Gravidute prin FIV(64)
Raspunsuri - Pagina 5
mirela2 spune:
alina eu si acum pun utrogestan, 200 seara
am pus 600 pana in sapt 12, apoi am redus la 400 treptat si acum numai 200 seara pana in sapt 32
cand am inceput sa l reduc, mi a spus doctorul ca cine m a pus, ca nu scap de el pana in sapt 32, cica pt a preveni nasterea prematura
+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
alina06st spune:
Da, Mirela, asa am citit si eu ca la gemenasi se recomanda mai mult. Oricum nu cred ca voi renunta nici eu definitiv, decat probabil cand o sa-mi dicteze creierul. Sunt si eu paranoia.
Acum de cateva zile mi se pare ca am si niste scurgeri vaginale care n-ar fi numai de la utrogestan. Deja ma gandeam sa nu fie lichid amniotic. Banuiesc ca e o prostie, ca oricum nu e mult si dupa ce ca scurgerile vaginale sunt normale in sarcina, mai pun si utrogestanul. La un moment dat am vrut sa il sun pe doctor, dar mi-a fost rusine. Bine ca intre timp m-am calmat...
toate fetele!
in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
mirela2 spune:
alina, linisteste te, nu are cum sa fie lichid amiotic
catalina2307 spune:
Alina - nu re cum sa fie lichid dar pt liniste t sunt teste care detecteaza scurgerile de lichid amniotic.
Se pot comand online de www.sanatatesexuala.ro/produs.php?nume=i_amniosense" target="_blank">aici.
Au mai trecut si altii prin d'astea :).
alina06st spune:
Multam. M-am gandit eu ca nu prea are cum. Dar... multam mult Catalina. Comand! Sa-mi relaxez creierul...
in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
mirela2 spune:
catalina, dupa cezariana ai mai facut clexane si cat timp ai mai facut?
ca sa stiu cat imi procur
catalina2307 spune:
mirela - 21 zile.
Edit - ginecologul mi-a recomandat mai putin. Hematologul din Grecia care mi-a urmarit sarcina , 21 zile.
cristy1977 spune:
buna ziua fetelor,
ma primiti si pe mine
sunt in ziua 12 de la et, tocmai am facut beta si mi-a iesit 110, deci cred ca sunt gravi!!!
nu pot sa va descriu ce sentimente ma incearca
asteptam sa se intample minunea de 10 ani
daca puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta
10 ani de incercari, endometrioza stadiu III, 1 inseminare nereusita, 3 laparoscopii, FIV 1 reusit la Mednewlife cu prof. Ron-el
va imbratisez cu drag
"After all, tomorrow is another day!"
cristy1977 spune:
cata, multumesc ET 19.10.2010 iar DPN 09.07.2011
"After all, tomorrow is another day!"