Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (411)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Crishtina
Ce mamica tanara,frumoasa si subtirica si ce copilasi minunati!
Nicole e asa de scumpica ,Robert un baietel de toata isprava!
Si ce toamna frumoasa aveti voi in It!
Foarte incantator!

PS-la Nicole pare ca s-a corectat f bine strabismul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Gabi,m-ai ,,citit'' dintr-o privire!!!!
Sunt tare bucuroasa,intradevar!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Pozici cu noi:

http://community.webshots.com/album/578612603poLhtH?start=0

Emma 24+ si Andrei (21.09.2007)

am vazut frumosul sarbatorit si pe mamica superba.......mi-a placut ideea cu peretii pictati(la altii nu la mine)

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Danuta ,sanatate multa tatalui tau!
Daaa,fazele astea de tantrum ma dispera efectiv.Cu toata sinceritatea va spun,ca imi venea sa-l articulez

Gabi,se va reacomoda Sara,sunt sigura!

Tocmai ce m-a sunat mamaia:l-a luat pe M de la gradinita-foarte binedispus,vesel,educatoarea l-a laudat ca A INCEPUT SA VB F CORECT ,ca strange jucariile,creioanele,e ascultator.
Saptamana asta au ca tema: toamna-tb sa aducem imagini cu florile toamnei,fructele toamnei!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mihutu.... ce credeai mai mami ca nu o sa vb corect...uite ca ti-a demonstrat ca este cuminte si mai vrea o fratioara....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cumatra, hai mah, asa rau a fost in weekend? Imi pare rau ca nu v-am sunat sa va invitam, poate ar fi fost mai bine daca aveati un program stabilit. Sa stii ca de aia am facut si eu asa planul la milimetru, ca daca ii las de capul lor pe acasa sunt dezlantuiti.

Mandarinutza, e bine ca ai fost la ORL, pe mine m-au ajutat si aspirarile acelea. Cat despre balet, noi nu putem merge weekendul acesta ca suntem la Bran, dar daca mai afli pentru weekendurile urmatoare te rog sa imi zici si mie. Mai ales ca eu voi fi la niste cursuri si familia trebuie sa distreze copiii.

Este super si ideea cu ora alaturi de copii, doar ca eu sunt la cursuri. Poate de la ora 18.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Pozici cu noi:

http://community.webshots.com/album/578612603poLhtH?start=0

Emma 24+ si Andrei (21.09.2007)

Tare frumoasa familie! Pupam baiatul scump si salivam la tortulet.

Mergi la inceput

Aaa, acuma am ajuns la mesajele optimiste ale cumetrei! Asa te vreau! Mihnea e un baiat minunat. Poate se plictisise si el acasa.

Apropos de vorbit, desi initial au refuzat categoric sa faca logopedie cu Andrei, la insistentele mele la patron se pare ca s-a gasit o duduie care va presta cu el o ora de logopedie vinerea. Sunt curioasa daca voi vedea vreun progres.

Mergi la inceput

Eu sunt tare demotivata la birou. Asa ca frec netul in semn de protest. Si acum recuperez cu vizionarea de poze.

Am vazut puii frumosi de Adimercedes, doamne ce au crescut. Mai ales Adam, nu ma asteptam sa vad asa un baietel in loc de bebelus. I-am admirat la joaca si m-a dat pe spate lectia de inot. Nici fie-mea nu inoata asa bine. Coool! Iar casuta e si mai tare, sa nu o vada ai mei ca ar cere si ei imediat.

Am admirat-o pe Suri Irina in comparatie cu Maria, frumoase foc amandoua, si da, seamana!

Ca tot eram la pitici, se pare ca azi admir numai perechi de frati:

- am avut o surpriza extraordinara sa il vad de-a busilea pe David. Cand cresc copii asa repede? Tare frumosi sunt David si surioasa Daria. Erina, cand e party pana la urma? Gata rochita? Pana la urma si Alex va fi ceva printesa, ca nu prea am avut timp de costumatie. Andrei va fi leu, am primit un costumas de la verisorul lui.

- scumpicii de Robert si Nicole mi-au aratat o zi de-a lor in parc (pfiiii, si Nicole e la plimbare pe jos?) si pe mami care arata super tare;

- am incheiat vizionarea cu puii dulci ai Mandarinutei. Antonia este atat de frumoasa, si m-a impresionat cat de dragastoasa e cu Filip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Multam fetelor pentru vorbele frumoase!

Teo ai dreptate copiii trec mult mai usor peste lucrurile grele, inclusiv peste boli. Adelina are o atitudine foarte buna, este foarte intelegatoare si ascultatoare. Saracuta acum e plina, peste tot au iesit bubitele, pana si jos, ce sa zic sunt multe rau. Oricum azi am vb cu medicul ei de familie si a spus clar, cel putin 4 sapt de repaus acasa. D-na educatoare a zis ca la revenire prindem pregatirile pentru serbare, stia ea ce stia. Se pare ca Adelina este primul copil din grupa care a facut varicela.

Am vazut pozele lui Emma, am vazut ca vi s-a permis cu tort la gradi, la noi nu este voie. Vazut o familie fericita.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara! M-am intors si eu mai vesela si cu tonus bun de la aerobic ca in rest am muncit astazi o gramada...Gabriela multumesc de intrebare, eu sunt bine, ocupata maxim cu D&D raciti.
Pupam Sara sensibila si Sofia vorbareata.

Teodora super aplomb!!!

Ema, super sarbatoritul si burtica. Exact ca Teo am gindit si eu la vederea desenelor de pe pereti.

Roxana, multumim. David merge de-a busile adin ce in ce mai bine, din patru labute trece in fundulet si sta si asa spijinit intr-o mina. E tare dulceeee. E fascinat de Daria, ea e cind foarte dulce cu el cind il cam repede.

Petrecerea e pe 31 ca doar atunci e Halloween-ul. Rochia e gata si deja a fost purtata de citeva ori.

Merg sa vad pozele Cristinei.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput