Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (411)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Eliza!

Nicio imbunatatire la noi, pe frontul de vest. Ba ieri, am avut proasta inspiratie sa o rog pe Mihaela sa o scoata pe Sara de la gradi si m-a sunat educatoarea ca s-a aruncat pe acolo pe jos si nu a mai vrut sa se imbraceEt voila...mergem inainte!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sanatate Alexiei! Si felicitari pt progrese. Si eu votez pt Baby Born, Sara la 1 an s-a jucat mult cu bebelusii. De mare succes e caruciorul. Si iarasi ce am vazut ca le place la varsta asta, inclusiv Sofiei, sunt jucariile care merg, canta sunt colorate, lumineaza...Nebunie!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Crishtina, sanatate multa si bafta cu ocluzorul. Si la noi a fost greu cand trebuia pus, doamne ce mai plangea Andrei.Nici nu vreau sa-mi amintesc de perioada aia, si-l puneam doar 1-2 ore pe zi. A fost greu tare! Un si o imbratisare stransa!

Mamica fluturasului Andrei si 23+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Multumim. Dar la Andrei ce progrese ai vazut?si pt ce perioada i-ati pus? Nici la noi nu e usor, dar macar nu plange Nicole. Ii distrag atentia cand i-l pun sa aiba fatza relaxata si apoi plimbata putin in bratze sa uite...si cateodata ramane asa...cateodata se enerveaza din prima si dintr-o miscare l-a scos. Cu f f multa rabdare...inainte.

Ai grija cu ridicatul in brate pe Andrei. Asa facusem si eu. Ma simt bine fac de toate. Si in a saptea luna problema-contractii si dureri si dureri ca nu puteam sa fac absolut nimic. Nici vorba de luat in brate. Nu doresc nimanui sa se intample ca la mine insa ma gandesc ca mai bine ai grija un pic de acum, sa nu ai nici un fel de problema pana la sfarsit

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui crishtina
La doctor ... Ne-a spus ca e f bine, daca continua asa e posibil sa nu fie nevoie de operatie(si de ar fi se face in jur de 4 ani). Sa continuam cu ocluzorii doar 5 zile pe saptamana si max 5ore/zi. Tot pt 6 luni si apoi control. Si cu cat creste o sa poata verifica si mai bine vederea. Cand e mai marutza se poate corecta si cu ochelari.
In concluzie suntem f fericiti ca se vad ceva inbunatatiri, avem sperante si curaj sa mergem mai departe. Sa dea Dumnezeu sa fie asa si in continuare.

Ceva imbunatatiri? Mie mi se par mari! Are nistre ochi superbi Nicole, putin migdalati si deliciosi! Tin pumnii sa evitati operatia!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Multumim! Si eu le vad f mari dar ma gandesc ca sunt toata ziua cu ea si poate mi se pare. Speram bine inainte!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Am admirat si eu pozele de pe contul comun:
Christina, sunt superbe pozele cu voi inconjurati de poze. Ai doi copii frumosi si scumpi de toto, iar tu esti o mamica foarte frumoasa si blanda.Ma bucur de vestile bune legate de ochisor, tineti-o tot asa.

L-am vazut si pe tigrisorul Tudor de urmychance, ce brunetel chipes ai mami!

Si am vazut-o si pe zambareata sarbatorita Eliza, e tare dragalasa!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multumim mult de urari de sanatate si de info, Baby born si carut ramane!

Erina, cred ca primul cuvant cu adresa al Alexiei a fost "Baa!" si isi facea singura cucu-bau! Si Baa era Bau! Isi punea singura prosopelul pe fata si isi facea bau. Asta acum vreo luna! Si ma-ma, ta-ta sunt de duminica incoace, cand a spus prina data ma-ma cu adresa si imediat ta-ta cu adresa si de atunci o tine tot asa, dar inainte spunea na-na si ba-ba si altele, dar eu sper ca macar ultimul sa nu fi fost cu adresa ca mi-l tot zicea mie.

Gabriela, cred ac e important sa ii faci o rutina Sarei acum, e greu pentru ea sa se reacomodeze. Si aminteste-i de ce ea trebuie sa mearga la gradinita si de ce tu si Sofi stati acasa.

Crishtina, mie progresele mi se par extraordinare si eu nu o vad pe Nicole in fiecare zi. Si vad bine, zau, mi-a confirmat-o si medicul. Un mare fetitei ce are progrese mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani Mircea Gabriel, zis si Mirciulix de Andries!
Tot ce e mai bun pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi. Am lipsit pe motive de munca. Infernal de multa. Inca lucrez, dar am zis sa nu plec in weekend fara sa vad ce faceti. Azi a fost un pic mai lejer, dar inca am treaba. Atomosfera placuta insa, ca ne-am decorat birourile de Haloween. La noi sunt soricei si lilieci decupati, baloane, si un dovleac. ERa concurs intre birouri, dar nu l-am castigat noi. Oricum a fost asa un prilej de a destinde atmosfera, ceea ce nu pupam prea des. Liliecii i-a decupat cu mare efort o colega harnica, eu am dat doar indicatii (de unde a concluzionat seful ca sunt manager bun care deleaga munca ).

Cativa lilieci voi lua in weekend la Bran, unde le fac copiilor party. Ma straduiesc si un tort dovleac, dar nu prea stiu cum il pot decora. Avem si dovleci de scobit, sper sa fie distractiv. Azi au serbare la gradi, Alex e printesa vampir (i-am desenat buze rosii si picaturi de sange la gura) si Andrei e leut. Era haios foc cu costumul si cu nasul si musatile desenate. Sper sa se distreze. Ii iau seara tarziu ca au si un chef mai special diseara.

In rest suntem ok, Andrei putin tusitor, dar nimic serios deocamdata. A inceput sa il zica bine pe "r", chiar si in numele lui. Alte cuvinte tot stalcite. Dar vorbeste de te capiaza, si te miri ce mai debiteaza. Mai deunazi a invitat o pe mama mea la dans "chaston" (charleston) de care face la gradi. Azi m-a valsat si pe mine, ma rog, daca aia o fi fost, ca a fost nemultumit ca nu stiu pasii.

Cam asta de la noi. De bine in general. Sper sa citesc si de voi la fel. Pana sa apuc sa bag ochiul, vreau sa urez

Eliza si Mircea , sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
[Roxana, multumim. David merge de-a busile adin ce in ce mai bine, din patru labute trece in fundulet si sta si asa spijinit intr-o mina. E tare dulceeee. E fascinat de Daria, ea e cind foarte dulce cu el cind il cam repede.

Petrecerea e pe 31 ca doar atunci e Halloween-ul. Rochia e gata si deja a fost purtata de citeva ori.

copiii dulci!

Si Alex e la fel cu Andrei, cand foarte dragastoasa si protectoare, cand rautacioasa.

Petrecere frumoasa, si sa se bucure cat mai mult de rochita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
roxana - dar de ce nu vroiau sa faca logopedie?

Cica nu e nevoie pana la 4 ani.

tare, LMA cu intarziere, sa va traiasca pitica, sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput