara serbam in avans ziua lui Luca. Spre bafta noastra, avem parte de o vreme absolut superba, e un cer cristal, soare mult, nu bate vantul, e minunat. Suntem o vila intreaga, vreo 18 familii (nu's invitatii nostrii ..si noi am fost invitati aici), pe care ii stim pe marea majoritate. Cel mai fericit e David, care are copii de varsta lui o gramada.
Maine e ultima mea zi de "libertate", iar luni incep munca. Multe dintre voi cunoasteti sentimentul (ba unele de foaaaarte multa vreme chiar ).
Va pup, sa ne auzim cu bine!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Mirtha ai PM. Nr. pe care ti l-am trimis e bun, eu am vorbit ieri cu Eli.

Mami fericita si implinita de Iulia si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Ocean, muuuulta sanatate, iubire si impliniri pe toate planurile!

Mami fericita si implinita de Iulia si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Oceanborn!!!! Sa fii iubita, sanatoasa si voioasa alaturi de baietii tai!

La multi ani cozonaceilor care au implinit 2 anisori

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

OCEANBORN . Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de cei dragi tie.

Cherie, capul sus si continuati investigatiile. Ne rugam sa fie bine pana la urma.

Manumanu imi plac atat de mult povestioarele tale despre frumusetile mici. Si Lory mai are de lucrat la capitolul "stansul jucariilor". Acum mai mult eu decat ea dar asa cum spunea Anca, perseveram .

Ei cred ca i s-a facut dor de tati ca ma pune sa-l sun (aduce telefonul si zice "suna tati") si canta un cantecel pe care i-l canta el: "fumusica u tati, li li li li". .
Si daca o intreb unde a plecat tati, zice - " a sapou" (cu vaporul).

Multa sanatate dorim puiutilor bolnaviori - Sara, Luca. Sa va faceti repede bine.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

mami de Thomas, multa sanatete, burii cat mai multe!
Tot uit sa-ti spun. Nu arunca orga ca e un mare succes cand sunt doi. Sa le vezi pe ale mele cum isi un melodii si danseaza. Sau una canta si cealalta danseaza. Orga merge zilnic cateva reprize, baterii sa avem .

Oliv, Darling, Andreyutza cum mai sunteti? Eu ar trebui sa ma apuc sa citesc carti cum sa faci fata la diferente mici de varsta. Si inca una despre cum e sa fii sora mijlocie. Ma termina Elisa cu crizele ei de "nu, nu, nu, pleaca de aici"

Sanatate multa bolnaviorilor si putere mamicilor

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Seara buna fetelor !

Multumesc pentru info. din pm-uri. Va spun maine daca am reusit sa iau legatura cu Eli.

Si da , situatia este chiar dezastruoasa in spilul nr.1 din Craiova. Marti , bunicul meu a fost operat la sold - o fractura inchisa. Toate materialele necesare operatiei au fost scrise de medic , lista fiind parafata si semnata . Cu acea lista mama a cumparat de la farmacia din fata spitalului toate cele necesare de la feshe sterile , fire pentru cusut , dezinfectant , manusi , pungi pentru coelectare inclusiv tijele pentru fixarea osului - astea fiind cumparate din spital si multe altele pe care nu are rost sa le insir acum. In concluzie sa va asteptati la ce-i mai rau in spitalele publice.

Sanatate puiutilor bolnaviori !

Sa aveti o noapte cat mai linistita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani, Oceanborn!!!! Sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte numai de bucurii.

Noi am fost pe seara la cumparaturi si am intrat in C&A unde David a gasit plusuri cu Mickey, Miny, Donald and Co.Vreau sa va zic ca asa fericit nu l-am vazut de mult.Si-a umplut bratele cu cat de multe plusuri a putut, le-a dus pe toate la carucior si s-a intors sa mai ia.cu greu l-am convins ca mai vor si alti copii sa doarma cu Mickey si i-am luat doar un Mickey si o Miny.Nu ia lasat din mana de atunci si mereu ni-i arata si ne spune ca si "acolo e Michey, si acolo e Miney".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mirtha, sa ne tii la curent! Vai, dar la un nivel groaznic s-a ajuns in spitalele de stat! Va ia cu frisoane! Si cica platim CASS...

Malinas, deci s-as adaugat un nou membrin fan clubul Mickey Mouse! In rest, cum mai e David? S-a mai refacut?

Amalia, petrecere frumoasa in continuare si bafta multa de luni la serviciu! Si eu le mai fac aerosoli fetelor la raceli... Spune-mi te rog, flixotide ce este, la ce ajuta? Se da la liber, ca si serul fiziologic, sau numai cu reteta?

Oceanborn, La multi ani!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput