Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (411)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Multam fetelor pentru vorbele frumoase!

Teo ai dreptate copiii trec mult mai usor peste lucrurile grele, inclusiv peste boli. Adelina are o atitudine foarte buna, este foarte intelegatoare si ascultatoare. Saracuta acum e plina, peste tot au iesit bubitele, pana si jos, ce sa zic sunt multe rau. Oricum azi am vb cu medicul ei de familie si a spus clar, cel putin 4 sapt de repaus acasa. D-na educatoare a zis ca la revenire prindem pregatirile pentru serbare, stia ea ce stia. Se pare ca Adelina este primul copil din grupa care a facut varicela.

Am vazut pozele lui Emma, am vazut ca vi s-a permis cu tort la gradi, la noi nu este voie. Vazut o familie fericita.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Offf mititica, va fi totul bine dar imi inchiui ce e in inima ta cind o vezi asa.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Multam fetelor pentru vorbele frumoase!

Teo ai dreptate copiii trec mult mai usor peste lucrurile grele, inclusiv peste boli. Adelina are o atitudine foarte buna, este foarte intelegatoare si ascultatoare. Saracuta acum e plina, peste tot au iesit bubitele, pana si jos, ce sa zic sunt multe rau. Oricum azi am vb cu medicul ei de familie si a spus clar, cel putin 4 sapt de repaus acasa. D-na educatoare a zis ca la revenire prindem pregatirile pentru serbare, stia ea ce stia. Se pare ca Adelina este primul copil din grupa care a facut varicela.

Am vazut pozele lui Emma, am vazut ca vi s-a permis cu tort la gradi, la noi nu este voie. Vazut o familie fericita.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

offf mititica, sa treaca repede.......cred ca dupa vacanta facem si noi vaccinul, momentan suntem posesori de ceva mucisori, nu multi dar existenti, noroc ca isi sufla nasul singur...probabil din aceasta cauza nu m-au atentionat doamnele azi

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

greyeras - adelinei, sa-i treaca repede bubitele si fara urme.
roxana - dar de ce nu vroiau sa faca logopedie?
sabina - tinem pumnii.sa auzim de bine.
pupici si sanatate micutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Teodora, Roxana ma bucur ca v-au placut pozele cu noi. Ne-am simtit tare bine duminica. Era si cald si frunzele alea curate...o minunatie.
Nicole merge de manutza...ii place tare mult insa mai are pana sa plece singura. Este timp.
Azi avem programare la oculist. Au trecut alea 6 luni care mi se pareau asa grele Noi ne bucuram tare mult ca s-a corectat strabismul.Initial doctorul a zis ca felul acesta nu se corecteaza. Speram si vederea sa fie la fel...adica buna.
O zi buna tuturor!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata, astazi e sarbatoare deci numai munca la computer intra in discutie.

Cristina am admirat aseara pozele cu voi! Sunteti o familie tare frumoasa, copiii in baia de frunze zimbitori si fericiti iar tu esti in super forma.

Cred ca si Nicole si Robert seaman cu tine, cel putin la gurita.

Salut toate fetele, poate venti cu vesti astazi. Noi suntem bine, Daria studiaza o revista iar bb David misuna pe aici.

O zi relaxanta tuturor!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata!

Multumim frumos! Ma bucur ca v-au placut pozele!

Intr-adevar desenele pe pereti au fost facute spre sfarsitul petrecerii, mama finutei s-a scapat ca vrea sa varuiasca in sufragerie si primul pas l-a facut un baietel de doi ani continuat de ceilalti intr-o veselie pana au umplut peretele. Irina le zisese ca e de acord dar numai intr-un colt, dar.... numai asa nu a fost. S-au intins pe tot peretele si pana a vazut ea (sau noi) era deja prea tarziu. In schimb copiii..... in culmea fericirii erau si ne aratau ce capodopere au realizat ei :)).

Emma 24+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Erina Nu stiu exact cu cine seamana. Cel putin Nicole nu mi se pare ca seamana cu mine...desi cand s-a nascut asa am vazut si eu.
Despre mine ce sa zic...am ajuns la kg aproape ca inainte, nu am ce sa ma plang. Si nici nu am depus f mare efort. A fost deajuns schimbatul casei, stres si probleme pe langa si am slabit. Bine, ca si Nicole are aproape un an.

Tot voiam sa iti scriu...David e o papusica. Grasutz si frumusel foc. Si cum zicea Roxana...deja de-a busilea...cand a trecut timpul? Si Daria de fiecare data ma gandesc, e asa inalta. Foarte frumosi amandoi. sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ana (Slippers) la multi ani, sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii si impliniri!

Mamica fluturasului Andrei si 22+

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Ana!

La multi ani Nana!

Multa sanatate,noroc si impliniri!

La multi ani Razvan Dimitrie de mami Bee!Sa ai o viata plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Nana!

La multi ani Ana!

Sa aveti parte de ani multi si toti fericiti! Visele voastre sa se implineasca! Sa fiti sanatoase, iubite, fericite!

p.s. sacosa mea cea verde. multumesc
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput