Gravidute prin FIV(64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

AydaM felicitari pentru Raducu al tau! Sa creasca mare si frumos si sa va aduca numzi bucurii!!!

Adipapazi felicitari mamico!!!Uite ca ai scapzt de statutul de grzaviduta si ai trecut le cel de mamica!!! Sa-ti crasca puiutii fumosi si sanatosi si sa va umple casa de bucurii!!! Cand ai timp, te asteptam cu detalii!

Yarrina draga mea, te credeam departe de forum ca nu prea ai postat de ceva vreme!!!Stai linidtita, ca mai ai timp...Sigur le place la bebei acolo! Te pup si nimai bine!

Honeys, Monas felicitari pentru vestile astea minunate si sa aveti sarcini frumoase pana la capat!!!

Pisucmic uite ca ai aflat si tu...stiu ca abia asteptai sa afli si uite ca acum te poti bucura linistita!!! Felicitati!

Catalina nu stiu de ce, dar asa ma vad si eu...toata ziua cu ea in brate! Dar imi imaginez ca oricat de greu ar fi, satisfactia pe care ti-o da sentimentul de mama nu se compara cu nimic! Numai bine si sa crestei frumos!

Gabi B imi imaginez ca nu ti-e usor, dar trebuie sa fii tare, pt bebele tau si sa dea Domnul sa mergi cu bine pana la capat! Fa tot ce-ti sta in putinta pentru a-ti tine in brate puiul! Sa-ti ajute Dumnezeu!!!

Castelana ma bucur ca sunteti bine si ca mai intri si pe la noi sa ne mai povestesti ce si cum e cu micut Cezar!Numai bine!!

Noi suntem bineStam un pic mai retrase, dar va citim din umbra...Mergem inainte...ca nu mai avem asa mult de parcurs...Asteptam momentul in care vom ajunge la destinatie!

Va pup si numai bine tuturor: gravidute, mamici,bebeii!

------------------------------------
Cea mai fericita 32+

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor, Gabi, Monas, Pisuc, Catalina si celelalte, pana cand ati luat utrogestan (daca ati luat). Mie medicul de la Fiv mi-a zis pana in sapt 12 si apoi scadem treptat. Si medicul care imi urmareste sarcina a zis la fel. Am intrat in sapt 15 si sunt cu ele la jumatate fata de cat luam. Voi ati luat mai mult timp? Cred ca la mine e si psihic, ma gandesc ca imi fac bine... parca n-as renunta

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

mie mi-au zis austriecii sa la iau pana in sapt 12 - 600mg/zi, apoi stop. eu le-am redus treptat in ultimele 3=4 zile din sapt 12.

dar acum, pt ca am din nou probleme, mi s-a recomandat sa iau din nou, si am inteles ca uneori se dau pana in sapt 30. Eu iau Arefam oral.

Gabi+17
placenta previa centrala+col deschis+tintuita la pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Alina - pana in s 15 mi-a recomandat medicul meu dar pt ca mi-a fost teama, cu acceptul dansului am luat o doza crinone pana in s 35.
Explicata a fost "daca iti face bine la creier , ia-l" .Si am luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

alina06st: pana acum o saptamana am luat 4 utrogestan 200 pe zi, apoi mi-a scazut la 2 pe zi iar peste o saptaman raman doua utrogestan 100/zi. insa parca ma cam doare burta (sau mi se pare mie) de cand am scazut la 2 pe zi . toate intravaginal le iau. este posibil ca dupa asta sa le cam termin..vedem ce-mi spune d-na dr.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Alina draga
eu stiu ca am scazut treptat din saptamana 11, de la 3 ovule/zi (600 mg) la 2 ovule/zi, dupa o saptamana la un ovul/zi, apoi stop.
Am oprit progesteronul injectabil in saptamana 11.
Si eu am auzit ca sunt situatii cand se da toata sarcina, dar mai ales la gemeni...
Cu drag

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Pisucmic, am primit PM de la tine cu toate info, multumesc mult de tot!
intre timp, am o promisiune de programare la eco la dr Herghelegiu sapt viitoare, ar fi 3 saptamani de la hemoragie...
sper din tot sufletul sa-mi zica de bine, ca s-a mai urcat placenta, ca nu e totul asa de negru cum mi-a zis dr Ples, nu stiu, voi vedea!

oricum, second (si third!) opinion nu strica niciodata!

sarcina usoara! (abia acum inteleg ce buna-i urarea asta...)

Gabi+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri . Vad ca si pe la voi recomandarile au fost aceleasi in mare.

Catalina, ti-am zis... si mie imi face bine la creier

Va pup!

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Bun venit noilor gravidute. Sarcina usoara si la termen si bb sanatosi.
Alina, mie dr. de aici mi-a zis sa opresc crinone-ul de prin saptamana 8!!! numai ca l-am oprit prin saptamana 12. Tratamentul era decat unul/zi. Dar faceam eu abuz si bagam 2/zi asa cand si cand fara stirea dr.
Weekend placut la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Buburuza draga, ce fain sa te citesc! La voi mai e putin, cand nasti, in decembrie? Cum nasti, natural? Sa ai un final de sarcina cat mai usor si o nastere buna. Cred ca abia asteptati sa intalniti bebelina - ati decis ce nume ii dati?

Carmelly - ce copii frumosi aveti! Sa va traiasca!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas

Mergi la inceput