-25%,Cum ne redistribuim cheltuielile?(2)
Raspunsuri - Pagina 14
trischa spune:
Selene,noua nu ne este frig,la 20 de gr stam ziua,noaptea pe la 17-18 si cu un geam chipanit sa fie aer.
Selene_Bunny spune:
Inseamna ca aveti un altfel de bioritm, nu stiu ce sa zic...
Geamul crapat peste noapte, trischa? Acum???
Cumnata, cand doarme uneori la noi, doarme in pijama formata din pantaloni lungi si bluza cu maneca lunga si 3 paturi, daca se poate...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
ingridnen spune:
ori santeti bolnave cu tiroida, ori ati crescut la munte
Noi avem 21-22 grade in casa si e numai bine.
Ingrid si Cristi 7 ani
anya spune:
Fiecare cum e invatat sau cum ii place. Eu sub 25 consider ca e ger in casa, iar vara la 40 sunt fericita. Aerul conditionat functioneaza 2 saptamani/an. 1 saptamana vara, cate 1 ora seara si 1 saptamana toamna ca sa incalzeasca, pana da Radet-ul caldura.
M-am nascut prea la nord.
rall spune:
Eu inca stau in tricou si pantalon trei sferturi in casa, si sunt pe la 15 - 16 grade. Geamul il tin deschis noaptea 2-3 ore si ziua 3-4
Depinde cum ne-am obisnuit.. eu iarna, la liceu, mergeam in dresuri subtiri si pardesiu deschis, fara caciula, manusi, fular.. O faceam pe "domnisoara"
Pulovere am cateva dar nu le port niciodata. Si iarna port tot tricouri / bluze cu maneca trei sferturi + palton
chris27 spune:
E sezonul maceselor si al porumbelelor.Daca nu locuim in zone poluate mergem la cules si asiguram ceaiul familiei pentru vremea rece care va urma.Macesele au multa vitamina C ,deci previn racelile.Daca ne pricepem,facem pasta de macese.Punem pasta pe clatite si...gata-i desertul familiei.Cine mai are nevoie de cofetarie?Ceaiul de porumbele e un excelent antidiareic.Transformam culegerea lor in concurs,petrecand astfel si timp cu copiii invatandu-i sa pretuiasca natura si lucrurile simple.
In primavara culegem flori de salcam le punem la uscat si avem ceai pentru probleme de stomac.Culegem urzici,le oparim,le punem in congelator si am mai castigat un aliat in lupta cu anemia.Se stie ca acestea contin mult fier.
Daca suntem pe faza cand apare socul e super!Avem suc toata vara aproape gratis.E sanatos dar si laxativ...aveti grija!
Daca avem inclinatie culegem flori,le presam si avem materie prima pentru martisoare,tablouri ,ornamente pe care le vom darui prietenilor de ziua lor,cadouri insufletite ,facute de maiinile noastre.
Inlocuim produsele chimice de curatat cu banalul si eficientul Otet,nu sunt absurda,atat cat se poate...
Tot asa ,suntem pe faza cand apar buretii de roua,ii culegem si avem o ciulama...
Scuturam sacul aspiratorului inainte de fiecare folosire,va avea randament mai bun si va consuma mai putin.
Punem conserve si muraturi pentru iarna
Nu mancam in oras...la serviciu e bun un borcanel cu zacusca.
Deocamdata atat din intelepciunea mea .Ma mai gandesc...
Poze cu noi http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen ori santeti bolnave cu tiroida, ori ati crescut la munte Noi avem 21-22 grade in casa si e numai bine. Ingrid si Cristi 7 ani |
ingridnen, sa stii ca si eu am crescut in Ardeal, Bistrita-Nasaud-Cluj, deci nord. Si am prins ierni in care, cu manusi de piele imblanite, cand deschideam portiera la masina, mi se lipea degetul de portiera... Prin manusa... Erau -28 de grade...
Si totusi, la 20 de grade in casa inghet.
Ce iarna a fost la Braila anul trecut, mama, mama... Am 1,63 inaltime, zapada, pe alocuri (pe strada circulata, totusi), imi era pana la brau... 18 decembrie 2009, ziua de nastere a Dariei, ma dusesem la cofetarie dupa tortul ei... Rad cand imi amintesc, eu, mica si rotunda (ca n-am slabit defel), inotand in zapada si tinand sus tortul, sa nu-l fac zob...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Ilinca_M. spune:
Esti grozava, chris27. Nici nu stiam ca exista Amish in Romania!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
monica70 spune:
Eu si la 20 de grade sunt inghetata,la 22 merge,dar perfect imi e de la 24 in sus Asa ca la capitolul asta mai greu cu economia.Totusi nu dam drumul la caldura aproape defel in bucatarie,iar in baie doar seara la baie vreo ora maxim.Nici in camere nu dam drumul la caldura decat partial in functie de temperatura de-afara.Dar avem noroc si de apartament calduros.Si avem repartitoare evident.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
chris27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Esti grozava, chris27. Nici nu stiam ca exista Amish in Romania! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
Nu imi dau seama daca mi-ai spus asta cu ironie ori cu drag.Vezi tu...internetul are atatea chipuri!...Oricum indiferent cu ce intentie ai " spus" asta ,ai cam avut dreptate.Eu consider ca trebuie sa existe echilibru in toate.De ex. un lucru care iti complica viata mai mult decat te ajuta e clar ca nu iti e necesar!(telefon la care nu te poti opri sa vorbesti peste masura,masina si pana la chioscul de la colt,masina pentru care renunti la mancare pt imaginea ta,posete de mii de euro)...Nu sunt amish in ceea ce priveste progresul,ma informez si abia dupa aceea il accept(ex. ma lasa rece lucrurile pe care le iau acum si le platesc mai tarziu ).Nu am cult pentru lucruri in general,nu vreau sa ma invidieze nimeni pt cum sunt imbracata .Probabil te-ai referit la postarea aceea cu lipsa curentului cand ne-am mutat la casa la rosu.Nu a tinut de noi asta,atat a durat bransamentul.V-am scris sa va incurajez ,sa va dau o "dovada" ca omul in general desi maleabil,fata in fata cu greul devine tare ca o roca.
Nu exista situatie fara iesire,trebuie sa analizezi sa cauti bine si vei gasi o solutie.Pe mine m-ar rapune doar sa pateasca ceva cei dragi.Numai peste asta n-as putea trece.
Scuze pt off-topic!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra