Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (411)
Raspunsuri - Pagina 11
Erina spune:
Buna dimineata!
Carpatina imi pare rau sa aud de Energia. Mara multa sanatate printesei!
Betty multa sanatate lui Mario. Am vazut frumosii pe FB.
Ema, si Daria s-a ridicat direct. S-a dovedit ca mersul de-a busilea e foarte important pentru muschi si oase asa ca ma bucur ca s-a intimplat asa la David. Imi e un pic frica ca il vad foarte energic si ma gindesc cind va incepe sa traga sau sa misune la o viteza mare.
Da e cool la aerobic, ajung doar de 2 ori pe saptamina-nu indraznesc sa o necajesc mai mult pe bichi. Lunea viitoare am in plan aqua gym. Cit despre endorfine e adevarat, m-am amuzat foarte mult cu, cumnatica.
Pupam Sebastianul.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Edit: Am vazut ca o trageti cu bronsita, va doresc insanatosire rapida. Bine ca buni e acolo sa va mai ajute! |
Puschea pe limba! Ai vazut da' n-ai priceput
Noi suntem ... in between
Are o memorie foarte buna.. si face niste conexiuni de ma lasa masca.
Mai putin curajoasa la "biciclit", catarat.., indragostita de dans, muzica, gimnastica...
O ador, sunt fanul ei numarul 1.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui crishtina Revin.ma grabesc acuma |
Unde te grabesti mah? Spune cum a fost la doctor!

=====================
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza La multi ani Nana! Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 Poze |
Merci mult! Te

Mamica fluturasului Andrei si
23+ 
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui isabeluta La multi ani Ana! La multi ani Nana! La multi ani Razvan Dimitrie! Isabela mamica de Vlad Matei (22 septembrie 2007) |
Mercic mult! Te

23+ 
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui Yaia La multi ani, Nana si Ana! Sunteti niste fete nemaipomenite si din suflet va doresc sanatate si fericire, sa vi se implineasca toate dorintele! ![]() ![]() =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Yaia, merci din suflet!
toata familia de delfinasi!Sper ca este bine in vizita si ca toata lumea se simte excelent. Din cand in cand e tare binevenita o pauza din asta, cand vine si randul lui mami sa fie servita, macar cu masa.
23+ 
Yaia spune:
La multi ani
Sabina Teodora de Diciu
Sonia, italianca cu personalitate de Roxali
Alesia, surioara mai mare de rnico
Stefan-Mihai de lilianamarcu
Eliana de mihaStroescu
Razvan Dimitrie, mijlociul de Bee
Tudor Ianis de doinidoini!
Tot ce e mai bun pe lume!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Intrebare pt. mamicile de fete: care papusa e la moda? Baby born?
Incepe sezonul sarbatorilor si as vrea sa-i iau Alexiei prima papusa, dar as vrea sa fie papusa la care va avea si restul accesoriilor (carut, scaun etc.) si as vrea sa stiu care e preferata de fetite.
Mai am de recuperat capitolul asta plus pozele, dar acum fug la un dus, poate reusesc sa recuperez pana maine...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Intrebare pt. mamicile de fete: care papusa e la moda? Baby born? Incepe sezonul sarbatorilor si as vrea sa-i iau Alexiei prima papusa, dar as vrea sa fie papusa la care va avea si restul accesoriilor (carut, scaun etc.) si as vrea sa stiu care e preferata de fetite. |
Sa stii ca nu toate fetitele se joaca cu papusi
=====================
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui betty78 Vreau sa urez in primul rand sarbatoritelor de azi, Nana si Ana La Multi Ani!, multa sanatate si multe multe bucurii. Iar tie Nana iti doresc o sarcina in continuare fara probleme, nastere usoara si o bebelusa sanatoasa si frumoasa. Din pacate nu prea mai am timp sa intru in ultima vreme sa pevestesc impreuna cu voi in ultima vreme, dar din pacate serviciul si piticii imi ocupa cam tot timpul. Betty78 de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Piticii mei pozele noastre |
Merci Betty!

Sanatate multa si sa dea Domnul sa fi fost doar o eroare de laborator, cum se intampla frecvent, din pacate, in Ro!
23+
MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu!

de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007