Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (411)
Raspunsuri - Pagina 6
carpatina spune:
La multi ani celor ce-si aniverseaza onomastica azi! 
P.S. papanasho, vezi sa nu te apuce vrednicia azi ca e sarbatoare. Maine la fel 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Initial doctorul a zis ca felul acesta (de strabism) nu se corecteaza. |
pai sa nu-i zici marunt din buze?

Te asteptam cu vesti bune dupa vizita la doctor. Tu cum te mai simti?

=====================
carpatina spune:
Adimercedes, sunt la zi.. nu mi-e frica de extemporal (ca-s tocilara
). Pupaturi atomicilor tai... si o imbratisare calda pentru tine... Jos palaria pentru cat de bine te descurci, aproape singura, cu 2 pitici super energici. 
=====================
luy spune:
La multi ani, Nana ! 
Sa ai o nastere usoara si o bebelusa sanatoasa si frumoasa, sa te bucuri de ea si Andrei impreuna cu sotul tau ! Iar dragostea si grija intre fratiori sa-ti umple inima de bucurie si sa-ti insenineze fiecare zi !

La multi ani, Ana ! 
Veveritzii sa-ti aduca numai bucurii si motive de mandrie, sa incepi fiecare zi cu un zambet si cu un sentiment de implinire !

La multi ani, Razvan de Bee ! 
Sa cresti mare, sanatos, norocos si sa fii fericit alaturi de fratiorii tai si de parinti !
P.S. - In sacosa Carpatinei am pus si eu o punguta ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
carpatina spune:
SabinaY, pozele cu bento-uri le-am vazut la vremea lor.. si mi-a ramas gandul la cutia numarul 3... 

=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui luy P.S. - In sacosa Carpatinei am pus si eu o punguta |
Sa fie primit!

La multi ani??
=====================
luy spune:
carpatina, welcome back! Ti-am simtit lipsa 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Sa fie primit! ![]() La multi ani?? |
Ntz ntz ntz... Am strecurat si eu punguta in sacosa ta, sa-mi 'pice' si mie ceva
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui danuta36 La multi ani Ana! ![]() ![]() ![]() La multi ani Nana! ![]() ![]() ![]() Multa sanatate,noroc si impliniri! La multi ani Razvan Dimitrie de mami Bee! Sa ai o viata plina de bucurii!Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Multumesc frumos!

Mamica fluturasului Andrei si
22+ 
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui carpatina La multi ani Nana! ![]() La multi ani Ana! ![]() Sa aveti parte de ani multi si toti fericiti! Visele voastre sa se implineasca! Sa fiti sanatoase, iubite, fericite! ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. sacosa mea cea verde. multumesc ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Merci mult! Te
si eu!Mamica fluturasului Andrei si
22+ 
Am produse la bazar. Ajuta si tu!