Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (411)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Pe cat de speriata eram de inceputul gradinitei pe atat de linistita sunt acum...sper sa ramanem mult asa, merge cu drag, abia astepta dimineata si spune ca vrea la gradi nu la mamaie sau cu mamaie(sapt viitoare este vacanta si negociam ce facem, il ducem la tara sau o aducem pe mamaie)..asa ca am luat decizia sa-l ducem la gradi in vacanta, chiar daca o sa stea cu alti copii si posibil alte doamne....
aaaaaaaaa in fiecare seara intreaba, "cand ne trezim e maine si mergem la gradinita ", daca raspunsul e da, se culca fericit, daca este nu suparare mare...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Nana!

La multi ani Ana!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Razvan Dimitrie!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Mara chiar ma ingrijorez.

N-ai de ce. Toate-s bune pe strada aia, doar timpul putin... Plus bunica in vizita.

Ce bine!!!

Fara voie te-am cam pacalit . Mica domnita o trage iar cu bronsita...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

La multi ani Ana! La multi ani Nana! La multi ani Razvan Dimitrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

la multi ani Nana!
sarcina usoara in continuare si multa sanatate tuturor.sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun pentru ca meriti!

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)

Merci din suflet!

Mamica fluturasului Andrei si 22+

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Nana, La Multi Ani cu tot dragul! Sa te bucuri de puii tai, sa vina pe lume printesa sanatoasa si sa va faca fericiti pe voi, parintii si pe Andrei, fratiorul! Sanatate va doresc, ca intra-devar e mai buna decat toate

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Merci mult de tot! Va pe toate 3!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

La multi ani Nana sa fi sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii de la cei dragi si nu in ultimul rand o printesa frumoasa si sanatoasa

[b]

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Merci mult de tot! Te !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani, Nana si Ana! Sunteti niste fete nemaipomenite si din suflet va doresc sanatate si fericire, sa vi se implineasca toate dorintele!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Salutare, salutare.
Trecu multa vreme de cand n-am mai dat pe-aici. Dar timpul nu-mi permite absolut deloc. Am 2 zile pe sapt curs de germana + teme o gramada, si pe 6 noiembrie se deschide oficial gradinita lui Daniel. Insa suntem inca la stadiul de santier, asa ca tragem tare sa terminam pana atunci (macar pana la asezat covoarele). Saptamana trecuta am tapetat si vopsit vreo 15 de ore cumulate. Si saptamana asta nu scap mai ieftin deloc . Munca se face seara, dupa ora 18, cand ajunge barbata-meu acasa si poate sta el cu piticii. Puii sunt si ei raciti, mai sunt nopti nedormite, nasuri infundate, lui Daniel ii apar niste dinti noi, sta sarmanul toata ziua cu pumnul in gura (isi udase bluza pana la cot cu saliva). Dimineata scularea la 7 fara ceva, ca la 7jumate trebuie sa ies din casa cu Eliza spre gradinita - uneori nici nu-mi vine sa ma dau jos din pat.
Dar o sa treaca si asta . Oficial, Daniel are prima zi de cresa pe 24 ianuarie, perioada de acomodare dureaza cam 4 saptamani (intai sta mami cu el, prima zi juma de ora, apoi se creste timpul, mami mai trage o tura de cartier si se intoarce, saptamana 2 sta pana la masa de pranz / pana dupa masa, saptamana 3 doarme acolo, si de-abia din saptamana 4 pot incerca sa il las toata ziua acolo (programul e de la 8 la 16.30).

Am citit nitel pe sarite prn ultimele 3 capitole, Luy imi pare nespus de rau pentru boala confirmata a Mariei. Imbratisari calde .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput